Шоубизнес

15.07.201315:03

Lady Gaga ще издаде новия си албум ARTPOP през ноември

Lady Gaga ще издаде следващия си албум, АRTPOP, на 11 ноември, гласи съобщение на звездата.   27-годишната изпълнителка - на която се наложи да отмени част от последното турне, за да премине операция на тазобедрената става - ще пусне първия сингъл от албума на 19 август. Преди самото излизане на албум, още на 1 септември, Gaga... прочети още »
15.07.201314:55

Jay-Z оглави британската класация за албуми за първи път

Jay-Z успя да оглави британската класация за албуми за първи път в кариерата си с новия си албум Magna Carta...Holy Grail, показа търговската статистика в неделя, успявайки да събори от върха англичаните от Mumford & Sons, показаха данните.   Новият албум на Jay-Z включва съпругата му Beyonce и Justin Timberlake. Макар седем... прочети още »
12.07.201317:23

Babyface и Toni Braxton работят по съвместен албум

Kenneth "Babyface" Edmonds и Toni Braxton записват албум с дуети. Очаква се той да излезе тази есен през Motown Records.    Braxton, чийто първи албум беше продуциран от L.A. Reid и Babyface, и издаден през лейбъла на творческия дует, LaFace, ще стартира турне в Северна Америка през август - от Лас Вегас до Атланта.    Edmonds е бил... прочети още »
12.07.201314:49

Tina Turner се омъжва следващата седмица

Tina Turner планира да се омъжи за партньора си от повече от 25 години през следващта седмица, твърди британски ежеднвеник.   Легендарната изпълнителка ще обмени клетви за вярност с годеника си Erwin Bach на 21 юли в новата си родина Швейцария, чиято гражданка тя стабна официално през април. Turner (73) е заедно с 57-годишния... прочети още »
12.07.201312:48

Michael Bublé показа видеото към “Close Your Eyes”

Новият сингъл на Michael Bublé “Close Your Eyes”, който изпълнителят вече представи на феновете си, е една трогателна и нежна пиано балада с красиви вокали и повече от сантиментален текст, посветена на неговата съпруга Luisana.      “Close Your Eyes” е искрено отдаване на почит към силата... прочети още »
11.07.201317:12

Lady Gaga иска засекретяване на документи от съдебен спор

Lady Gaga помоли съдия по актуално дело да засекрети документи, съдържащи “лична и интимна” информация за нея, след като се разгоря съдебна битка между двамата човека, които видяха в нея потенциала за суперзвезда.   Продуцентът Rob Fusari, бивш приятел на Gaga, е обект на съдебен спор с някогашната й колега, Wendy... прочети още »
11.07.201316:25

Justin Bieber се оплака от медиите и сътвори нов гаф

Justin Bieber обяви, че много се старае да е позитивен, когато медиите го обсипват с критики, фокусирайки се върху музиката. "Интересно ми е как някои хора в медиите просто искат да се заяждат с мен без причина. Но всичко е наред. Гледам позитивно на нещата. Всичко е за музиката", написа Bieber в туитър. 19-годишният изпълнител... прочети още »
11.07.201312:44

Деца до 10 год. ще влизат безплатно на THE WALL

Когато през 1979 Roger Waters създава The Wall, един от най-популярните и обичани албуми за всички времена, той се опитва да се пребори със собствените си проблеми. Сред тях са грешните му решения досега, провалените му бракове и неизменният страх от учителите, докато е дете. Тези автобиографични мотиви остават на заден план в грандиозното... прочети още »
10.07.201313:56

Чуй "Holy Grail" на Jay-Z и Justin Timberlake

Седмица след като обяви излизането на новия си албум Magna Carta Holy Grail, Jay-Z започна да пуска отделни парчета от него.    Особено внимание привлече "Holy Grail" още преди да е била чута, само с текста си - защото именно в нея изпълнителят е използвал части от текста на "Smells Like Teen Spirit" на... прочети още »
10.07.201312:57

Чуй целия нов албум на Pet Shop Boys онлайн

Следващата седмица Pet Shop Boys ще издадат официално втория си студиен албум за по-малко от година и се присъединяват към все по-популярния начин да го промотират - с пълен стрийм седмица преди премиерата.   Electric излиза идния понеделник в Англия и ден по-късно в САЩ, а дотогава можеш да го чуеш целия на petshopboys.co.uk. прочети още »
10.07.201312:47

EXIT R:Evolution започна, включва се и Alice Russell

EXIT R:Evolution започна, но продължават да стават ясни новите имена, които ще се качват на Main Stage.   GBH или Charged GBH са пионерите на хардкор пънка и една от най-добрите банди в този стил, заедно с Exploited и Discharge. Те отговарят за експлозивното откриване на Warriors Dance - решение, взето от самите The... прочети още »