Шоубизнес

25.04.201213:56

ESTELLE записа специална видео покана за феновете си в България

Британката с кадифения глас ESTELLE (Eстел) записа специална видео покана за българските си фенове. На 10-ти май в Sofia Live Club, ESTELLE ще се качи за първи път на българска сцена по покана на "ОН СТЕЙДЖ", като част от проекта на ELEVATION - "Пожелахте да видите...". Концертът е част от турнето "All of Me... прочети още »
24.04.201217:48

Дженифър Анистън ще се венчае на остров Крит

Дженифър Анистън и Джъстин Теру са в трескава подготовка за своята сватба, тръбят медиите отвъд Океана. Те обмисляли церемонията да бъде на гръцкия остров Крит. Мястото е не е избрано случайно. На остров Крит е роден бащата на актрисата. Според информацията холивудската двойка е наела скъп хотел, който предлага специален пакет за сватба,... прочети още »
24.04.201214:40

Lady Kier от Dee-Lite обещава яко парти в петък в София

Диско иконата  Miss Lady Kier от Dee-Lite идва в България за Grolsch Pop Up Party на 27 април в клуб Crash в София. Култовата вокалистка на Dee-Lite, сравнявана от критиците с  Lady Gaga на 90-те, ще пее, танцува и диджейства, като ще зарадва феновете с химна на  90-те "Groove is in the Heart“. Miss Lady Kier е... прочети още »
24.04.201213:40

Gotié стана четвъртият австралиец, който стига до първото място в...

Австралийският изпълнител Готиé (Gotyé) достигна до първо място в класацията на "Билборд" за сингли с хита си "Somebody That I Used To Know", съобщи The Hollywood Reporter. Той е едва четвъртият австралиец, който достига до номер 1 в американския чарт и първи от 12 години насам. Успехът на песента в САЩ се... прочети още »
24.04.201213:36

Bond пристигат с бебе в София

Bond пристигат за концерта си утре в зала 1 на НДК заедно с наскоро родения син на басистката Гай-И Уестърнхоф и неговата детегледачка, която се грижи за бебето по време на всички професионални ангажименти на именитата музикантка с китайски произход. Десетки фенове се готвят да посрещнат момичетата от Bond на аерогара София часове време... прочети още »
24.04.201213:23

Voca People ще изпълнят хитове на Майкъл Джексън, Мадона и Куин

На 4 май, интергалактическите звезди Voca People ще приземят своя космически кораб на сцената на зала 1 на НДК в София, за да спрат дъха на българските зрители с феноменалното си шоу! В 90-те минутното музикално ревю на Voca People, осемте феноменално талантливи изпълнители, комбиниращи акапелно пеене с изкуството на модерния бийтбокс,... прочети още »
23.04.201218:14

Халваджиян: "Стоя твърдо зад всяка една от думите си"

"Очевидно за всеки, който е гледал "България търси талант" е, че Магърдич Халваджиян изпълнява съвестно и професионално своите задължения, в качеството му на член на журито на предаването. За нас от това следва, че мотивите за отстраняването му са други". Това заявяват от продуцентска компания "Глобал филмс" по... прочети още »
23.04.201217:20

Кейти Пери представила новото си гадже на Coachella

Шумът около появяването на Кейти Пери в публиката на музикалния фестивал Coachella преди седмица не спира. Американските таблоиди нашироко обсъдиха лилавата коса на звездата, екстравагантния й външен вид, купона, който си спретна с колежката Риана, а днес вече се заговори, че Кейти може би е представила и новото си гадже. Младата певица,... прочети още »
23.04.201211:39

Дивна и Рут Колева разбиха статуквото на родната музикална сцена

Младите лица на българската музикална сцена - Дивна и Рут Колева - грабнаха най-много статуетки на тазгодишните музикални награди на БГ Радио, предаде БГНЕС. 14-годишната Дивна спечели наградите за дебют и "Най-добра песен" за "Ти не можеш да ме спреш" ft. Миро и Криско. Малолетната изпълнителка не успя да скрие... прочети още »
21.04.201212:52

Лана Дел Рей направи кавър на песен на Kasabian

В ефира на BBC Радио 1 американската певица Лана Дел Рей (Lana Del Rey) изненада феновете си, като изпя една от последните песни на инди рок бандата Kasabian "Goodbye Kiss".  Американката призна, че всичките й приятели са фенове на британската група, а тя от своя страна не ги е слушала. Когато чула за първи път "Goodbye... прочети още »
21.04.201212:23

Пускат билетите за Лейди Гага на 27 април в 10 часа

Лейди Гага избра София за мястото, откъдето да стартира европейското й турне. С наближаването на концерта на Националния стадион "Васил Левски" на 14 август все повече се заплитат и фантазиите около сюжета, който певицата ще предложи на публиката. Днес стана известно, че именитият дизайнер Джорджо Армани е проектирал изключително... прочети още »