Шоубизнес

04.11.201115:30

От "Плейбой" не харесаха фотосесията на Линдзи Лоън

Съдът в Лос Анджелис даде на Линдзи Лоън една седмица, за да приключи с голите снимки за "Плейбой" преди да влезе в затвора, но ето че срокът не е достатъчен. От мъжката Библия не удобриха направената фотосесия на актрисата и съобщиха, че трябва да се преснима. "Кадрите не са това, което от списанието очакваха", казва... прочети още »
04.11.201114:55

Приключи процесът срещу лекаря на Джако, очаква се присъда

Приключиха дебатите между прокуратурата и защитата по процеса на доктор Конрад Мъри, обвинен в непредумишленото убийство на Майкъл Джексън. Журито от 7 мъже и 5 жени ще започне обсъжданията в петък след почти 6-седмичния процес, обвинен в непредумишленото убийство на звездата през 2009, заяви съдия Майкъл Пастор. Районният прокурор Дейвид... прочети още »
04.11.201114:10

Звездите от "Здрач" със звезди на Алеята на славата в...

Актьорите от "Здрач" Робърт Патинсън, Кристен Стюарт и Тейлър Лаутнър оставиха следа на Алеята на славата в Холивуд, редом с отпечатъците на звезди като Чарли Чаплин, Франк Синатра и други идоли на киното. "Мисля, че това е най-страхотното нещо, което съм правила в живота си", заяви 21-годишната Стюарт, която играе Бела... прочети още »
04.11.201113:04

"Mylo Xyloto" на Coldplay дебютира директно под №1 в САЩ

"Mylo Xyloto" на Coldplay, след Великобритания, дебютира под №1 и в Америка с около 458,000 прорадени копия, според HitsDailyDouble.com. В тази седмица на много музикални премиери, албумът на Coldplay изпревари "Stronger" на Kelly Clarkson, "Christmas" на Michael Buble, "Clancy’s Tavern" на Toby... прочети още »
03.11.201116:55

Дюран Дюран канят световни топ модели в ново видео

Супермоделите Наоми Кембъл, Хелена Кристенсен и Синди Крауфорд ще се преобразят като музикантите от легендарната група от 80-те години Дюран Дюран в новия им видеоклип. Към трите топ модели ще се присъединят и красавицата Ева Херцигова и съпругата на фронтмена на Дюран Дюран Ясмин Ле Бон (на снимката). Те ще се облекат като момчетата от... прочети още »
03.11.201115:22

Джъстин Бийбър отрече да е станал баща

Джъстин Бийбър (Justin Bieber) отрече той да е бащата на бебето на неговата фенка Марая Йейтър (Mariah Yeater) , съобщи Female First. (на снимката с гаджето си Селена Гомес и Ъшър) Негови представители нарекоха претенциите й "зложелателни и лъжливи" и посочиха, че още не са запознати с делото. Певецът, който от март има връзка със... прочети още »
03.11.201115:10

Битка между силите пресъздадоха "Lord of the Dance"

Битка между силите пресъздадоха "Lord Господарите на танца "Lord of the Dance" пресъздадоха битка между силите по време на спектакъла си снощи в зала 1 на НДК. Ирландските танцьори, известни с безупречната си техника и синхрон, изнесоха за пореден път невероятно танцово и музикално шоу, предава БТА. Те представиха новата си... прочети още »
03.11.201114:19

Линдзи Лоън и баща й заедно в затвора

Aмериканската актриса Линдзи Лоън (Lindsay Lohan)отново ще влезе в затвора, след като беше осъдена на 30 дни затвор. Причината този път е самопризнанието, че е нарушила условията на пробацията си за предишно престъпление, а именно шофиране в пияно състояние. Съдия Стефани Саутнер нареди на 25-годишната актриса да се предаде на областния... прочети още »
02.11.201116:34

Тийн идолът Джъстин Бийбър станал баща

20-годишна американка твърди, че баща на 3-месечното й бебе не е кой да е, а идолът на тийнейджърките Джъстин Бийбър (Justin Bieber). Тя поиска дори тест за бащинство, за да докаже на света, че детето е реален наследник на 17-годишния певец. Майката Марая Йейтър (Mariah Yeater) твърди, че бебето е резултат от авантюра от 25 октомври... прочети още »
02.11.201115:40

Вечният ерген Хю Грант стана баща на 51

51-годишният английски актьор Хю Грант (Hugh Gran) стана баща за първи път в живота си. Според публикация в щатското списание Us Weekly, щастливото събитие се е случило в началото на миналия месец. В печатния материал се допълва още, че на този етап не се знае коя е майката на новороденото момиченце. Да припомним, че сред тазгодишните... прочети още »
02.11.201115:30

Адел отрече слуховете за рак на гърлото

Британската певица Адел (Adele) отхвърли спекулациите в медиите, че страда от рак на гърлото, след като отмени оставащите си концерти през 2011 поради операция. "Искаме да повторим, че Адел ще претърпи операция на гласна струна", която е получила кръвоизлив. "Всички съобщения за каквато и да е друга диагноза са 100%... прочети още »