Шоубизнес

24.04.201213:40

Gotié стана четвъртият австралиец, който стига до първото място в...

Австралийският изпълнител Готиé (Gotyé) достигна до първо място в класацията на "Билборд" за сингли с хита си "Somebody That I Used To Know", съобщи The Hollywood Reporter. Той е едва четвъртият австралиец, който достига до номер 1 в американския чарт и първи от 12 години насам. Успехът на песента в САЩ се... прочети още »
24.04.201213:36

Bond пристигат с бебе в София

Bond пристигат за концерта си утре в зала 1 на НДК заедно с наскоро родения син на басистката Гай-И Уестърнхоф и неговата детегледачка, която се грижи за бебето по време на всички професионални ангажименти на именитата музикантка с китайски произход. Десетки фенове се готвят да посрещнат момичетата от Bond на аерогара София часове време... прочети още »
24.04.201213:23

Voca People ще изпълнят хитове на Майкъл Джексън, Мадона и Куин

На 4 май, интергалактическите звезди Voca People ще приземят своя космически кораб на сцената на зала 1 на НДК в София, за да спрат дъха на българските зрители с феноменалното си шоу! В 90-те минутното музикално ревю на Voca People, осемте феноменално талантливи изпълнители, комбиниращи акапелно пеене с изкуството на модерния бийтбокс,... прочети още »
23.04.201218:14

Халваджиян: "Стоя твърдо зад всяка една от думите си"

"Очевидно за всеки, който е гледал "България търси талант" е, че Магърдич Халваджиян изпълнява съвестно и професионално своите задължения, в качеството му на член на журито на предаването. За нас от това следва, че мотивите за отстраняването му са други". Това заявяват от продуцентска компания "Глобал филмс" по... прочети още »
23.04.201217:20

Кейти Пери представила новото си гадже на Coachella

Шумът около появяването на Кейти Пери в публиката на музикалния фестивал Coachella преди седмица не спира. Американските таблоиди нашироко обсъдиха лилавата коса на звездата, екстравагантния й външен вид, купона, който си спретна с колежката Риана, а днес вече се заговори, че Кейти може би е представила и новото си гадже. Младата певица,... прочети още »
23.04.201211:39

Дивна и Рут Колева разбиха статуквото на родната музикална сцена

Младите лица на българската музикална сцена - Дивна и Рут Колева - грабнаха най-много статуетки на тазгодишните музикални награди на БГ Радио, предаде БГНЕС. 14-годишната Дивна спечели наградите за дебют и "Най-добра песен" за "Ти не можеш да ме спреш" ft. Миро и Криско. Малолетната изпълнителка не успя да скрие... прочети още »
21.04.201212:52

Лана Дел Рей направи кавър на песен на Kasabian

В ефира на BBC Радио 1 американската певица Лана Дел Рей (Lana Del Rey) изненада феновете си, като изпя една от последните песни на инди рок бандата Kasabian "Goodbye Kiss".  Американката призна, че всичките й приятели са фенове на британската група, а тя от своя страна не ги е слушала. Когато чула за първи път "Goodbye... прочети още »
21.04.201212:23

Пускат билетите за Лейди Гага на 27 април в 10 часа

Лейди Гага избра София за мястото, откъдето да стартира европейското й турне. С наближаването на концерта на Националния стадион "Васил Левски" на 14 август все повече се заплитат и фантазиите около сюжета, който певицата ще предложи на публиката. Днес стана известно, че именитият дизайнер Джорджо Армани е проектирал изключително... прочети още »
20.04.201219:56

Europe с концерт в София на 15 юни

Europe пристигат за концерт у нас на 15 юни, съобщиха организаторите от Most of Evil. Преди 20 години бандата превзе света, а след това изведнъж изчезна от музикалната сцена. Днес, с нов дух и модерен тежък саунд, Europe се завръщат, за радост на верните си почитатели. Порасналите момчета отново са на старта за ново обратно... прочети още »
20.04.201213:12

Адел с 18 номинации на наградите Билборд

Британската певица Адел достигна нови висоти, получавайки рекордните 18 номинации за предстоящите музикални награди на Билборд. Многократната носителка на Грами, която беше обявена за една от най-влиятелните личности според списание "Тайм", ще се състезава в няколко категории. Останалите лидери с най-много номинации са Риана, Уил... прочети още »
20.04.201211:56

Гари Барлоу очаква четвъртото си дете

Гари Барлоу разкри, че четвъртото дете, което очакват със съпругата му Доун, ще е момиче. Певецът и съпругата му обявиха пола на бебето в социалната мрежаTwitter, както напоследък е много модерно да правят зваздите, за да съобщават лични новини на широката публика. Барлоу и съпругата му Доун сключиха брак през 2000 г. Най-голямото им дете е... прочети още »