Шоубизнес

06.06.201312:32

Излезе видеото към новия сингъл на Мария Илиева - “Играя стилно”

Мария Илиева представи видеото към новия си сингъл “Играя стилно”, режисирано от Валери Милев.    прочети още »
06.06.201312:06

Taylor Swift се изпокара със съседите си

Taylor Swift влезе в конфликт със съседите си в Роуд Айлънд заради поведението на плажния си охранителен екип.   Поп звездата закупи именитето с изглед към океана, частен плаж и басейн в крайбрежния район Уоч Хил. Местните жители обаче се оплакват, че охранителният екип на певицата им възпрепятства достъпа до източния плаж, близо до... прочети още »
05.06.201313:28

Чуй новата песен на Beyoncé - "Standing on the Sun” (live)

Макар още да не се знае нищо сс сигурност за новия албум нa Вeyoncé, това не пречи на поп дивата да представя нов материал.   Наскоро тя записа няколко реклами, сред които и такава за голяма модна марка. “Standing on the Sun” е името на песента, запшисана за нея и досега бяхме чували само откъс от нея, в самата... прочети още »
05.06.201313:00

Sting ще издаде нов материал за първи път от десет години

Sting планира да издаде първия си нов материал от десет години насам, с излизането на 11 си студиен албум The Last Ship. Песните в него ще са от едноименния бродуейски мюзикъл.   The Last Ship е първата нова музикална продукция на нагличанина от Sacred Love (2003) насам и песните в него са написани специално за едноименния мюзикъл,... прочети още »
05.06.201310:29

APEMEN пускат дебютен клип, сниман с телефон

APE|MEN пуснаха клип, заснет за дебютното им парче Chemical Shock. Видеото е снимано изцяло със смартфон и проектира откровено документална ърбън визия - "Това е градът, в който живеем“, казват от APE|MEN.     Клипът е заснет, режисиран и монтиран от Христо Йоргов. В пост-продукцията се включват още Жанета... прочети още »
04.06.201312:33

Rihanna и Chris Brown вече дори не си говорят

Проблемната двойка, която се раздели за пореден път, този път може би го е направила за последно. Макар всички - включително бащата на Rihanna - да очакваха, че проблемите ще преминат и двамата ще се съберат отново, този път нещата са явно много по-сериозни. Според информация ан приближени до двамата изпълнители, ситуацията помежду им е... прочети още »
04.06.201311:59

Miley Cyrus представи новия си сингъл "We Can't Stop"

В понеделник Miley Cyrus представи "We Can't Stop" - пилотния сингъл под шапката на RCA Records. Песента е написана от Miley заедно Mike Will и Rock City, и продуцирана от Mike Will и по думите й отразява собствената й житейска ситуация:     Парчето е част от от предстоящия й (все още неозаглавен) албум, който... прочети още »
04.06.201311:27

Pet Shop Boys пуснаха първите два сингъла от албума Electric

Pet Shop Boys пуснаха аудиото на “Vocal”, вторният сингъл от предстоящия им 12 студиен албум Electric:     Премиерата на песента идва малко след излизането на първия сингъл , “Axis”:     Продуцираният от Stuart Price Electric се очаква на пазара на 15... прочети още »
03.06.201318:10

Donnie Wahlberg не е приключил с музиката

От всички момчета в New Kids on the Block, Donnie Wahlberg изглежда с най-много основания да е надживял сантиментите си към 80-та бойбанда - 43 годишният изпълнител има успешна актьорска кариера и съвсем не е изпднал в забрава или нужда.   Wahlberg обаче казва, че ще бъде част от New Kids, докато тялото му позволява това. "Не... прочети още »
03.06.201317:03

Почина майката на Bruno Mars

Bruno Mars (чието истинско име е Peter Gene Hernandez) жъне успех след успех на музикалното поле, но за съжаление радостта от тях в семейството му е помрачена. Според информация, публикувана в медиите, майка му е починала в събота.   Източникът е от екипа на Mars в Atlantic Records, който обяснил пред Associated Press, че майката на... прочети още »
03.06.201311:40

Symphonics’ Concerts пускат лимитирани пропуски и двойни пасове

По-малко от месец остава до първото издание на Symphonics’ Concerts. Част от дебютното събитие са двата последователни концерта на Jamiroquai и Jessie J на 28 и 29 юни в столичната зала Арена Армеец.    Билетите от най-евтините категории - 60 и 70 лв. за двете шоута - вече са напълно изчерпани. Поради големия... прочети още »