Шоубизнес

11.07.201316:25

Justin Bieber се оплака от медиите и сътвори нов гаф

Justin Bieber обяви, че много се старае да е позитивен, когато медиите го обсипват с критики, фокусирайки се върху музиката. "Интересно ми е как някои хора в медиите просто искат да се заяждат с мен без причина. Но всичко е наред. Гледам позитивно на нещата. Всичко е за музиката", написа Bieber в туитър. 19-годишният изпълнител... прочети още »
11.07.201312:44

Деца до 10 год. ще влизат безплатно на THE WALL

Когато през 1979 Roger Waters създава The Wall, един от най-популярните и обичани албуми за всички времена, той се опитва да се пребори със собствените си проблеми. Сред тях са грешните му решения досега, провалените му бракове и неизменният страх от учителите, докато е дете. Тези автобиографични мотиви остават на заден план в грандиозното... прочети още »
10.07.201313:56

Чуй "Holy Grail" на Jay-Z и Justin Timberlake

Седмица след като обяви излизането на новия си албум Magna Carta Holy Grail, Jay-Z започна да пуска отделни парчета от него.    Особено внимание привлече "Holy Grail" още преди да е била чута, само с текста си - защото именно в нея изпълнителят е използвал части от текста на "Smells Like Teen Spirit" на... прочети още »
10.07.201312:57

Чуй целия нов албум на Pet Shop Boys онлайн

Следващата седмица Pet Shop Boys ще издадат официално втория си студиен албум за по-малко от година и се присъединяват към все по-популярния начин да го промотират - с пълен стрийм седмица преди премиерата.   Electric излиза идния понеделник в Англия и ден по-късно в САЩ, а дотогава можеш да го чуеш целия на petshopboys.co.uk. прочети още »
10.07.201312:47

EXIT R:Evolution започна, включва се и Alice Russell

EXIT R:Evolution започна, но продължават да стават ясни новите имена, които ще се качват на Main Stage.   GBH или Charged GBH са пионерите на хардкор пънка и една от най-добрите банди в този стил, заедно с Exploited и Discharge. Те отговарят за експлозивното откриване на Warriors Dance - решение, взето от самите The... прочети още »
09.07.201316:42

Първият концерт на Ennio Morricone у нас - с български оркестър и хор

Легендарният италиански композитор и диригент Ennio Morricone ще отбележи своя първи концерт в България с Оркестъра и Хора на Classic FM, които ще изпълнят някои от най-популярните композиции на Маестрото. 185 български музиканти, наред с бенд от Италия, ще участват в концерта на 10 декември 2013 в зала Арена Армеец... прочети още »
09.07.201315:30

Официално е: Nicole Scherzinger и Lewis Hamilton се разделиха

Асът на F1 Lewis Hamilton потвърди, че са разделени с поп-звездата Nicole Scherzinger, без да крие колко му е трудно да се справи с новото си положение.   По-рано този месец таблоидите надушиха, че двойката, заедно от 2007, има проблеми и обявиха, че са се разделили заради претоварните си графици. Сега и 28-годишният британец... прочети още »
08.07.201312:06

Най-продаваният албум за 2013 в Англия е на Emeli Sande

На Emeli Sande принадлежи най-продаваният албум в Обединеното Кралство за 2013 до сега. Дебютният Our Version Of Events е продал 1,9 млн. копия към момента.    Саундтракът към "Клетниците" е на второ място, а Unorthodox Jukebox (2012) на Bruno Mars е трети, показват данните на Official Charts... прочети още »
08.07.201311:49

Пускат по-евтини билети за THE WALL на Roger Waters!

Интересът към грандиозното шоу THE WALL, което Roger Waters ще представи за първи път у нас, е огромен. Зашеметяващият спектакъл е изпълнен с невиждани за родните мащаби ефекти, включващи разрушаването на Стената, прелитащи самолети, съживяване на учителя-марионетка и много други.    След проговори с мениджмънта на шоуто, СМЕ... прочети още »
05.07.201315:54

José Padilla изгря отново с Binary Sun, който ще изненада феновете му

Легендарният баща на даунтемпо стила на Ибиса José Padilla се появява отново, след период на духовно уединение с един албум, който ще изненада всички негови фенове. Записът, който носи заглавието Binary Sun, е с участието на Kirsty Keatch и излезе на музикалния пазар на 2 юли.    José Padilla е диджей и продуцент,... прочети още »
04.07.201315:50

Jessie J няма време за любов, пристрастена е към работата си

Jessie J признава, че ще трябва да направи пролетно почистване в живота си, преди в него да се намери място за любим човек.   Бисексуалната изпълнителка казва, че в момента животът й е прекалено изпълнен с други задължения - без да смятаме високите стандарти, които има към всеки човек, когото допуска в интимния си живот.... прочети още »