Шоубизнес

10.10.201219:15

Жан-Клод Ван Дам влиза във Vip Brother?

След като зрителите на Vip Brother 2012 имаха възможността да се насладят на присъствието на секссимвола Памела Андерсън (Pamela Anderson), сега продуцентите на шоуто преговарят за участието на друга суперзвезда, а именно Жан-Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme), пише avtora.com. България е сред любимите дестинации на актьора, който снима... прочети още »
10.10.201219:11

Риана и Ники Минаж с най-много номинации за American Music Awards 2012

Певицата Риана оглави списъка с кандидатите за Американски музикални награди (AMA), които ще бъдат връчени на 18 ноември в Лос Анджелис на церемонията, предавана на живо по телевизията. Звездата от Барбадос има най-много номинации и за европейските награди на Mtv. 24-годишната Риана е номинирана в общо 4 категории, сред които за... прочети още »
10.10.201211:43

The Rolling Stones пускат чисто нов сингъл

The Rolling Stones пускат чисто нов сингъл, предаде nme.com. Песента се казва "Doom and Gloom" и се завърта утре – 11 октомври, по Би Би Си Радио 2. След това парчето ще бъде достъпно в интернет. Песента ще влезе в предстоящия албум на бандата, в който ще бъдат събрани най-големите им хитове. Компилацията се казва... прочети още »
09.10.201212:36

Ирен и Владо са третите изгонени от VIP Brother

Влади Данаилов и Ирен Кривошиева станаха третите изгонени от VIP Brother 2012. Семейството получи само 22.1% от позитивния зрителски вот и станаха третите изгонени от шоуто. Преди да си тръгне от къщата, повлиян от срещата си с деца сираци, Владо написа откровено писмо до баща си, което прочете в ефира на Нова ТВ. Ето и пълният текст на... прочети още »
09.10.201209:35

Риана е най-успешната изпълнителка за последните 20 години

Риана е изпълнителят с най-много продажби през последните две десетилетия. Това показва класация на престижното списание "Билборд". По време на седемгодишната си кариера Риана покори десетки върхове в музикалния шоубизнес. Сега списание "Билборд" я определи като най-успешният артист през последните 20 години,... прочети още »
05.10.201208:16

Първият сингъл на Бийтълс "Love me do" навърши 50 години

Преди петдесет години, в първата седмица на октомври, първият сингъл на Бийтълс (Beatles) "Love Me Do" излиза на бял свят. Песента бързо става хит сред тийнейджърите от 60-те години на миналия век. Какво обаче мислят и знаят днешните младежи за знаменитата Ливърпулска четворка? Вижте видео на BBC News, в което ученици от Западен... прочети още »
05.10.201207:47

Официална премиера на песента на Адел за "007 Координати:...

Днешният 5 октомври е обявен за "Световен ден на Джеймс Бонд". Поводът е 50-та годишнина на тайния агент, която първо е разказана във филма "Д-р Но” от 1952 година. Междувременно, 7 минути след полунощ излезе и дългоочакваната песен на британската звезда Адел към новия филм за супершпионина "007 Координати:... прочети още »
04.10.201209:11

Ники Минаж заплаши да нокаутира Марая Кери

Двете певици Марая Кери и Ники Минаж, които са в журито на новия сезон на American Idol, се хванаха за гушите! Таблоидът TMZ публикува видео, в което се вижда как Ники Минаж беснее срещу Марая Кери и я заплашва с нокаут. "Не ми казвай, че съм гангстер. Няма да търпя нейно ш*бано височество. Оправете нещата”, казва Минаж,... прочети още »
02.10.201210:14

Foo Fighters пред разпадане?

Вокалистът на Foo Fighters Дейв Грол даде ясни сигнали, че групата може да се раздели за дълго време, съобщава NME.com. По време на силно участие на групата на Global Citizen Festival в Ню Йорк на 30 септември, певецът каза 60-хилядната публика, че "това е всичко” от групата. Преди да изпълни парчето "Learn To Fly”,... прочети още »
01.10.201212:50

Мария Илиева записва балада Тони Карейра и Лондонския симфоничен...

Мария Илиева ще запише песен с португалската мегазвезда Тони Карейра и Лондонския симфоничен оркестър. Португалецът покани българката за дуетен партньор в една от най-красивите му балади. Тони Карейра е една от най-обичаните и продавани звезди на пазара за латино музика. Концертите му пълнят някои от най-големите стадиони и концертни зали в... прочети още »
01.10.201212:16

Джордж Майкъл пак със здравословни проблеми, отлага турне

Джордж Майкъл ще лекува крайната си тревожност. Британският певец беше принуден да отложи концертите си в Австралия през ноември, част от световното си турне "Симфоника", тъй като решил да потърси професионална помощ за "голямата си тревожност" след травматичната си битка с пневмонията в края на миналата... прочети още »