Шоубизнес

31.01.201311:56

Джъстин Тимбърлейк ще пее на 55-та церемония по раздаването на...

Шесткратният носител на наградите GRAMMY® Джъстин Тимбърлейк ще пее на 55-та церемония по раздаването на наградите Грами, която ще се състои на 10/02 в Стейпълс Център, Лос Анжелис.  Церемонията ще бъде предавана директно от телевизия CBS в HD формат и 5.1 съраунд звук, както и онлайн достъп на GRAMMY.com и CBS.com.  На... прочети още »
31.01.201310:27

Линдзи Лоън отново пред съда

  Линдзи Лоън се яви пред съда в Лос Анджелис заради пътен инцидент в Санта Моника, щат Калифорния.  Лоън е обвинена, че е дала лъжливи показания и е заблудила правоохранителните органи. Актрисата твърдяла, че през юни 2012 не е шофирала своето Порше, което се е ударило в камион.   Скандалната звезда не възнамеряваше да... прочети още »
31.01.201310:04

Риана: Връзката ни с Крис сега е различна

Риана потвърди официално, че е подновила връзката си с рапъра Крис Браун, който все още е на пробация заради нанесения над нея побой през 2009 г., предадоха световните информационни агенции. "Сега всичко е различно. Реших, че за мен е най-важно да бъда щастлива", споделя Риана в интервю за сп. "Ролинг стоун". "Няма... прочети още »
30.01.201317:10

“Хензел и Гретел” номер едно в родния бокс офис

Триизмерното фентъзи “Хензел и Гретел: Ловци на вещици” се пребори с три премиерни заглавия и застана директно на лидерската позиция в българската бокс офис класация. За първия си уикенд по родните киноекрани заснетия с бюджет от 50 милиона долара филм натрупа общо 263 918 лева, което е напълно задоволителен старт за заглавие,... прочети още »
30.01.201317:06

Миглена Ангелова се завръща в ефир

На 9 февруари (събота) стартира най-новото предаване в ефира на TV7 – продуцираното от Иван и Андрей следобедно шоу „Терминал 7”. Освен познатите лица Любен Дилов-син, Жени Калканджиева, Мая Савова, Катето Евро, Ирина Тенчева, Диди Алексиева и съдия Онцова, зрителите ще станат свидетели и на триумфалното завръщане в ефир... прочети още »
30.01.201316:52

P!nk представи заглавието на следващия си сингъл

P!nk ще издаде “Just Give Me A Reason“ като свой следващ сингъл.   Парчето е написано от P!nk и вокалиста от fun.Нейт Рюс, който участва и в изпълнението, а продуцент е Джеф Баскър.     За “Just Give Me A Reason“ певицата сподели: „Това е прекрасна песен. Много се гордея с нея. Първоначално... прочети още »
30.01.201316:34

Бионсе преживяла спонтанен аборт

Бионсе ще разкаже за преживян спонтанен аборт в документален филм, който скоро ще бъде излъчен по HBO. Съпругът й Джей Зи намекна за подобно трагично събитие, когато публикува песен, посветена на дъщеричката им Блу Айви, веднага след раждането й миналата година. В парчето рапърът изпя: "Последният път абортът беше толкова трагичен.... прочети още »
30.01.201316:31

Лана Дел Рей работи по нов албум

Лана Дел Рей вече работи над нов албум, предаде nme.com.  В момента изпълнителката на хита "Video Games” е в студио в Санта Моника, Лос Анджелис, и работи над новите си парчета.   Засега не е ясно кой ще продуцира новия проект на певицата. Продуцентите Рик Рубин, Дан Хийт, Джъстин Паркър, Емили Хейн и Рик Ноуелс... прочети още »
30.01.201316:28

Симона Пейчева: Разделих се с бащата на сина ми

Световната шампионка Симона Пейчева, която се завърна отново в художествената гимнастика, призна за първи път пред LOVE style, че е разделена с бащата на сина си – Горан. „Отдавна сме разделени, но го признавам за първи път. Пораснах. Бях на 23 години когато родих. Знам само, че Горан е най-добрият баща за сина ми Алексей. Имам... прочети още »
28.01.201316:46

Елтън Джон и Дейвид Фърниш представиха втория си син

Сър Елтън Джон представи новото попълнение на семейството си – малкия Илайджа. Музикантът, съпругът му Дейвид Фърниш, първият син на двойката – Закари, и бебето Илайджа се усмихват от корицата на сп. "Хелоу”. Елтън Джон разказва пред списание "Пийпъл", че двамата с Фърниш били в родилната зала в Лос... прочети още »
28.01.201316:40

Майкъл Джексън написал 600 страници автобиография преди да умре

Майкъл Джексън тайно е започнал да пише автобиография през последните години от живота си, пише в. "Дейли експрес". Кралят на попа е написал 600 страници с бележки, посветени на най-трудните моменти в живота му от края на 80-те години до 2007 г. Размислите на певеца са придружени от рисунки и документи. Правата върху... прочети още »