Шоубизнес

06.08.201312:01

Разкритикуваха Beyoncé за рекламата на известна марка сода

Beyoncé Knowles сключи рекламен договор с известна марка сода на стойност 50 млн. долара, което предизвика завист у колеги и оживени обществени дебати като цяло, съобщават от bgnes.   "Knowles осребрява добре своя имидж. Трябва да е луда, за да откаже подобна мултимилионна оферта. Но какво рекламира? Продукт, който един... прочети още »
05.08.201314:48

Носталгичен привкус в новото видео на Olly Murs към "Right...

Изпълнителят на "Heart Skips A Beat" пусна клипа към сингъла си "Right Place Right Time", четвъртият сингъл от едноименния албум. В клипа Olly се връща назад във времето, към прослушванията си за "X Factor", закачките покрай заснемането на други клипове и подгряващия му ангажимент към турнето на Robbie... прочети още »
05.08.201311:38

Simon Cowell очаква дете от жената на свой приятел (галерия)

Ако сте си мислели, че последните изцепки на Justin Bieber заслужават възмущение, ето ви нещо много по-интересно, сюжетно решено съвсем като в теленовела. 53-годишният медиен могул и саркастичен съдия в музикални реалити шоута Simon Cowell очаква дете. В това можеше да няма нищо странно, ако детето не се случваше на (все още) омъжена дама. За... прочети още »
05.08.201310:45

Deep Zone възраждат златни български песни

Deep Zone стартират проект, който има за цел да представи някои от най-емблематичните български песни с ново съвременно звучене. Всички парчета са преизпяти от певицата на групата – Надя, като в някои от новите версии участват и оригиналните изпълнители на съответната песен. Обединяващата част е модерния клубен звук. Повечето избрани... прочети още »
02.08.201313:56

Rihanna се завърна към естествената си прическа (галерия)

Rihanna, която сменя прическите си толкова често, че ако мигнеш, вече си изпуснал някоя, се появи с чисто нов имидж - с къса коса в естествения й тъмен цвят.   Звездата смени множество цветове и форми, включително обръсна половината си глава (с която накара много дами да я последват, за жалост с далеч по-малко чаровен резултат), но... прочети още »
02.08.201313:43

Jessie J иска деца много скоро

Певицата Jessie J сериозно се замисля за бъдещето и дори признава, че отношението й към децата определено се е променило през последните месеци.   "Когато навърших 25 години нещо се обърна в мен. Със сигурност виждам деца в бъдещето си и то много скоро", разкри звездата. Певицата призна, че бракът на нейните родители е... прочети още »
02.08.201312:06

Виж класация на най-желаните участници в секс видео (галерия)

Един от най-лесните начини да се прочуеш и а стартираш кариера - вижте само Kim Kardashian - записването на секс касети вече от никой не се приема като "случаен теч" на интимна информация, а добре планиран ход. Логично, Vivid Entertainment, един от най-големите дистрибутори на филми, маркирани с 18+, са полюбопитствали чия би била... прочети още »
01.08.201312:48

Виж 18+ клип към новата дуетна песен на Pitbull и Flo Rida

Pitbull и Flo Rida направиха заедно песен - “Can’t Believe It” - и успяха да запишат даже и клип към нея, за перглеждането на който YouTube иска да докажете определена възраст, защото не е за невинни очи, така че имайте го предвид.       Това не е първия път, в който рапърите от Флорида работят... прочети още »
01.08.201311:32

Harry Styles призна пред GQ с колко човека е правил секс

One Direction са на корицата на септемврийския брой на британския GQ. Ето и малко от онова, което ще намерите между кориците му.   Сред нещата, които Harry Styles например е коментирал в интервюто, са били слуховете за връзката му с 28-годишния DJ Nick Grimshaw и любовния му живот като цяло.    Относно слуховете, че са... прочети още »
01.08.201310:42

Taylor Swift остави $500 бакшиш

Taylor Swift остави 500 долара бакшиш в ресторант за бързо хранене във Филаделфия.   Swift влязла в италианската закусвалня "Ralph's", заедно с Austin Mahone и Ed Sheeran, които са част от изпълнителите на последното й турне. Персоналът бързо разпознал звездата и я обслужил. И явно са останали абсолютно запленени... прочети още »
31.07.201316:25

Чуй нова версия на "Ahi Estas Tu” на Chambao ft. Nneka

Вчера, 30 юли, беше премиерата на новата версия на популярния хит на Chambao от 2004, "Ahi Estas Tu”, със специалното участие на Nneka.   "Ahí estás tú” е сред най-емблематичните песни на Chambao, а новата версия дава различено измерение на тази класика, в която се включва германската (от... прочети още »