Шоубизнес

12.11.201311:50

Lady Gaga иска семейство с много деца

"Искам да имам купища деца. Но понеже няма как да стане, ще си родя поне три", заяви Lady Gaga, цитирана от бгнес.   "Аз и сега съм майка - на моите малки чудовища, феновете. Но един ден смятам да стана и биологична майка. Колко деца бих желала да имам? Цял куп! Но понеже това ще е физически невъзможно, нека са поне... прочети още »
11.11.201314:01

MTV EMA 2013 - виж победителите, Miley Cyrus пак завихри скандал...

Eminem поведе победителите в неделя на европейските музикални награди на MTV за 2013 в Амстердам, Холандия, отнасяйки две статуетки у дома си. С това той стана и артистът, спечелил най-много от наградите в историята им - 15.   Освен за отличията в категориите "Най-добър хип-хоп изпълнител" и "Глобална икона",... прочети още »
11.11.201311:13

[видео] Виж изпълнение на 7 годишната Beyoncé!

Гледаме звездите на сцената сега, в целия им блясък и шлифовани умения, но надали сме само ние, които се питаме - а как ли е изглеждало всичко, когато е започвало? Е, понякога получаваме отговор.   Вижте какво видео ни попадна - 7 годишната Beyoncé на сцената на наградите Sammy в Хюстън, Тексас - през 1988!   прочети още »
08.11.201314:41

Lady Gaga ще пее в космоса

Lady Gaga се надява през 2015 да полети в космоса и да изпее една своя песен на околоземна орбита, съобщи бгнес.   Космическото си пътешествие Lady Gaga ще направи на борда на частния кораб Virgin Galactic. Очаква се това да стане в средата на 2014. Изпълнението на певицата ще бъде транслирано пряко на сцената на музикалния фестивал... прочети още »
08.11.201314:23

Taylor Swift ще пее в дома на William и Kate

Taylor Swift ще пее на благотворителен концерт в дома на принц William и съпругата му Kate.   Американската поп звезда ще бъде основната атракция на събитието в лондонския дворец Кенсингтън по-късно този месец, а участие в концерта ще вземат още Jon Bon Jovi и James Blunt, съобщава бгнес. Той е организиран в подкрепа на... прочети още »
08.11.201314:11

Kylie Minogue стана Дама на годината

Поп иконата Kylie Minogue бе почетена като Дама на годината вчера, на 15-ите награди GQ Men of the Year. 45-годишната австралийка беше в Берлин, за да получи лично отличието на германското модно мъжко списание Gentlemen`s Quarterly.   Главният редактор на изданието Jose Redondo-Vega обясни избора на Kylie Моноуг с това, че е успяла... прочети още »
08.11.201311:22

Забраниха "Blurred Lines" в английски университет,...

Robin Thicke коментира ситуацията, след като шефовете на британски университет забраниха песента му "Blurred Lines".   Този уикенд властите в University College London обявиха, че песента няма да бъде изпълнявана никъде в рамките на университета и всиките му сгради и събития, заради обвиненията, че е в подкрепа на... прочети още »
07.11.201316:40

Justin Bieber заплашен от затвор в Бразилия (снимки)

Justin Bieber е заплашен от затвор в Бразилия заради това, че е рисувал графити в Рио де Жанейро, съобщи бгнес.     В Бразилия законът определя рисуването на графити като вандализъм и освен с глоба, може да се наказва и с ефективна присъда.     Бразилските медии публикуваха снимки, на които се вижда, че... прочети още »
07.11.201312:59

Tumbaito с концерт-промоция на дебютния си албум

На 19 ноември латино формацията Tumbaito ще представи първия си едноименен студиен албум на живо в Sofia Live Club от 19:00.   Албумът Tumbaito ще бъде представен пред публиката с музикален спектакъл, в който специално участие ще вземат легендарни певци, изпели оригиналите на хитове от 60-те, 70-те и 80-те години. Промоцията на... прочети още »
07.11.201312:30

Теодосий Спасов - рамо до рамо с Маестро Мориконе

На 10 декември ще имаме удоволствието и шанса да се насладим на не един музикален гений. До Маестро Мориконе ще застанат освен световнопризнатите музиканти от неговия екип и превъзходните артисти от оркестъра и хора на Класик ФМ, и неповторимият Теодосий Спасов.   Казват, че Теодосий е "кавалджията на света" и за нас е... прочети още »
07.11.201311:19

Miley Cyrus си направи нова тауировка (галерия)

Miley Cyrus реши да увековечи баба си с нова татуировка.   20-годишната изпълнителка показа черно-белият портрет на баба си Loretta Finley на дясната си ръка с коментара: “Защото аз съм нейната любимка и тя е моята.”   Както за други свои татуировки, Miley се довери на татуистката на звездите Kat Von D, позната... прочети още »