Шоубизнес

27.06.201107:55

Джеси Джей пее и със счупен крак, Джей Кей не може

Британската звезда Джеси Джей спечели най-големите адмирации на публиката, след като излезе на сцената на музикалния фестивал в Гластънбъри и пя с гипсиран крак! Певицата направи това, въпреки че имаше забрана от лекарите си. В същото време у нас, първото издание на фестивала Loop Elevation бе съпроводено от много лош късмет. Толкова лош,... прочети още »
25.06.201114:33

Първи ден на Elevation, или как да провалиш една добра идея

В продължение на месеци родните меломани с трепетно очакване гледаха към датата 24 юни. Отброяваха дните до новия, обещаващ и разностилен Elevation festival в покрайнините на Разлог. Търсеха начини за придвижване, места за преспиване, схеми да се измъкнат по-рано от работа. Защото любовта към музиката изисква жертви. За съжаление още... прочети още »
23.06.201112:08

Анджелина Джоли си бие инжекции с кръв

Анджелина Джоли поддържа красотата си с революционна козметична процедура с кръв. Известната холивудска актриса Анджелина Джоли е известна със склонността си към странните и нестандартни процедури, с които поддържа красотата си. За пореден път звездата е проявила оригиналност, започвайки да си прави процедурата а ла Дракула –... прочети още »
23.06.201111:14

Джордж Клуни и Елизабет Каналис се разделиха

Холивудският актьор Джордж Клуни вече е свободен. Той и приятелката му Елизабет Каналис обявиха, че са сложили край на  връзката си, продължила две години, съобщи британският "Телеграф". Звездата от "Бандата на Оушън" и досегашната спътница в живота му, която е фотомодел, нарекоха решението си трудно и много лично... прочети още »
23.06.201110:20

Принц Уилям и съпругата му дариха над 1 млн. паунда

Принц Уилям и съпругата му Катрин Мидълтън събраха над 1 милион британски паунда от сватбени подаръци. Парите са дарени за благотворителни цели, пише британският в. "Дейли телеграф". Още преди сватбата си на 29 април младото семейство заяви, че предпочита да замени традиционните сватбени подаръци с дарения от страна на гостите.... прочети още »
22.06.201111:43

Exit на промо цена до 30 юни!

Ако имате желание да посетите Нови Сад и да се насладите на изпълненията на Jamiroquai, House Of Pain, Arcade Fire, Pulp, Portishead, Bad Religion, Grinderman, MIA, Editors, Beirut, Libach и много други, насред Петроварадинската крепост, трябва да побързате, тъй като билетите в България са в продажба до 30 юни. След този ден, билети могат... прочети още »
22.06.201109:49

Шинейд О' Kонър неразпознаваема в София

Шинейд О' Kонър пристигна в София ден преди концерта си на 22 юни в зала 1 на НДК. Ирландката е придружавана от съпруга си Стийв Куини. Двамата дълго време криеха връзката си, но през миналото лято сключиха брак. Те са настанени в апартамент в един от най-луксозните хотели в столицата и късно снощи спокойно се разходиха по столичните... прочети още »
22.06.201108:18

Ейми Уайнхаус отмени цялото си турне

Ейми Уайнхаус отмени всички насрочени за лятото концерти, след като в Сърбия я освиркаха, защото излезе пияна на сцената, съобщиха световните агенции. Концертът в Белград в събота бе окачествен от сръбската преса като "скандал", "катастрофа" и "най-лошото шоу в историята на Белград". По-късно мениджърите на... прочети още »
21.06.201112:06

Слушай песента на Роби Уилямс за "Колите" 2 само по FM+!

Роби Уилямс няма шофьорска книжка! 37-годишният британски певец споделя, че трудно се придвижва в Лос Анджелис, където живее със съпругата си Айда Фийлд, защото никога не е полагал шофьорски изпит. "Нямам книжка, в Лондон просто не карам, защото трафикът е ужасен, така че се придвижвам навсякъде с такси. И така, вече съм на 37 години,... прочети още »
21.06.201110:34

50 Cent написа детска книжка

Рап-певецът 50 Cent, който стана световноизвестен с песни, в които се пее за употреба на наркотици и насилие, написа детска книга, предаде "Ройтерс". Тя се казва "Детска площадка" ("Playground") и ще излезе на пазара през януари. Книгата на певеца разказва за 13-годишно момче, което често участва в сбивания,... прочети още »
21.06.201110:22

Не една, а три восъчни фигури на Краля на попа са показани в музей

Три статуи, отбелязващи различни периоди от кариерата на Майкъл Джексън, вече могат да се видят в музея Мадам Тюсо в Холивуд. Восъчните фигури се излагат по повод втората годишнина от кончината на Краля на попа (25.06.2009г.) Малкият Майкъл, като част от групата "Джексън Файв", Джако в облекло от хита "Смуут Криминал" и... прочети още »