Шоубизнес

25.04.201315:37

Muse пуснаха видеоклипа към сингъла "Panic Station"

Muse издават новия си сингъл "Panic Station" на 3 юни. Сингълът е четвъртото парче, което бандата пуска от своя платинен шести студиен албум The 2nd Law и вече се радва на страхотно и шантаво придружаващо видео. Заснет в Токио, Япония, клипът е дело изцяло на групата - писане, режисиране, обработка. В него Matt Bellamy, Dominic... прочети още »
25.04.201315:24

30 Seconds To Mars показаха епичното видео към "Up In The...

30 Seconds To Mars публикуваха видеото към настоящия си сингъл "Up In The Air", което е близо 7 минути дълго и включва появата на куп известни личности - звездата на бурлеската Dita Von Teese и златните момичета на Америка от "Великолепната петорка" от Олимпиадата в Лондон, гимнастичките Jordyn Wieber и McKayla Maroney,... прочети още »
24.04.201316:02

Backstreet Boys получиха своята звезда на Алеяна на Славата

Backstreet Boys са вече обезсмъртени не само в сърцата на поколения свои фенове, но и на Алеята на Славата в Холивуд, където звездата с тяхното име се подрежда на номер 2485.   Култовата през 90-те бойбанда приеха отличието в понеделник - обявен в Холивуд за ден на Backstreet Boys - заобиколени от тъпла приветстващи ги фенове. Nick... прочети още »
24.04.201315:51

Cheryl Cole: "Will.i.am ме убеди да оставя Girls Aloud и да...

Cheryl Cole разкри, че will.i.am стои зад решението й да остави Girls Aloud, тъй като е видял потенциала й и е препоръчал да опта без Kimberley Walsh, Nadine Coyle, Sarah Harding и Nicola Roberts.   "Kогато си в момичешка група години наред - а ние бяхме заедно 7 години - си заобиколен oт приятели, това е като сигурно и топло... прочети още »
24.04.201315:25

Виж видеото към новия сингъл на Lana Del Rey - “Summer Wine”

Новият клип на Lana Del Rey към сингъла “Summer Wine” (кавър на песента на Nancy Sinatra и Lee Hazlewood от 1967) е издържан изключително във винтидж стил. Del Rey е включила в клипа и приятеля си Barrie-James O'Neill (от шотландската рок банда Kassidy), който участва и в самия запис.      По думите на... прочети още »
24.04.201315:16

Justin Bieber и Selena Gomez се събраха отново?

Justin Bieber даде още поводи да се смята, че е подновил връзката си със Selena Gomez, след като качи тяхна снимка онлайн, но след това я изтри. Снимката, на която двамата са доста сгушени, беше изтрита буквално минути, след като беше качена в Instagram акаунта на изпълнителя – но напълно достатъчно, за да може и медиите, и феновете да... прочети още »
23.04.201314:19

Julio Iglesias иска да пее с Justin Bieber

Испанецът, който е продал повече от 300 млн. албума по целия свят, разкри, че е фен на канадския тийнейджър.   "Обичам това хлапе", както обикновено, директен е в своето отношение легендата на испанската лирична музика. "Онзи ден го гледах по телевизията - вълшебен е. И това е човек, който ще остане в бизнеса много... прочети още »
23.04.201312:37

Ясна е подгряващата група за концерта на Depeche Mode

Триото от Есекс F.O.X официално е избрано за подгряващата Depeche Mode група в европейските държави, включени в тазгодишното им турне, промотиращо новия им албум Delta Machine.    Вокалистката Mitzi разказва как се стига до това. "Изпратих на Dave няколко демо записа, когато работехме по дебютния си албум. Не мислех, че ще... прочети още »
23.04.201312:19

Фен на Bon Jovi ще бъде техен фотограф

Bon Jovi предлагат на един свой почитател шанса да стане официален фотограф на турнето им за един ден, а събраните пари ще бъдат предоставени за благотворителност.   Групата ще свири на стадион МетЛайф в Ню Джърси на 24 юли и един фотограф ще получи шанса да направи снимки по време на първите две песни и на саундчека. Победителят,... прочети още »
23.04.201311:53

Michael Bublé оглави албум чарта на Англия с To Be Loved

Michael Bublé продаде 121 000 копия от новия си албум To Be Loved в Обединеното кралство в първата седмица от излизането му на пазара, превръщайки се в неговия трети #1 запис там, сочат данните на Official Charts Company.   To Be Loved може да се похвали и с още едно постижение – това е най-бързо продаваният албум за... прочети още »
22.04.201315:15

Изтече още една песен от саундтрака на "Великият Гетсби"

Песента на Lana Del Rey, "Young and Beautiful"дебютира в пълната си продължителност. Парчето - написано и записано за предстоящата адаптация на Baz Luhrmann на класическото произведение за голям екран - се появи малко преди официалното му излизане за САЩ на 23 април.     Del Rey - което е съавтор на парчето, заедно... прочети още »