Шоубизнес

22.07.201313:16

На Christina Aguilera принадлежи най-ужасното изпълнение на...

Америка каза своята дума. И не иска Christina Aguilera никога повече да пее химна й.   В скорошна мащабна анкета американците бяха попитани чие изпълнение на "Обсипаното със звезди знаме" е било най-ужасно и отговорът е бил - изпълнителката на "Genie in a Bottle". Версията на Aguilera, изпълнена през 2011 на Super... прочети още »
22.07.201312:40

Anastacia победи рака отново - този път може би завинаги

Anastacia обяви на феновете си, че е победила призрака на рака отново.   По-рано тази година изпълнителката преживя кошмара отпреди декада отново, след като докторите й съобщиха, че ще се наложи отново да се бори с коварната болeст, с която беше диагностицирана за първи път през 2003.   След месеци лечение певицата обяви... прочети още »
19.07.201314:25

Замерваха Rihanna с храна на концерт в Англия (видео)

Rihanna прекъсна концерта си в Манчестър, Англия, след като феновете започнаха да я замерят с храна.   Изпълнителката излезе на сцената в градската M.E.N Arena за концерт, част от турнето й Diamonds, но се наложи да спре по средата, след като по време на изпълнението на "Rude Boy" зрителите започнаха да я целят с храната... прочети още »
19.07.201313:23

Най-големите денс парти хитове на 80-те и 90-те вече на пазара и у нас

Две от най-хитовите издания на популярната серия Pure са вече и на нашия пазар.    Pure... 80's Dance Party и Pure... 90's Dance Party събират култови парчета за всяко едно десетилетие от най-големите имена в музиката, превърнали се в химни за цели поколения. Всяка една колекция съдържа 19 песни... прочети още »
18.07.201311:45

Demi Lovato показа видеоклипа към сингъла си "Made in the...

Demi Lovato показа видеоклипа към новия си сингъл "Made in the USA" от последния си албум, Demi. Lovato е ко-режисьор на клипа.     "Made in the USA" следва глобалният хит "Heart Attack", който влезе в челната тройка в Англия и на #10 в US Hot 100. прочети още »
18.07.201311:26

Selena Gomez си купува собствен дом

Selena Gomez планира да се изнесе от дома на родителите си, защото смята, че моментът да бъде самостоятелна е настъпил.   20-годишната певица, чиято майка Mandy Cornett миналия месец роди второто си дете (Gracie) от пастрока на Selena, Brian Teefey, е решила да си купи собствено жилище в Лос Анджелис.   "Мисля, че е... прочети още »
18.07.201311:13

Bono получи най-високото културно отличие на Франция

Bono беше награден с най-високото културно отличие на Франция, Командор на изкуствата и литературата, за работaта си като музикант и активист в борбата срещу бедността, съобщи Reuters.   Фронтменът на U2 получи наградата от френския министър на културата, Aurelie Filippetti, на специална церемония в Париж. "Отвъд думите вие сте... прочети още »
18.07.201310:55

Timberlake, Macklemore & R. Lewis, Miley и Pink с най-много...

Излезе пълният списък с номинираните за МTV Video Music Awards 2013 и вече може да се гласува на сайта на музикалната телевизия.   Justin Timberlake и Macklemore & Ryan Lewis водят номинациите с 6 за всеки. Miley Cyrus, Robin Thicke, Pink и 30 Seconds to Mars пък се състезават в по три категории... прочети още »
17.07.201313:51

Taylor Swift: "Залял ме е порой от идеи за следващия албум"

Taylor Swift  вече работи по следващия си албум, стана ясно след концерта й в събота. В бекстейдж интервю за сп. "Rolling Stone" изпълнителката признава, че вече няма търпение да се отдаде на пълноценна работа по наследника на Red.   "Залял ме е порой от идеи в последните няколко седмици, все едно се отприщи... прочети още »
17.07.201313:20

Adam Levine се сгоди за Behati Prinsloo

Adam Levine и бившата му приятелка, моделът Behati Prinsloo, не само се събраха отново, а решиха да отидат една крачка по-нататък и да се оженят.   Фронтменът на Maroon 5 е направил решителната крачка с ангелът на Victoria’s Secret, с която се разделиха през май, този уикенд. Представител на Levine коментира пред сп.... прочети още »
16.07.201317:03

Chris Brown рискува четири години в затвора, губи спонсори

Трудните времена за Chris Brown не свършват - сега пред него стои реалният риск да влезе за 4 години в затвора, след като съдия в Лос Анджелис анулира пробацията му.   Главната задача пред изпълнителя сега е да свали криминалните обвинения от себе си, които получи, след като удари колата на жена и не и предостави коректна... прочети още »