Шоубизнес

22.10.201209:05

Нина Николина роди второ момиченце

Нина Николина стана майка за втори път, отново на момиченце. Малката Мария е проплакала на 21 октомври, в 6 часа сутринта в Майчин дом. Момиченцето е с перфектни мерки - висока е 50 сантиметра и тежи 3 килограма и половина. Майката и бебето се чувстват прекрасно. Мария е второто дете на певицата и Максим Попов. Първородната им дъщеря се... прочети още »
22.10.201208:50

Адел роди момченце

Певицата Адел стана майка. Тя е родила момченце от своя партньор Саймън Конеки. Щастливото събитие е станало в петък вечерта. Новината още не е потвърдена официално от семейството. Източник, близък до певицата, заяви, че Адел и Саймън са във възторг от раждането, а майката е на седмото небе от щастие. 24-годишната изпълнителка на... прочети още »
22.10.201208:12

Водещият Део замина за Еверест

Део пусна снимка във Фейсбук, на която позира пред най-високия връх в света - Еверест. Два дни водещият е чакал багажа си, след като е тръгнал на екскурзия в Непал.  Телевизионният водещ, за когото преди дни се появиха информации, че е скъсал с дългогодишното си гадже - певицата Лора Караджова, е качил още кадри от Непал, на които е... прочети още »
19.10.201216:28

МАХ официално удължава лятото, с Мария от Chambao на корицата си

3 седмици преди официално да пристигне в България за 3 концерта, слънчевата Мария от Chambao споделя пред списание МАХ за своя живот в Малага, за семейството и приятелите си и най-вече за голяма си любов – музиката. В едно специално интервю на главния редактор на МАХ – Георги Тошев ще можете да предусетите магията, която... прочети още »
18.10.201216:08

Един месец до концерта на Дженифър Лопес у нас

Един месец дели родните фенове от първата им среща с мегазвездата Дженифър Лопес на родна територия Седящите места в столичната "Арена Армеец София" от 110 и 90 лева са на привършване. За разлика от тях, най-евтините билети – тези от 60 лева, вече са напълно изчерпани, съобщиха организаторите от Symphonics Entertainment... прочети още »
18.10.201214:59

Део и Лора са разделени

Певицата Лора Караджова и гаджето й Део са се разделили. Двамата са си дали временно почивка, въпреки че доскоро двойката се канеше да вдига сватба. Сега обаче водещият и поп изпълнителката са решили да се отдадат на творческите си проекти. Двойката е заедно от 8 години. В началато на тази година Лора дори се похвали, че вече мислят за... прочети още »
18.10.201214:22

Красавицата Меган Фокс роди момче

Звездата от "Трансформърс" е родила момченце, което ще носи името Ноа Шанън Грийн. За раждането му съобщи самата Меган Фокс на страницата си във Фейсбук. "Много сме щастливи! През последните седмици сме си у дома и се наслаждаваме на спокойствие. Малкият Ноа е здрав, щастлив и перфектен. Късметлии сме с Браян, задето имахме... прочети още »
17.10.201217:04

Green Day, Ellie Goulding и Christina Perri в саундтрака на...

Освен песента "Тhe Forgotten" на Green Day, която e пилотен сингъл от диска, саундтракът към очакваната с нетърпение последна част на сагата "Здрач" включва нови и ексклузивни парчета от Ellie Goulding, Passion Pit, Christina Perri и много други. Саундтракът на “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2"... прочети още »
17.10.201216:48

Адел няма да записва нов албум в близките няколко години

Адел няма да издава албуми поне още няколко години. Новината, която натъжи феновете на британката преди време, сега бе потвърдена официално от звукозаписната компания на певицата. Причината е, че певицата, която всеки момент трябва да роди, иска да се отдаде на семейството си, съобщиха от XL Recordings. Адел почти цяла година е извън... прочети още »
17.10.201213:08

Вокалистът на Green Day остава в клиника до догодина

Фронтменът на Green Day Били Джо Армстронг може да остане в клиника до догодина, съобщават британските медии. Звездата беше приет за лечение след срив на сцената от прекомерна употреба на наркотични вещества през септември. Говорител на групата потвърди, че възстановяването на вокалиста може да отнеме време. "Той е под лекарско... прочети още »
15.10.201215:18

Принс и Лейди Гага в саундтрака на "Великият Гетсби"

Принс и Лейди Гага пишат песни за саундтрака на "Великият Гетсби". Режисьорът Баз Лурман се свързал с двамата изпълнители, за да ги покани да създадат музикалния акомпанимент към предстоящата лента. Във филма участват Леонардо Ди Каприо, Тоби Магуайър, Кери Мълиган и Исла Фишер. "Те имат нова музика, която ще бъде включена... прочети още »