Шоубизнес

17.04.201311:26

Jordin Sparks няма търпение да стане г-жа Jason Derulo

Певицата Jordin Sparks е толкова решена да се сгоди през 2013, че вече изпраща снимки на пръстени, които харесва, на приятеля си Jason Derulo. Двамата са заедно повече от година и тя се надява да празнува 24-я си рожден ден (13 декември) като годеница.   На въпроса на известния радиоводещ Ryan Seacrest преди няколко дена какви са... прочети още »
16.04.201313:51

Следващата цел на Taylor Swift е да покори Холивуд

Taylor Swift иска да бъде звезда не само на сцента, но и на големия екран.   ''Taylor от дете иска да е актриса. Започна да взема уроци по актьирско майсторство на 9 и никога не забрави оригиналната си мечта", твърди източник на американското сп. "OK!". "Веднага, щом приключи турнето на албума й Red, тя... прочети още »
16.04.201313:33

Чуй новото парче на will.i.am и Miley Cyrus - "Fall Down"

Чисто новото парче на will.i.am, заедно с Miley Cyrus, озаглавено "Fall Down", се появи в мрежата успоредно с премиерата му в iTunes - чуй го тук.   Продуцирано от Dr. Luke, Benny Blanco и Cirkut, парчето е част от соловия албум на фронтмена на The Black Eyed Peas, #willpower, който ще излезе на 19 април. прочети още »
16.04.201311:55

От музея на Anne Frank защитиха Justin Bieber

Justin Bieber отново влезе в заглавията на световната преса, и отново с критики към него. Младият изпълнител посети преди няколко дена музея на Anne Frank в Амстердам, Холандия, но не посещението, а това, което написа в книгата за гости, го превърна в обект на поредни нападки. След като прекара в къщата около час и половина, на излизане... прочети още »
16.04.201311:13

Rihanna отново отменя концерт заради болест

Rihanna отмени пореден концерт, докато се опитва да се възстанови от неясно неразположение.   Изпълнителката се надява да пренасрочи концерта си от понеделник, който трябваше да се състои в Хюстън, Текас. В обръщението на промоутъра няма много подробности какво е наложило отмяната на концерта. “За съжаление, в резултат на... прочети още »
15.04.201314:23

Josh Groban направи премиера на видеото към сингъла “I Believe”

Josh Groban направи премиера на музикалното видео към новото си парче "I Believe (When I Fall In Love It Will Be Forever)".     “I Believe” е 12-тото и последно парче от новия албум на Groban All That Echoes, който излезе на музикалния пазар през февруари 2013. Изразителната балада, записана... прочети още »
15.04.201313:59

Lady Gaga плати за операцията на своя почитателка

Lady Gaga предложи на своя почитателка да плати операцията й за смяна на тазобедрената става. Тази емпатия у певицата не е случайна - самата тя премина през подобна операция на 20 февруари.   Фенката, наречена Emma, страда от сколиоза и тазобедрена дисплазия, беше една от многобройните фенове, които засвидетелстваха подкрепата си към... прочети още »
15.04.201312:21

Britney Spears работи с Wiz Khalifa по новия си албум?

Авторът на песни Jean-Baptiste стартира слуха в Twitter, след като похвали will.i.am за уменията му да пише песни: "@iamwill не играе честно с тези нови песни с @britneyspears. Трбва да вдигна нивото."   Baptiste е съавтор на песента на will.i.am и Spears, "Scream & Shout", и пише материал и за следващия албум... прочети още »
15.04.201311:28

Psy показа наследника на "Gangnam Style" -...

Южнокореецът Psy представи новия си сингъл (и клип) този уикенд и междувременно успя да коментира и политическата ситуация, вкоято се намират двете половини на държавата му.      "Gentleman" ще се опита да повтори - или поне доближи - успеха, който имаше "Gangnam Style". Хореографията в... прочети още »
12.04.201315:13

Robbie Williams ще записва дует, но не с Adele, а с Michael Bublé

Robbie Williams отрече слуховете, че ще записва дует с Adele.    "Тя и жена ми, Ayda, са много добри приятелки, както сме аз и Simon [Konecki], нейният приятел", коментира той. "Но колкото и да сме близки, не бих помолил Adele да пее в албума ми. Целият свят иска Adele да е част от албума им. Мисля да оставим... прочети още »
12.04.201313:56

Виж целия концерт на Depeche Mode във Виена!

Depeche Mode изнесоха незабравим концерт в австрийската столица на 24 март.   Момчетата избраха Виена, за да представят новия си албум Delta Machine, който промотират на турнето си, част от което ще станем и ние. Професионален запис на пълното шоу можете да гледате по-долу, за да опресните паметта си за това какво е концерт на DM, а... прочети още »