Шоубизнес

19.04.201313:17

Продуцентът на No Doubt потвърди, че работят по нов албум

Продуцентът и автор на песни Greg Kurstin, заедно с продуцентския екип на Rock Mafia, потвърдиха официално, че работят с No Doubt по нов материал за аледващия албум на групата.    Това стана ясно, след като Kurstin разказа пред Rolling Stone, че в момента работи по няколко проекта, един от които са No Doubt. Напомняме, през... прочети още »
19.04.201313:02

EXIT R:Evolution 2013 ще бъде петдневен

Четиринадесетото издание на EXIT е приготвило отново една ваканция с музика, забавления и приключения под горещото балканско слънце. Тази година авантюрата е дори още по-голяма - хилядите фенове на фестивала ще се радват на допълнителен, пети ден в музикалната програма на сцените на EXIT, който ще се състои между 10 и 14 юли 2013. В центъра... прочети още »
19.04.201312:25

Moby изкара ново парче заедно с Mark Lanegan - "Lonely...

В чест на Record Store Day 2013, който ще бъде отбелязан на 20 април, Moby и Mark Lanegan издадоха ексклузивна колаборация - лимитирано издание "The Lonely Night 7"", което идва с ремикс от електро легендата Photek и излиза през собствения лейбъл на Moby, "Little Idiot".     "Фен съм на Мark от... прочети още »
18.04.201315:06

Taylor Swift помага на Selena Gomez за песен за Justin Bieber

Taylor Swift помага на Selena Gomez да направи това, което Taylor умее по-добре от всеки друг - да напише песен, която да разказва за раздялата й с Justin Bieber. В скорошно интервю Gomez призна, че се е обърнала към приятелката си за съвет как да превърне чуствата си в песен.   "Тя очиевидно си има своя техника и тя работи... прочети още »
18.04.201312:48

Mark Knopfler ще представи част от последния си солов албум у нас

Един от най-великите музиканти пристига за втори път в България нa 29 април, в НДК, Зала 1, 20:00 ч. Концертът на Mark Knopfler е част от неговото европейско турне по повод издаването на най-новата му солова продукция Privateering, излязла на 3 септември 2012. Турнето започна през април и ще обхване 25 страни с 72... прочети още »
18.04.201312:24

Излезе "Over the Love" на Florence + the Machine

Броени дни остават до излизането на саундтрака към последната екранизация на класиката на F. Scott Fitzgerald. С наближаването на датата започват да излизат и отделните песни, което нагнетява още повече напрежението в очакването на продукцията на Jay-Z.   Florence + the Machine публикуваха своята песен - "Over the... прочети още »
17.04.201315:54

Проблемите с турнето на Justin Bieber не са свършили

Очертаващото се като все по-проблемно турне на Justin Bieber маркира поредна засечка - звездата отмени концерта си в Оман.   Изпълнителят трябваше да мине през близкоизточната държава на 6 май за концерт в столицата Маскат. Сега обаче стана ясно, че е решил да отмени датата, предлагайки възможност на разочарованите фенове да си... прочети още »
17.04.201315:34

Nicole Scherzinger не харесва телевизията

Певицата Nicole Scherzinger не гледа телевизия, става ясно от интервю в сп. "Glamour".   Макар че не излиза от светлината на прожекторите, съдийката от "Х Фактор" твърди, че за разлика от повечето хора, не обича да сяда на канапето с дистанционното в ръка. Тя сподели още, че никога не е гледала страшен... прочети още »
17.04.201311:26

Jordin Sparks няма търпение да стане г-жа Jason Derulo

Певицата Jordin Sparks е толкова решена да се сгоди през 2013, че вече изпраща снимки на пръстени, които харесва, на приятеля си Jason Derulo. Двамата са заедно повече от година и тя се надява да празнува 24-я си рожден ден (13 декември) като годеница.   На въпроса на известния радиоводещ Ryan Seacrest преди няколко дена какви са... прочети още »
16.04.201313:51

Следващата цел на Taylor Swift е да покори Холивуд

Taylor Swift иска да бъде звезда не само на сцента, но и на големия екран.   ''Taylor от дете иска да е актриса. Започна да взема уроци по актьирско майсторство на 9 и никога не забрави оригиналната си мечта", твърди източник на американското сп. "OK!". "Веднага, щом приключи турнето на албума й Red, тя... прочети още »
16.04.201313:33

Чуй новото парче на will.i.am и Miley Cyrus - "Fall Down"

Чисто новото парче на will.i.am, заедно с Miley Cyrus, озаглавено "Fall Down", се появи в мрежата успоредно с премиерата му в iTunes - чуй го тук.   Продуцирано от Dr. Luke, Benny Blanco и Cirkut, парчето е част от соловия албум на фронтмена на The Black Eyed Peas, #willpower, който ще излезе на 19 април. прочети още »