Шоубизнес

20.04.201211:56

Гари Барлоу очаква четвъртото си дете

Гари Барлоу разкри, че четвъртото дете, което очакват със съпругата му Доун, ще е момиче. Певецът и съпругата му обявиха пола на бебето в социалната мрежаTwitter, както напоследък е много модерно да правят зваздите, за да съобщават лични новини на широката публика. Барлоу и съпругата му Доун сключиха брак през 2000 г. Най-голямото им дете е... прочети още »
20.04.201209:19

Бионсе се връща на училище

Американската поп звезда Бионсе се връща отново на училищната скамейка. Контактмюзик информира, че певицата била забелязана да влиза в сградата на образователен комплекс на ул. West 35th в Ню Йорк. Изпълнителката на хита "Halo” е видяна с лаптоп в ръка и предизвика коментарите, че може би ще се запише отново на училище. Бионсе... прочети още »
19.04.201212:22

Снимки на Пипа Мидълтън от маскен бал в Париж пак разбуниха...

Снимки от маскен бал в Париж, където е била Пипа Мидълтън - сестрата на херцогинята на Кембридж Катрин, предизвикаха поредна шумотевица около по-малката сестра Мидълтън във Великобритания. Снимките публикувани от Daily Mail по информация от френската преса, показват жени в костюми от 18-и век с големи деколтета, позиращи с мъже в натруфено... прочети още »
19.04.201210:31

Скарлет Йохансон се омъжва пак

Приятелят на актрисата Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson) е на път да й предложи брак, съобщават британски издания. 38-годишният рекламен агент Нейт Тейлър иска да направи актрисата своя съпруга след само шест месечна връзка. "Те са фантастична двойка и Скарлет е много щастлива за първи път от дълго време", разкри запознат... прочети още »
19.04.201210:25

Бранджелина празнуват годежа си островите Галапагос

Анджелина Джоли и Брад Пит, които миналата седмица обявиха, че ще се женят, отпразнуваха годежа си на островите Галапагос, съобщават британски медии. Двойката замина за екзотичното място заедно с шестте си деца. "Бяхме информирани, че семейството ще пристигне на летището в Балтра, а след това ще се отправят към вила на островите... прочети още »
18.04.201217:43

"Ai Se Eu Te Pego" е първата песен на португалски,...

"Ai Se Eu Te Pego" вече е световен мега-хит, след като песента на бразилската суперзвезда Мишел Тело (Michel Teló) стана №1 и в САЩ. Младата суперзвезда от Бразилия, Мишел Тело завладя света с талант и харизма. Сега той има нови милиони почитатели сред любителите на латино ритмите в САЩ. Мишел Тело и неговият вселенски хит... прочети още »
18.04.201208:57

Кейти Пери купонясва лудо, за да забрави Ръсел Бранд - снимки

Певицата Кейти Пери се надява да възобнови връзката си с бившия си съпруг Ръсел Бранд, пишат днес американски медии. Бившата двойка прекрати 14-месечния си брак през декември, като двамата посочиха "непреодолими различия" в молбата си за развод. Няколко месеца по-късно изглежда чувствата на 27-годишната Пери са се променили.... прочети още »
18.04.201208:12

Брад и Анджелина ще се женят в замък във Франция

Холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли избраха място за сватбената си церемония, която беше обявена миналата седмица – живописния замък "Миравел" в сърцето на Прованс, съобщава The Daily Star. За реконструкцията на сградата, построена през 16 век са похарчени няколко милиона долара. Източник, близък до двойката,... прочети още »
17.04.201211:42

Дженифър Лопес и Енрике Иглесиас тръгват на съвместно турне

Енрике Иглесиас и Дженифър Лопес ще направят общо турне това лято, предаде БГНЕС. Иглесиас трябваше да бъде подгряващ изпълнител на световното турне на Бритни Спиърс миналата година, но се оттегли само няколко часа след като беше направено съобщението. Тогава той се извини за объркването и сподели, че не е съгласен да бъде само подгряващ... прочети още »
17.04.201211:30

Аштън Къчър ходи с Мила Кунис

Актьорът Аштън Къчър има връзка с колежката си Мила Кунис, твърдят американски клюкарски издания. Звездите и на двамата млади актьори изгряха в сериала "Шеметни години", след което те продължиха пътя си в киното. И двамата са свободни след дълга връзка зад гърба си и са приятели от години. Според най-новите слухове Кунис и Къчър... прочети още »
17.04.201211:11

Димитър Митовски работи не над един, а над два нови сериала

Продуцентите на "Стъклен дом" и "Под прикритие" Димитър Митовски и Димитър Гочев, гостуваха в сутрешния блок на bTV, където обявиха, че скоро започват работа по две изцяло нови телевизионни продукции. По думите им, през есента ще предложат нещо, което българската публика до момента не е виждала! "Да, говорим за... прочети още »