Шоубизнес

18.10.201112:48

Лейди Гага ще пее на европейските музикални награди в Белфаст

Лейди Гага (Lady Gaga) ще пее на церемонията за Европейските музикални награди на MTV в Белфаст следващия месец, съобщи Асошиейтед прес. Музикалният канал ще завладее града за церемонията. Наградите ще се връчват на три различни места. Лейди Гага, Бруно Марс, Coldpay, Джеси Джей ще пеят в арена "Одисей". Red Hot Chili Peppers ще... прочети още »
18.10.201112:26

Представяме ви Coldplay feat. Rihanna и "Princess of China"

Само по Радио FM+ и на сайта на Анимато Мюзик, всеки ден феновете на британската група Coldplay  ще могат да слушат по една песен от предстоящия им албум, който ще излезе на 24 октомври. Днес представяме една от най-любопитните колаборации на сезона - тази на Крис Мартин и компания със звездата от Барбадос - Риана (Rihanna).... прочети още »
18.10.201109:59

Чуй новият албум на Coldplay само по Радио FM+!

Само по Радио FM+ и на сайта на Анимато Мюзик, всеки ден феновете на британската група Coldplay  ще могат да слушат по една песен от предстоящия им албум, който ще излезе на 24 октомври. Днес в ефира ни, премиера прави една от най-любопитните колаборации на сезона - тази на Крис Мартин и компания със звездата от Барбадос - Риана... прочети още »
17.10.201109:06

Аштън Къчър моли Деми Мур за шанс

Актьорът от "Двама мъже и половина" Аштън Къчър е помолил съпругата си Деми Мур да му даде още един шанс, за да запазят брака си, съобщи в. "Дейли мейл". Той е направил това малко преди да се качи на сцената на концерта в Холивуд по повод 10-ата годишнина на фондацията "Бил Клинтън". Бракът на Думи Мур и Аштън... прочети още »
14.10.201112:09

Песен на Рейдиохед е най-добрата за последните 15г.

Песента на Рейдиохед (Radiohead) "Paranoid Android" оглави нова класация на най-добрите песни през последните 15 години. Песента от 1997 г. победи хита на Аркейд Файър (Arcade Fire) "Rebellion (Lies)" и "Hey Ya!" на Ауткаст (Outcast), според класация на сайта Nme.com. Песните на (The Srokes) Дъ Строукс ... прочети още »
14.10.201110:18

Coldplay ще пеят на наградите на MTV в Белфаст

Coldplay, Джеси Джей и дуетът LMFAO ще пеят на тазгодишната церемония за Европейските музикални награди на MTV, съобщи Контактмюзик. Те ще се присъединят към Red Hot Chili Peppers – първите изпълнители, за които бе оповестено, че ще участват в церемонията в Белфаст на 6 ноември. "Не мога да повярвам, че съм сред номинираните... прочети още »
13.10.201120:46

Parov Stelar Band с нов концерт в София

Австрийската банда Parov Stelar се завръща у нас поради големия интерес на феновете и последователите им. Групата направи страхотно шоу на фестивала Elevation в Разлог тази година и си спечели хиляди почитатели в България. С концертът на електро-суинг формацията се поставя началото на поредица от събития под надслов "Пожелахте да... прочети още »
13.10.201111:46

Милен Цветков се сгоди във Фейсбук

Тв водещият Милен Цветков, който през лятото се раздели с доста по-младата си приятелка, не само че отново се събра с нея, а двамата дори вече са сгодени. Това става ясно от промяната настъпила в профила му във "Фейсбук”. Там пише "Сгоден за Ивета Гоцова”. Милен Цветков, който е с 20 години по-възрастен от Ивета,... прочети още »
13.10.201110:54

Джони Деп вилнее пиян в Лос Анджелис

Актьорът Джони Деп се опита да даде автографи на свои почитатели пред нощен клуб в Лос Анджелис, но се свлече на асфалта от голямото количество изпит алкохол. Джони заминал на почивка в Лос Анджелис и решил да разпусне в нощен бар. На излизане актьорът бил причакан от цяла армия фенове, чакащи за автограф. Въпреки "нестабилното"... прочети още »
13.10.201109:07

Майкъл Бубле записа коледен албум на 35 градусова жега

Тази година Майкъл Бубле ще стопли феновете си за Коледа със своя нов албум "Christmas", който  ще излезе на 24-ти октомври. Лейбълът на певеца – 143 / Reprise Records – потвърди, че траклистинга на този нетърпеливо очакван диск ще включва класики като “White Christmas” с участието на канадката Shania... прочети още »
13.10.201107:55

Адвокатите на д-р Конрад Мъри смениха защитната си теза

Изненадващо адвокатите на личния лекар на Майкъл Джексън промени защитната си теза. Адвокатите на д-р Конрад Мъри, който е обвинен за смъртта на суперзвездата, оттеглиха твърдението си, че Джаксън сам е причинил смъртта си, като е приел допълнителна доза пропофол, докато Мъри е бил извън стаята. Адвокатът Майкъл Фланаган заяви, че според... прочети още »