Шоубизнес

10.12.201314:46

Katy Perry не вярва в рая и ада

Katy Perry заяви, че не вярва в рая и ада. Въпреки че е израснала в консервативно християнско семейство, тя не се идентифицира със само една религия, съобщава бгнес.   29-годишната певица е израснала в семейството на евангелистки свещеник и признава, че вярва в съществуването на "висша сила", но не непременно в свещените... прочети още »
10.12.201314:11

Английското сп. "Glamour" определи най-секси мъжете за 2013

Обикновено класациите за сексапил, които идват от Англия, не са особено убедителни, защото съдържат основно британски актьори, или всички награди се печелят от Tom Hiddleston. Което е факт, той е част и от тази класация. Но понеже този път са обърнали по-голямо внимание на международните актьори, се е оформила интересна картина.   1.... прочети още »
10.12.201312:28

10 най-скъпи прищевки на звездите (галерия)

Звездите уж са хора като нас, но не съвсем. И това си личи най-вече прищевките им - и техните мащаби, особено финансови. Ако мислите, че се шегуваме, вижте някои от най-разточителните им приумици! прочети още »
10.12.201311:29

"Confident" е краят на "Музикалните...

Justin Bieber запази най-доброто за накрая, твърдят критиците му, след като чуха последната част от поредицата му "Музикални понеделници" - "Confident" в колаборация с Chance the Rapper.     "Confident" е десетата песен, която Bieber дебютира в музикалната поредица. Според Billboard всички 10... прочети още »
09.12.201315:33

Selena Gomez изпусна нервите си на сцената (видео)

По средата на концерт в Града на ангелите Selena Gomez прекрати изпълнението си и напусна бясна сцената заради проблем с техниката, съобщава бгнес.   21-годишната изпълнителка била извън себе си поради срив на озвучаването и не сдържала езика си, изругавайки звучно "What the f**k", преди да се овладее и да каже на... прочети още »
09.12.201313:19

Виж Топ 10 на най-популярните клипове на 2013

Miley Cyrus може и да не си спечели нито една номинация за Grammy, но клиповете й със сигурност са едни от най-популярните тази година.   Най-гледаните видеа, според класацията на Vevo, са нейни. "Wrecking Ball" и "We Can't Stop" оглавяват Топ 10, изпреварвайки не по-малко провокативни хитове като... прочети още »
09.12.201311:09

Обявиха номинациите за наградите Grammy 2014

Jay Z води в номинациите за Grammy 2014, следван от  Macklemore и Ryan Lewis, Justin Timberlake, Pharrell и Kendrick Lamar. Taylor Swift, както обикновено, е номинирана в някои от най-важните категории, включително Албум на годината и Най-добър кънтри албум.   Дебютантката Lorde също ще се бори с утвърдени имена, макар че по... прочети още »
09.12.201310:35

Rebecca Black се завърна! Чуй новата й песен, "Saturday"

Две и половина години след епичната "Friday", с която Rebecca Black разтърси всеки с интернет връзка, тя се завръща с наследника й - "Saturday". Смел ход, след като в скорошно интервю тя самата си призна, че се страхува, че светът никога няма да й позволи да забрави първата си песен, нито ще й даде втори шанс за добро... прочети още »
06.12.201314:56

Jennifer Lopez си иска моминското име обратно

Jennifer Lopez е подала документи, за да си върне моминското име, пише бгнес.   Певицата, която сега по документи се казва Jennifer Muñiz, прие да носи фамилията на бившия си вече съпруг Marc Anthony през 2004. Сега тя иска да си върне моминското име Lopez.   Исканията на Jennifer и Marc за родителските права са почти... прочети още »
06.12.201312:00

Виж кой оглави празничната класация на Billboard

Хитът "All I Want For Christmas Is You" на Mariah Carey оглави първата по рода си музикална класация за празнични песни на сп. Billboard, съобщава бгнес.   Парчето, които от излизането си през 1994 досега се е задържало най-дълго време на върха на музикални класации, беше изпълнено от Mariah Careyна 81-вата церемония по... прочети още »
06.12.201311:01

Leona Lewis заклейми лошия пример на поп звездите

Leona Lewis заклейми лошия пример, който поп звездите като Rihanna и Miley Cyrus дават на подрастващото поколение с прекалено сексуализирните си танци.   Изпълнителката призова родителите да контролират музикалните клипове, които децата им гледат по телевизията и онлайн, настоявайки, че определени изпълнители оказват лошо влияние... прочети още »