Шоубизнес

14.06.201310:25

Cher се завръща с нов албум след 12 години

Cher ще представи “Woman’s World” - първия сингъл от нейния предстоящ нов студиен албум - по NBC на 18 юни. Това ще бъде първото телевизионно изпълнение на Cher от повече от десетилетие.    Едновременно с това “Woman’s World” ще бъде издаден дигитално на 18 юни, когато феновете ще могат да... прочети още »
14.06.201310:16

Изпращаме лятото с концерт на Manu Chao в София

На 16 септември в зала Фестивална българските фенове ще се срещнат отново с любимеца си Manu Chao. Много хора все още помнят концерта на култовия французин с испански корени от преди 2 години, а сега е време за нова доза хитове като “Clandestino”, “Bongo Bong”, “Me Gustas Tu”, "Je ne t'aime... прочети още »
13.06.201313:17

Британците Editors потвърдиха участие на Spirit of Burgas 2013

Editors пристигат за първи път в България за Spirit of Burgas 2013. Петорката от Бирмингам – Tom Smith (вокал, китара, пиано), Russell Leetch (бас китара, бек вокал), Ed Lay (барабани, бек вокал, перкусии), Justin Lockey (китара) и Elliott Williams (клавири, бек вокал) ще изсвирят пред феновете парчета от последния си, четвърти поред,... прочети още »
13.06.201311:03

Програмата на EXIТ Fusion Stage е вече финализирана

Всяка година EXIТ Fusion сцената посреща огромен брой посетители на различна възраст, от различен етнос и с различни музикални предпочитания. Концертите на локални и чуждестранни банди обикновено се превръщат в диви, енергични и запомнящи се за дълго време партита. На Fusion сцената са гостували едни от най-забележителните имена в поп и рок... прочети още »
12.06.201312:10

Нови лимитирани пропуски за Symphonics’Concerts

Броени седмици делят родните фенове от дебютното издание на Symphonics’Concerts и тяхната първа среща на родна земя с Jamiroquai и Jessie J.    След като организаторите пуснаха в продажба билети на разплащане, сега отново предоставят интересна възможност за закупуване на пропуски. Няколко дни след официалния празник на... прочети още »
12.06.201311:18

Cheryl Cole не иска ботокс, не се страхува от старостта

Британската изпълнителка Cheryl Cole се е зарекла никога да не се подлага на инвазивни хирургически процедури, за да запази младежкия си вид, защото смята, че бръчките трябва да се носят с гордост.   Бивпата вокалистка на Girls Aloud разкрива, че дори някой ден да би се изкушила от възможността да си сложи ботокс, ще се наложи да... прочети още »
11.06.201313:14

Девет късметлии ще зададат въпросите си лично на Jason Derulo утре

Oфициалната световна инициатива Google Hangout on Air с Jason Derulo e утре, 12 юни от 20:30 часа наше време, когато деветима късметлии от цял свят ще получат възможността да зададат на Jason по един въпрос в лайв Q&A форум, а накрая Jason ще изпълни като изненада акапелна версия на последния си хит “The Other Side”. Ако... прочети още »
11.06.201312:31

На 25 юни излиза концертният албум Alicia Keys VH1 Storytellers

На 25 юни излиза концертният албум Alicia Keys VH1 Storytellers. 14-кратната носителка на наградите Grammy е поредният изпълнител, станал част от легендарните музикални серии на телевизионния канал. Концертът на Alicia Keys за VH1 Storytellers обхваща в дълбочина кариерата й, продължаваща повече от десетилетие и минава през най-голямите... прочети още »
11.06.201312:12

Калин Вельов показа видеото на новия си сингъл "Ти"

Видеото на “Ти” е заснето в София от режисъора Георги Тошев и операторa Румен Василев. Монтажът е на Ема Константинова. Музиката, текстът и аранжиментът са дело на самия певец.     Клипът разказва историята на едно момиче (в ролята Ивета Луис Контрерас) пред избор, отхвърлено от живота. Протегнатата ръка я връща... прочети още »
10.06.201316:25

Jennifer Lopez: "Жените управляват в света на музиката"

Jennifer Lopez вярва, че "жените са превзели музикалната индустрия''. Изпълнителката уверява, че е била в бизнеса достатъчно време, така че няма никакво намерение да си тръгва, и че много изпълнители-мъже също се псравят толкова добре заради възхода на жените-изпълнителки в последните 20 години.   В интервю пред сп.... прочети още »
10.06.201315:14

Mariah Carey ще издаде нов албум през юли

От години Mariah Carey не беше издавала студиен албум, но тези дни съобщи сама през туитър акаунта си, че датата 23 юли ще бележи "началото на нова ера".   Макар това да маркира датата на излизане на албума, Carey не разкри името на наследника на Memoirs of an Imperfect Angel (2009), който стигна до #3 в чарта Billboard... прочети още »