Шоубизнес

28.06.201315:21

Сантра представи видеото към летния си хит “Късно за романтика”

Сантра пусна видеото към най-новото си парче “Късно за романтика”. Автор на текста, музиката и аранжимента на песента е Криско.   “С Криско отдавна обсъждахме идеята за подобно парче и преди два месеца моментът дойде от само себе си", разказва изпълнителката. "Много съм щастлива от крайния резултат, защото... прочети още »
28.06.201314:00

Franz Ferdinand представиха "Right Action" и "Love...

Franz Ferdinand разкриха две нови парчета от предстоящия си албум Right Thoughts, Right Words, Right Action, с което маркираха първия си нов материал от Tonight: Franz Ferdinand (2009) насам.   "Right Action":     "Love Illumination":     Right Thoughts, Right Words, Right... прочети още »
28.06.201313:50

Къмпингът на EXIT ще е близо до спортен център...

В резултат на споразумение с управляващите органи на Нови Сад, селището на EXIT тази година ще се разположи в близост до спортен център "Войводина” (СПЕНС).    Центърът работи от 1981 и се разполага на обща площ от 85 000м2. Това решение бе мотивирано от желанието на екипа на EXIT да се насочат многобройните... прочети още »
28.06.201312:43

Earth, Wind & Fire с нов албум, чуй първия сингъл от него

На 10 септември ще излезе новият албум на легендарната група Earth, Wind & Fire, озаглавен Now, Then & Forever. Това е първият студиен проект на групата от осем години насам.    Earth, Wind & Fire са готови с новия си студиен материал от 2005 насам. За ограничен период от време най-големите фенове на групата ще могат... прочети още »
27.06.201312:14

Стартира игра, с която фенове на Robbie Williams ще срещнат с него...

От днес юни във фейсбук страницата на Robbie Williams ще бъде обявена видеоигра, която ще даде възможност на 10 негови фена да получат безплатен VIP достъп до концерта му в Талин на 20 август и да се срещнат лично с него.   За да се включи в играта, всеки желаещ трябва да качи кратко видео, в което обяснява как музиката на Robbie... прочети още »
27.06.201311:22

Pet Shop Boys показаха клипа на "Vocal", с кадри от 80-те

Pet Shop Boys дебютираха видеото на сингъла “Vocal”, в което сякаш има изкривяване на времето. Клипът, режисиран от Joost Vandeburg, се състои от автентичен аматьорски видео материал, заснет на различни партита през 80-те, както и кадри от обновеният - и притежаван от New Order - Hacienda Club в... прочети още »
27.06.201309:48

Chris Brown попадна в катастрофа, обвиняват го, че е избягал

Chris Brown е обвинен за катастрофа и бягство от местопроизшествието, както и за шофиране без документи, след инцидента в Сан Фернандо Вали на 21 май. Делото му ще се гледа на 15 юли. Ако бъде осъден, изпълнителят рискува до една година в затвора, твърдят от Associated Press.    Brown използва акаунта си в туитър, за да отрече... прочети още »
26.06.201311:57

Чуй "A Rose By Any Name" на Blondie и вокалистката на Gossip

Blondie се подготвят за мащабно турне тази есен, но това не е всичко, което се случва в лагера им.   Debbie Harry и компания обявиха, че до края на годината ще излезе и десетият им студиен албум. А сега имаме възможност да чуем и първото изпълнение от него. “A Rose By Any Name”, освен доста електронно усещане, включва и... прочети още »
26.06.201310:14

Stooshe пуснаха “Slip” като нов сингъл от дебютния си албум

Момичешката поп банда Stooshe е на път да се завърне в чартовете това лято с новия си сингъл “Slip”. Парчето е включено в излезлия на 27 май дебютен албум на триото London With The Lights On.   Видеото към сингъла е дело на режисьора Bryan Barber, известен с неудържимата си енергия и отчетлив визуален стил, типични за... прочети още »
26.06.201309:48

EXIT R:Evolution 2013 става шестдневен, добавя и нова сцена

EXIT обяви откриването на фестивала с едно от най-емблематичните имена на съвременната музика и според много хора - най-големият продуцент на всички времена. Сряда, 10 юли, Петроварадинска крепост -  Nile Rodgers и оригиналната му банда Chic.   Твърди се, че Nile Rodgers - продуцент, автор и китарист - е отговорен за успеха,... прочети още »
25.06.201314:01

Hurts показаха видеото към "Somebody To Die For"

Манчестърското синт-поп дуо Hurts показаха чисто новото си видео към последния си сингъл, "Somebody To Die For". Парчето е трети трак от втория им албум, Exile, след "Miracle" и "Blind".   Групата избраха платфпрмата на фейсбук, за да направят премиера на клипа: "Специални благодарности към... прочети още »