Шоубизнес

11.10.201107:41

Адел имала проблеми с гласа заради прекалена бъбривост

Британската певица Адел (Adele) призна, че проблемите с гласа й, които доведоха до отмяната на американското й турне, не се дължали на цигарите, а на прекалената й бъбривост. Талантливата изпълнителка наскоро се отказала от тютюнопушенето, така че цигареният дим не може да бъде сочен като виновник за проблемите й с ларинкса. Когато не... прочети още »
10.10.201109:12

Валери и Николета се венчаха в Правец

Икона Синя Богородица със златен обков и огромна кошница цветя бе подаръкът от националите за футболната сватба на годината у нас между Валери Божинов и модела Николета Лозанова. Играчът на “Спортинг” (Лисабон) сключи в неделя вечерта брак с плеймейтката, която вече чака дете от него, в луксозен голф комплекс в Правец. По същото... прочети още »
10.10.201107:54

Жан Мишел Жар отведе българската публика към звездите

Световният музикант Жан Мишел Жар отведе повече от 12 500 души на невероятно космическо пътуване в света на музиката, на светлината, на въображението в зала "Арена София", предаде БГНЕС. Появи се в дъното на залата, за да премине целия път до сцената, приветстван от екзалтираната публика, която до скоро само можеше да мечтае да... прочети още »
09.10.201119:16

Пол Макартни се ожени на рождения ден на Джон Ленън

69-годишният Пол Макартни се ожени за трети път в Лондон за избраницата си, 51-годишната американка Нанси Шевъл. След едночасовата церемония на датата, на която Джон Ленън щеше да навърши 71 години, усмихната двойка бе приветствана от близо 300 фенове, събрали се пред кметството. На сватбата специален гост бе другият "Бийтълс"... прочети още »
09.10.201114:34

Какво се случва с Кристина Агилера?

Кристина Агилера (Christina Aguilera) бе една от звездите, които пяха на концерта в памет на Майкъл Джексън в Кардиф. Концертът бе впечетляващ, но това което прикова вниманието на медиите е трансформацията на дребната блондинка, която е качила около петнайсетина килограма и изглежда, меко казано, нездравословно. Всички си зададоха въпроса:... прочети още »
09.10.201100:50

Michael Jackson трибют концерт - вижте снимки първо тук

JLS, Alexandra Burke, Leona Lewis, The Jacksons, Beyonce, Christina Aguilera, Pixie Lott и Cee Lo Green бяха само част от звездите, които пяха тази вечер (8 октомври) на трибют концерта в памет на Майкъл Джексън. Събитието се състоя на стадион „Милениум” в Кардиф. „След като видях имената на някои от най-известните... прочети още »
07.10.201112:35

Леонардо ди Каприо не закъсня и "закова" поредния модел

Леонардо Ди Каприо вече се среща с австралийския топ модел Алис Крауфорд. Холивдудската звезда не закъсня нито миг да разкрие новата си връзка, след като от вчера по светските издания обикаля новината, че бившата му Блейк Лайвли е откраднала гаджето на Сандра Бълок Райън Рейнолдс. Алис Крауфорд 36-годишният актьор, който тази седмица... прочети още »
07.10.201109:39

Подробности за концерта на Coldplay в Мадрид - билети само от FM+

Предстоящият концерт на Coldplay в Мадрид ще бъде предаван пряко по YouTube и режисиран от известния холандски фотограф Антон Корбин, съобщи сайтът Stereogum. Събитието на 26 октомври, за което само Радио FM+ раздава два пропуска, ще бъде заснето от 12 камери и е част от турнето към новия албум Mylo Xyloto. Корбин, режисирал клипове на... прочети още »
07.10.201108:44

"Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour" излиза на 21.11

На 21 ноември излиза вторият посмъртен албум на Краля на попа с музиката към дългоочаквания спектакъл на "Cirque du Soleil”. Той е озаглавен "Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour” и  ще бъде издаден на пазара както в луксозна версия на двоен компактдиск, така и в стандартна версия от единично CD, съобщиха от... прочети още »
06.10.201116:33

Сандра Бълок с разбито сърце, Блейк Лайвли й отмъкна гаджето

Бързо стават разделите и забивките в Холивуд. Само ден, след като ви съобщихме, че Сандра Бълок и Райън Рейнолдс са планирали тайна сватба, таблоидите съобщиха, че "Клюкарката" Блейк Лайвли вече е в прегръдките на Рейнолдс. Обявената за "най-красива звезда" се раздели с Леонардо ди Каприо и веднага бе забелязана от... прочети още »
06.10.201111:52

Red Hot Chili Peppers е акцентът в шоуто на MTV EMA

Днес MTV обяви, че легендарната рок група, носител на Grammy – Red Hot Chili Peppers ще бъде една от специалните подправки по време на шоуто за тазгодишните награди MTV EMA в Белфаст. Това е първото потвърдено участие до момента и MTV съобщава с гаранция, че феновете, публиката и зрителите на Европейските музикални награди по света... прочети още »