Шоубизнес

29.08.201312:17

Концерт, флашмоб или онлайн - как ще отбележите рождения ден на...

Феновете на Michael Jackson имат въможност да отбележат по няколко начина рожедения ден на култовия музикант, който на днешния 29 август щеше да навъши 55 години.   За първи път в България на 29 август, от 19 часа пред НДК ще се състои благотворителен концерт и флашмоб по повод 55-я рожден ден на Michael Jackson. В събитието ще се... прочети още »
28.08.201312:31

John Mayer е готов за следващата стъпка с Katy Perry?

John Mayer планира да отиде една стъпка по-напред в отношенията си с Katy Perry, твърдят приятели на двойката.   Според "Life & Style" изпълнителят разпитвал приятелите на Katy за неща, неминуемо свързани със заветния въпрос. “John разпитва приятелите на Katy за куп неща, като например какъв годежен пръстен би... прочети още »
28.08.201312:14

Новата песен на Jason Derulo “Marry Me” е посветена на Jordin Sparks

Jason Derulo направи премиерата на сингъла си “Marry Me” тази седмица.      Трогателното парче е втори сингъл от предстоящия му албум Tattoos, който се очаква на 20 септември и по време на наградите MTV Video Music Awards Derulo потвърди, че песента е изцяло вдъхновена от приятелката му Jordin... прочети още »
28.08.201310:28

Michael Bublè стана баща за първи път (снимка)

Michael Bublè стана баща за първи път и сам съобщи новината, придружена със снимка на сина си и сияещата си съпруга.   37-годишният изпълнител и съпругата му Luisana Lopilato се сдобиха с момче. В профила си в Instagram певецът написа: "Преизпълнени сме с радост и благодарност след раждането на нашия син Noah... прочети още »
27.08.201315:20

Tina Turner не съжалява за оттеглянето си от сцена

Tina Turner не съжалява, че се е оттеглила от сцената през 2009, защото изпитала голямо облекчение да не пее повече.   73-годишната певица разкри, че нямала никакви резерви относно оттеглянето си от светлината на прожекторите. В телевизионно интервю с Oprah Winfrey тя заяви: "От дълго време работех в тази насока. Работила съм... прочети още »
27.08.201312:36

Lady Gaga обясни значението на грима в "Applause" (галерия)

Наскоро Lady Gaga се възползва от ефира на шоуто "Good Morning America", за да обясни едно от нещата, които озадачаваха феновете й - стилистиката на обложката на сингъла й "Applause".   "Когато снимахме, опитахме различни стайлинги за видеото и всеки от тях представя различна моя същност, както и моята мания... прочети още »
27.08.201312:00

Flo Rida пусна забавно приложение за снимки

Докато новото парче му парче “Can’t Believe It” с участието на Pitbull и пищното плажно видео към него набират сила, сега американският рапър Flo Rida дава възможност на феновете да добавят малко по-закачлив и забавен вид на снимките си, като използват специално #YumBum приложение.    Чрез него всеки, който... прочети още »
26.08.201313:19

Предложиха на Adele да напише детска книга

Певицата Adele е била помолена да напише детска книга, съобщава бгнес.   25-годишната изпълнителка, която има десетмесечен син Angelo от приятеля си Simon Konecki, получила предложение да напише история за деца, която да се чете лесно от начинаещи, да включва прости картинки и сюжетът й да се основава на... прочети още »
26.08.201312:11

Cheryl Cole татуира напълно задните си части (галерия)

Бившата певица от Girls Aloud Cheryl Cole не е чужда на любовта към иглата, но последната й стъпка е вече съвсем драстична - изпълнителката татуира задните си части от кръста до горната част на бедарата.   Татуистът Nikko Hurtado е публикувал нейна снимка в профила си в Instagram. От нея става ясно, че новата татуировка е покрила... прочети още »
26.08.201311:58

Пълен списък с победителите на MTV VMA 2013 (галерия)

Церемонията по раздаването на наградите MTV Video Music Awards 2013 се състоя вчера вечерта в Бруклин, в Barclays Center.   Lady Gaga изпя на живо актиалното си парче "Applause", Miley Cyrus изпълни "Blurred Lines" заедно с Robin Thicke.    Justin Timberlake също представи медли от свои хитове, по... прочети още »
23.08.201314:12

Harry Styles: "Нямам против Taylor Swift да пише песни за...

Harry Styles не се оплаква, че Taylor Swift е написала песен за тях, защото според него тя е много добър автор на песни.    Двамата имаха кратка връзка миналата година, но Harry не е разтревожен, че Таylor е използвала този спомен за вдъхновение. "Би било много лицемерно да кажа, че тя не бива да го прави, защото всички... прочети още »