Шоубизнес

04.11.201314:01

Youtube раздаде наградите си, Lady Gaga дебютира "Dope"...

Първите Youtube Music Awards са факт, съобщава бгнес. Церемонията, която започна в неделната вечер и бе излъчвана директно от многофункционалното пространство на залата Pier 36 в Ню Йорк, започна с инди рок групата Arcade Fire, която пусна новата си песен "Afterlife", а Lady Gaga представи... прочети още »
04.11.201313:30

Miley Cyrus: как похотливостта носи пари

Miley Cyrus ще се снима в реклама, която ще бъде излъчена по време на финала на Националната футболна лига - Super Bowl. Сделката може да превърне младата изпълнителка в една от най-скъпоплатените знаменитости, съобщават бгнес.   Miley води преговори за участие в реклама на фъстъците Wonderful Pistachios. "Споразумението на... прочети още »
04.11.201311:23

One Direction показаха видеото към "Story Of My Life"

Directioner-ите по целия свят получиха чудесен подарък вчера, защото любимците им разкриха клипа към последната си песен - "Story Of My Life".     Повечето хора се чувстват засрамени от детските си снимки, но не и One Direction. Те са изпълнили видеото с тях.  прочети още »
01.11.201313:00

Britney Spears написа писмо до феновете си за новия албум

Тази седмица Britney Spears показа обложката на новия си албум, Britney Jean, и я представи по доста необичаен начин - с писмо до феновете си. Истинско, написано на ръка.   "Лично писмо от мен до вас за най-интимния ми албум изобщо", написа тя в туитър, добавяйки линк към писмото.     "Всички... прочети още »
01.11.201311:12

Rihanna татуира... татуировката си (галерия)

Помните ли най-скорошната тауировка на Rihanna? Хардкор маори дизайнът, който беше изрязан в кожата й? Към датата на събитието татуистът хвалеше певицата за издъжливостта й, обясняваше, че дизайнът е уникален за всеки, а певицата сякаш беше във възторг.   Сега обаче явно е попремислила, защото я покри с нова. Трудоемкият дизайн е... прочети още »
01.11.201310:40

Rudimental изкараха видеото на "Free" с участието на...

Лондонската формация Rudimental представи “Free”, от платинения дебютен албум Home, с вокалите на шотландката Emeli Sandé.    Видеото е режисирано от Stu Thomson. Лентата е снимана около връх Айгер в швейцарските Алпи, а кинематографичното приключение следва пътуването на момче, което след неспокойно начало в... прочети още »
01.11.201310:38

Roxette се завръщат с колекцията Travelling The World

Като се има предвид, че Roxette е една от най-успешните скандинавски групи, крайно време беше да бъде направен документален филм за тяхната кариера. И имайки предвид, че групата е свирила пред 1.5 милиона души в 46 страни по време на тяхното турне през 2011-2012, с което те се завърнаха, крайно време беше и за концертен филм, който да показва... прочети още »
31.10.201314:38

Britney иска Natalie Portman да я изиграе във филм

Britney Spears иска Natalie Portman да се превъплъти в нейния образ на големия екран, съобщава бгнес.   При представянето на новия си албум Britney Jean в Туитър Britney била запитана: "Ако можехте да изберете някой, който да ви изиграе като героиня във филм, кого бихте избрала?". 31-годишната певица спряла избора си на... прочети още »
31.10.201312:43

Stevie Wonder ще издаде два албума догодина

Stevie Wonder прекрати осемгодишната музикална суша, обявявайки, че през 2014 ще издаде не един, а цели два нови албума с оригинална музика, информира бгнес.   63-годишният фънк и соул певец заяви, че събитията в живота му в последно време като развода му с Kai Millard Morris са го вдъхновили да се върне в студиото. Освен това Wonder... прочети още »
31.10.201311:58

Chris Brown ще се учи да контролира агресивността си

Chris Brown ще се подложи на лечение, за да се научи да контролира своите пристъпи на агресия, след като срещу него за пореден път бе повдигнато обвинение за насилие, съобщи говорителят му. Той може да прекара в специализирана клиника в Малибу до 3 месеца, пише бгнес.   Най-"популярната" проява от подобен характер на... прочети още »
30.10.201313:47

Elton John е най-щастлив от бащинството

Сър Elton John никога не е бил по-щастлив, откакто стана баща.   66-годишният певец казва, че създаването на семейство и бащинските грижи за Zachary (2 г.) и Elijah (8 месеца), които споделя с партньора си David Furnish, са по-хубави от всичките му хитови записи взети заедно, съобщава бгнес. "Никога не съм бил по-щастлив с David... прочети още »