Шоубизнес

23.08.201208:34

Аврил Лавин се сгоди за вокалиста на Nickelback Чад Крьогер

Канадската певица Аврил Лавин се е сгодила за сънародника си Чад Крьогер, основател и вокалист на алтърнатив бандата Nickelback. 37-годишният Крьогер предложил брак на 27-годишната Лавин на 8 август т.г. Предложението било гарнирано с изящен 14-каратов диамантен пръстен. Лавин приела предложението "с радост", съобщават близки до... прочети още »
22.08.201214:41

Кеворк Кеворкян възражда „Всяка неделя” в ефира на Нова

  Едно от най-успешните и доказали се имена в българската журналистика – Кеворк Кеворкян, ще възроди легендата „Всяка неделя” в ефира на Нова ТВ в началото на септември, съобщават от медиата.   Предаването, утвърдило се през годините като истинска институция, ще се завърне на екран във вида, в който го... прочети още »
22.08.201211:26

Принц Хари - гол в Лас Вегас. Вижте снимки

Принц Хари свали перлите от короната  този уикенд в Лас Вегас, след като бе сниман... гол по време на игра на билярд във ВИП апартамента си.  Всичко се е случило в петък вечерта по време на разразилата се парти игра в хотела. Хари, заедно с голям антураж, отишъл до бара на хотела и събрал един куп горещи мацки, които... поканил... прочети още »
22.08.201208:21

Анистън използва дубльорка за сцени по бельо

Дженифър Анистън използвала дубльорка, която е наполовината на нейната възраст, за сцените с оскъдно облекло в най-новия си филм. 43-годишната актриса отказала да се съблече по бельо за комедията "Ние сме семейство Милърс", в която си партнира с Ед Хелмс, Ема Робъртс и Джейсън Судейкис. Вместо това тя решила да използва дубльорка,... прочети още »
22.08.201208:10

Анджелина Джоли покани бившите си съпрузи на сватбата

Анджелина Джоли покани бившите си съпрузи на сватбата си. Звездата ще мине под венчило с партньора си Брад Пит в идните седмици и иска бившите й съпрузи Джони Лий Милър и Били Боб Торнтън да са сред гостите на церемонията. "Анджелина остана близка както с Джони, така и с Били, така че те със сигурност ще бъдат поканени", разкри... прочети още »
22.08.201207:33

Лейди Гага се ожени за приятеля си в ново видео

Лейди Гага показа, че връзката й с Тейлър Кини става сериозна, след като организира екранна сватба в последния си видеоклип. Певицата има връзка с актьора от една година и сега двамата показаха любовта си публично, облечени като булка и младоженец в ново промо към песента "You and I". Гага е облечена в бяла рокля с воал, докато... прочети още »
21.08.201209:41

Броени дни до концерта на Red Hot Chili Peppers в София

По-малко от две седмици остават до концерта на прословутите калифорнийци от Red Hot Chili Peppers, който ще се състои на 1 септември в столичната зала "Арена Армеец". Съвсем скоро Антъни Кидис и компания започват поредица от концерти в Европа. Предстоят им първо изпълнения в Германия (25 август), Чехия (27 август), Хърватия (29... прочети още »
21.08.201207:35

Риана: Крис Браун беше любовта на живота ми

Риана шокира почитателите си по време на интервю с Опра Уинфри, в което признава, че Крис Браун е любовта на живота й. Въпреки жестокият побой, който рапърът нанесе на Риана през 2009 г., изпълнителката сподели, че още го обича. Барбадоската красавица сподели откровено пред Опра, че никога няма да може да забрави миговете с Браун.... прочети още »
20.08.201217:33

"Великолепният век" в ефира на TV7

В новия телевизионен сезон TV7 отново ще провокира българския зрител със зрелищен и предизвикващ разгорещени дебати сериал за възхода на Османската империя по време на управлението на Сюлейман Великолепни. "Великолепният век" е посветен на любовта между Сюлейман Великолепни и украинската робиня Александра, която успява да измести... прочети още »
20.08.201216:23

Руснаци съдят Мадона за 10 млн долара

Няколко руски активисти заведоха дело за 10 милиона долара срещу Мадона, като заявиха, че са били обидени от подкрепата на звездата за хомосексуалните по време на концерта й неотдавна. Това съобщи днес техният адвокат. "В петък беше заведен иск за 333 милиона рубли (10,3 милиона долара) срещу г-жа Луиз Вероника Чиконе, наричаща себе си... прочети още »
20.08.201213:14

Apple умолява клиентите си да не пращат SMS

Гениите на Apple умоляват привържениците на iOS устройства да не изпращат съобщения, защото не могат да гарантират сигурността на акаунтите им, пише hicomm.bg След като честта на компанията беше накърнена с ограбения дом на Стив Джобс, през уикенда беше открит бъг, през който хакери могат да влязат и да получат... прочети още »