Шоубизнес

29.01.201412:02

Jessie J си купува дрехи втора употреба

Певицата Jessie J е забелязана да пазарува дрехи в магазин за втора употреба, пише бгнес. Очевидно цената на тоалетите не е от значение за певицата, след като е била засечена на щанд за дрехи на битпазар в Лондон.   "Не можехме да повярваме, че виждаме Jessie да пазарува дрехи втора употреба. Тя си прекарваше видимо добре,... прочети още »
29.01.201411:37

Britney Spears се съмнява във връзката си

Певицата Britney Spears се притеснява, че твърде бързо се е впуснала в романса със сегашната си половинка David Lucado, информира бгнес.   Двойката е на път да отбележи първата си годишнина и може би заради това в мислите на Spears са се зародили известни съмнения. Певицата не е убедена, че мъжът до нея е достатъчно зрял за... прочети още »
28.01.201414:54

"Midnight Memories“ на One Direction излиза през март

One Direction се завръщат с третия си сингъл от едноименния им трети албум, с който превзеха световните класации – "Midnight Memories“. Официалната дата на излизане във всички формати е определена за 9 март.   "Midnight Memories" е динамична песен, която завладява с огромния темперамент и енергия, която... прочети още »
28.01.201412:36

Katy Perry хвана букета на масовата Grammy сватба

Певицата Katy Perry скоро ще бъде булка, ако спази традицията, която повелява сватба за момичето, което хване букета на булката, пише бгнес.   Певицата успяла да се пребори за букета по време на масова стрейт и гей сватба, случила се на церемонията по раздаването на наградите Grammy. Музикалното събитие със сигурност ще бъде... прочети още »
28.01.201412:01

Cláudia Leitte, Pitbull и Jennifer Lopez записват официалната...

FIFA и Sony Music с гордост съобщават, че една от най-популярните бразилски певици Cláudia Leitte заедно с Pitbull и Jennifer Lopez, ще изпълнят официалната песен на Мондиал 2014 - “We Are One (Ole Ola)”.    След огромния успех на песента на Шакира “Waka Waka (This Time for Africa)”, официален химн... прочети още »
27.01.201415:33

Искат Justin Bieber да бъде изгонен от САЩ

На сайта на администрацията на президента на САЩ се появи петиция с искане Justin Bieber да бъде депортиран от страната, информира бгнес.   В петицията, под която до момента са се подписали над 40 хил. души, се иска и канадецът да бъде лишен от зелената си карта (въпреки, че Bieber всъщност има виза O-1), даваща му право на... прочети още »
27.01.201415:16

Britney Spears с най-продаваното шоу в Лас Вегас

Концертите на Britney Spears в Лас Вегас са най-продаваното шоу за годината, пише бгнес.   Певицата започна представленията си само преди месец, а вече надминава по продажби концертите, които звезди като Celine Dion, Elton John, Shania Twain и Rod Stewart са изнасяли в града.   Britney е изнесла само три от предвидените... прочети още »
27.01.201411:31

Виж победителите на наградите Grammy 2014 (галерия)

Да видиш усмивка на лицето на Lorde не се случва често, но 17-годишната тийнейджърка от Нова Зеландия отнесе не една, а цели две Grammy награди, така че имаш всички основания да се усмивхва до уши. Хитът й "Royals" спечели в категориите Песен на годината и Най-добро поп соло изпълнение.   Ето и победителите в по-важните... прочети още »
24.01.201414:50

Бащата на Mary J. Blige намушкан от приятелката си

Бащата на певицата Mary J. Blige е в критично състояние, след като бил намушкан от бившата си приятелка.   63-годишният Thomas Blige се бори за живота си, след като бил намушкан три пъти, като една от раните е в областта на шията. Инцидентът е причинен от скандал между двамата в дома, в който живеели в Мичиган.   Полицията,... прочети още »
24.01.201413:02

Арестуват Justin Bieber след пияна гонка (галерия и видео)

Вчера Justin Bieber беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние и организиране на мотогонка в Маями Бийч. Количествтото алкохол в кръвта на 19-годишния тийнейджър е било .04 промила и е карал с близо 60 мили в час при разрешена скорост 30. Преди събитията Justin е бил сниман на парти в нощен клуб с приятели.   Според полицейския... прочети още »
23.01.201411:24

Ясно е името на новия албум на Shakira

Новият студиен албум на Shakira ще бъде озаглавен... Shakira. Певицата обясни, че се е спряла на името заради дългия си период на себеоценка по време на записването на песните, пише бгнес.   Очаква се албумът да бъде издаден на 24 март във Великобритания и на 25 март в САЩ. "Когато настъпи моментът да избера име на албума,... прочети още »