Шоубизнес

22.11.201311:17

Chris Brown нападна майка си, връщат го в клиника

След като излезе от клиниката, в която лекуваше неконтролируемия си гняв, за да довърши лечението си у дома, Chris Brown се намери отново на съдебната скамейка. Присъдата: влизане в клиника (отново!) и оставане в нея плътно 90 дена.   Ситуацията е резултат от това, че Chris се разбеснял по време на семейна трапевтична сесия и... прочети още »
21.11.201313:46

Flo Rida е готов с видеото към “How I Feel”

Flo Rida представи и клипа към най-новия си сингъл “How I Feel”.   Той е режисиран от Shane Drake и е сниман изцяло в известния хотел и казино Planet Hollywood в Лас Вегас. Каквото се случва във Вегас, обикновено си остава във Вегас, но Flo Rida показва как точно се забавлява в Града на... прочети още »
21.11.201313:25

Anneke Van Giersbergen представя новия си албум у нас

Anneke Van Giersbergen, бившата певица на The Gathering, ще представи новия си пети самостоятелен албум Drive у нас на 28 ноември в рок бар RockIT.   Същата вечер в репертоара на холандската прима ще присъстват и парчета от предишните й творчески периоди. Магнетичната Anneke участва не само в най-съществените албуми на The Gathering,... прочети още »
21.11.201312:25

Jessie J показа новото си секси видео към сингъла "Thunder"

Jessie J публикува едно от най-сексапилните видеа, които е снимала някога - към сингъла "Thunder" - и не е изненадващо, че реакциите на феновете са повече от положителни. С русата си, къса прическа в стил 20-те години, певицата напомня на Madonna от 90-те, но песента е в отличителния й... прочети още »
20.11.201314:16

Виж кой е най-сексапилният мъж на 2013 (галерия)

Ryan Gosling, Jamie Dornan и Bradley Cooper да отстъпят - Adam Levine е най-сексапилният мъж на света според ежегодната класация на сп. "People".   Вокалът на Maroon 5 твърди, че не е очаквал такова нещо: "Като музикант си фантазираш, че печелиш Grammy-та. Не ми е минавало през ум, че изобщо мога да попадна в подобна... прочети още »
20.11.201313:41

Kanye West показа видеото към "Bound 2" с голата Kim...

Kanye West се възползва от поканата си при именитата водеща Ellen DeGeneres, за да представи последното си видео. В него централна роля заема бъдещата му съпруга - полугола.    "Bound 2" идва от албума Yeezuz и представя двамата на мотор - целият клип е сниман на зелен екран, така че опредлено не е отнел много от... прочети още »
20.11.201312:47

Виж класацията на най-високоплатените музиканти през 2013

Madonna надмина Lady Gaga и Bon Jovi и оглави класацията на Forbes за най-високоплатен музикант за 2013.   Madonna е спечелила $125 милиона, повечето то турнето й МDNA, което докара приходи от $305 милиона, от мърчандаиз, модна линия и своя марка парфюм. “Може да не го харесва, но Madonna защитава достойно името Материалното... прочети още »
20.11.201310:58

Katy Perry показа видеото към "Unconditionally"

След като от дни дразнеше интереса на феновете със снимки и откъси, ето го в цялост - Katy Perry публикува видеото към последния си хит, "Unconditionally". прочети още »
19.11.201313:52

Beyoncé представя DVD албума “Life Is But A Dream”

Вирджиния Рекърдс / Sony Music обявиха официалното издаване на DVD албума “Life Is But A Dream”, документалният филм с изпълнителен продуцент Beyoncé Knowles.   Световната премиера на албума е 25 ноември. Филмът излиза в двоен DVD формат, като вторият диск съдържа неиздаван до този момент концертен материал и... прочети още »
19.11.201313:10

Jason Derulo с нов секси клип към песента “Trumpets”

След успеха на “The Other Side” и “Talk Dirty“ с 2 Chainz, Jason Derulo е готов с видеото към следващия си сингъл “Trumpets” от третия му студиен албум Tattoos, издаден по-рано тази година.   Клипът е режисиран от Collin Tilley и е сниман в сърцето на Лос Анджелис, а Jason за пореден път показва... прочети още »
19.11.201312:23

Robbie Williams: "Щях да свърша като Heath Ledger"

Британският поп-певец Robbie Williams едва не приключил като актьора Heath Ledger заради пристрастяването си към наркотиците, пише бгнес.   Това признава в интервю самият Williams, който говори открито за това как насмалко не умрял заради свръхдоза. "Бях на броени дни от смъртта, при това на няколко пъти. Ако не се бях взел в... прочети още »