Шоубизнес

04.11.201117:46

Рики Мартин стана испанец, за сключи гей брак

Пуерториканският поп певец Рики Мартин (Ricky Martin) днес получи испанско гражданство, предаде АФП. Решението за това бе взето по време на седмичното заседание на испанския кабинет. От правителството посочват, че 39-годишният Мартин получава испанско гражданство заради "личните и професионалните си връзки с Испания”. Истината... прочети още »
04.11.201115:30

От "Плейбой" не харесаха фотосесията на Линдзи Лоън

Съдът в Лос Анджелис даде на Линдзи Лоън една седмица, за да приключи с голите снимки за "Плейбой" преди да влезе в затвора, но ето че срокът не е достатъчен. От мъжката Библия не удобриха направената фотосесия на актрисата и съобщиха, че трябва да се преснима. "Кадрите не са това, което от списанието очакваха", казва... прочети още »
04.11.201114:55

Приключи процесът срещу лекаря на Джако, очаква се присъда

Приключиха дебатите между прокуратурата и защитата по процеса на доктор Конрад Мъри, обвинен в непредумишленото убийство на Майкъл Джексън. Журито от 7 мъже и 5 жени ще започне обсъжданията в петък след почти 6-седмичния процес, обвинен в непредумишленото убийство на звездата през 2009, заяви съдия Майкъл Пастор. Районният прокурор Дейвид... прочети още »
04.11.201114:10

Звездите от "Здрач" със звезди на Алеята на славата в...

Актьорите от "Здрач" Робърт Патинсън, Кристен Стюарт и Тейлър Лаутнър оставиха следа на Алеята на славата в Холивуд, редом с отпечатъците на звезди като Чарли Чаплин, Франк Синатра и други идоли на киното. "Мисля, че това е най-страхотното нещо, което съм правила в живота си", заяви 21-годишната Стюарт, която играе Бела... прочети още »
04.11.201113:04

"Mylo Xyloto" на Coldplay дебютира директно под №1 в САЩ

"Mylo Xyloto" на Coldplay, след Великобритания, дебютира под №1 и в Америка с около 458,000 прорадени копия, според HitsDailyDouble.com. В тази седмица на много музикални премиери, албумът на Coldplay изпревари "Stronger" на Kelly Clarkson, "Christmas" на Michael Buble, "Clancy’s Tavern" на Toby... прочети още »
03.11.201116:55

Дюран Дюран канят световни топ модели в ново видео

Супермоделите Наоми Кембъл, Хелена Кристенсен и Синди Крауфорд ще се преобразят като музикантите от легендарната група от 80-те години Дюран Дюран в новия им видеоклип. Към трите топ модели ще се присъединят и красавицата Ева Херцигова и съпругата на фронтмена на Дюран Дюран Ясмин Ле Бон (на снимката). Те ще се облекат като момчетата от... прочети още »
03.11.201115:22

Джъстин Бийбър отрече да е станал баща

Джъстин Бийбър (Justin Bieber) отрече той да е бащата на бебето на неговата фенка Марая Йейтър (Mariah Yeater) , съобщи Female First. (на снимката с гаджето си Селена Гомес и Ъшър) Негови представители нарекоха претенциите й "зложелателни и лъжливи" и посочиха, че още не са запознати с делото. Певецът, който от март има връзка със... прочети още »
03.11.201115:10

Битка между силите пресъздадоха "Lord of the Dance"

Битка между силите пресъздадоха "Lord Господарите на танца "Lord of the Dance" пресъздадоха битка между силите по време на спектакъла си снощи в зала 1 на НДК. Ирландските танцьори, известни с безупречната си техника и синхрон, изнесоха за пореден път невероятно танцово и музикално шоу, предава БТА. Те представиха новата си... прочети още »
03.11.201114:19

Линдзи Лоън и баща й заедно в затвора

Aмериканската актриса Линдзи Лоън (Lindsay Lohan)отново ще влезе в затвора, след като беше осъдена на 30 дни затвор. Причината този път е самопризнанието, че е нарушила условията на пробацията си за предишно престъпление, а именно шофиране в пияно състояние. Съдия Стефани Саутнер нареди на 25-годишната актриса да се предаде на областния... прочети още »
02.11.201116:34

Тийн идолът Джъстин Бийбър станал баща

20-годишна американка твърди, че баща на 3-месечното й бебе не е кой да е, а идолът на тийнейджърките Джъстин Бийбър (Justin Bieber). Тя поиска дори тест за бащинство, за да докаже на света, че детето е реален наследник на 17-годишния певец. Майката Марая Йейтър (Mariah Yeater) твърди, че бебето е резултат от авантюра от 25 октомври... прочети още »
02.11.201115:40

Вечният ерген Хю Грант стана баща на 51

51-годишният английски актьор Хю Грант (Hugh Gran) стана баща за първи път в живота си. Според публикация в щатското списание Us Weekly, щастливото събитие се е случило в началото на миналия месец. В печатния материал се допълва още, че на този етап не се знае коя е майката на новороденото момиченце. Да припомним, че сред тазгодишните... прочети още »