Шоубизнес

21.07.201115:10

"Бойс ту мен" пуска юбилеен албум

Американската група "Бойс ту мен" пуска юбилеен албум по повод 20-годишнината от основаването си. Дискът ще е със заглавие "20" и ще включва най-известните хитове на състава в нова обработка. Излизането на албума е предвидено за тази есен, съобщи фронтменът Шон Стокман. "Ние винаги останахме верни на нашите... прочети още »
21.07.201114:29

Гага номер едно в интернет

Лейди Гага е Кралицата на интерент и абсолютен лидер по брой на фенове в мрежата според американско проучване. Ексцентричната попсензация е кумир на милиони потребителина водещите социални мрежи и интернет ресурси, като задминава с няколко дължини политици, актьори, музиканти и професионалниспортисти. Превъзходството на Лейди Гага нагледно... прочети още »
21.07.201113:54

Номинациите за MTV Video Music Awards 2011

Кейти Пери получи най-много номинации - 9,  за видеомузикалните награди на MTV. Пери е номинирана за отличията за най-добър видеоклип на изпълнителка за "Firework" и за най-добър поп видеоклип за "Last Friday Night (T.G.I.F)". Адел и Кание Уест са с по 7 номинации. Британската певица ще бъде съперничка на Пери в... прочети още »
21.07.201110:58

60 000 пяха с Бон Джоуви на Олимпийския стадион в Атина

Над 60 000 фенове изпълниха Олимпийския стадион в Атина в сряда вечерта и в продължение на два часа и половина пяха и аплодираха една от най-успешните рок групи, която присъства повече от 30 години на международната музикална сцена. Деца, тийнейджъри и по-големи на възраст почитатели на американската рок група Бон Джоуви, които очакваха с... прочети още »
21.07.201110:18

Братята Галахър се обиждат публично

Войната между братята Ноел и Лиъм Галахър изглежда, че никога няма да приключи. Бившите партньори от британската група "Оейзис" не пропускат удобен случай да се обидят публично. В неотдавна дадено интервю, Ноел заяви, че брат му Лиъм е роден лъжец. След известен период на затишие, Ноел се появи пред медиите, обвинявайки Лиъм,... прочети още »
21.07.201107:14

Джъстин Бийбър ще работи с Кание Уест и Дрейк

Джъстин Бийбър занапред ще работи с редица звезди от музикалния бизнес, включително Крис Браун, Кание Уест и Дрейк, с които ще запише няколко песни за новия си албум. Снимки: Getty Images/Gulliver Photos Тийнейджърската сензация в момента е зает с втория етап от успешното си световно турне, по време на което Джъстин се срещна с хиляди... прочети още »
20.07.201119:28

Sade идва в България

Богинята на Соул музиката магнетичната SADE идва на концерт на 26 ноември в новата "АРЕНА СОФИЯ". След изключително успешното пролетно турне в 21 града, публика над 150 000 души и сензационни медийни отзиви, SADE обяви, че ще се завърне в Европа с още концерти тази есен, съобщиха от София мюзик ентърпрайсис. Новите дати ще... прочети още »
20.07.201117:44

Голи "Двама мъже и половина"

Актьорът Аштън Кътчър, който заменя Чарли Шийн в "Двама мъже и половина", захвърли дрехите за провокативна реклама на хитовия сериал. 33-годишният Аштън позира гол редом до другите звезди на сериала - Джон Крайър и Ангъс Джоунс. Те деликатно прикриват интимните си части с бял плакат. На него пише: "Всичко ще бъде... прочети още »
20.07.201110:17

Риана отново провокира с неприлично поведение на сцената

Риана се опитва да се превърне в "лошото момиче" на американската музикална индустрия. След като се целуна с Бритни Спиърс на сцената пред хиляди души, след като танцува в обятията на зрител и засне видеоклип със садо-мазо изпълнения, Риана отново успя да шокира света. По време на концерт, който изпълнителката изнесе в Ню... прочети още »
20.07.201108:16

Кание Уест разплака Бионсе

Американската R&B изпълнителка Бионсе Ноулс се разплакала първия път, когато чула песента на Кание Уест "Runaway", защото тя й показала уязвимата страна на самоуверения рапър. Изпълнителката на хитовия "Irreplaceable" разкри, че Уест е изпял песента на рождения й ден миналата година. Тя била покъртена от... прочети още »
19.07.201116:20

Take That продължават турнето си

Британската поп-група Take That продължи европейското си турне в понеделник, след като Роби Уилямс постъпи в болница заради хранително отравяне. Изпълнителят на хита Angels принуди групата да отмени концерта си в Копенхаген в събота вечерта, след като се разболя заради некачествена морска храна. Уилямс се извини на феновете в неделя и... прочети още »