Шоубизнес

15.06.201108:53

Селена Гомес страда от недохранване

Селена Гомес е била приета е болница поради недохранване в петък вечерта. 18-годишната певица и актриса, която беше приета в болницата в петък, когато имаше гадене и силно главоболие, обеща да се грижи по-добре за себе си в бъдеще. Лекарите казват, че Селена страда от симптоми, свързани с дехидратация и дефицит на желязо. "Бях много... прочети още »
15.06.201108:38

Келис ще пее затворена в сфера до летището

Уникалният концерт на R&B звездата Келис(Kelis) "Стратосфера" ще се състои на 17 юни до терминал 2 на летището в София. Изпълнителката на Milkshake ще пее в най-голямата видеосфера в света. Кълбото, което може да побере 1000 души, е по-голямо от IMAX кино с уникален саунд. Видеоплощта е над 1200 кв.м, а екраните са... прочети още »
15.06.201108:32

Годеницата на Хю Хефнър го заряза

Кристъл Харис, 25-годишната годеница на Хю Хефнър, е отменила сватбата им в Калифорния, съобщи 85-годишният основател на Playboy. Според поста на Хефнър в Twitter, "Сватбата се отменя", защото "Кристъл си промени решението си". Хефнър предложи брак на Харис на коледното парти. Церемонията беше планирана за събота в... прочети още »
15.06.201108:20

MTV стартира блок на български език

На 20 юни стартира първият блок на MTV в България по споразумение между кабелния оператор City TV и Viacom International Media Networks. Блокът ще се излъчва два пъти седмично с програми като шоуто на Парис Хилтън "My New BFF" и реалити-сериите Laguna Beach. Всички програми ще бъдат дублирани на български. Мария... прочети още »
14.06.201120:58

Лейди Гага спечелила $90 милиона през миналата година

Лейди Гага оглави класацията на сп. "Форбс" на най-богатите звезди под 30 години, побеждавайки канадската сензация Джъстин Бийбър. Песните на 25-годишната Лейди Гага, които се превърнаха в тотални хитове, и изключително успешното й световно турне й помогнаха да оглави класацията на най-добре платените знаменитости под 30 години.... прочети още »
14.06.201111:47

Пълна програма на Главната сцена на EXIT 2011

Остава по-малко от един месец до фестивала EXIT, който традиционно се провежда на Петроварадинската крепост в Нови Сад. От 7 до 10 юли той ще представи над 600 изпълнители на повече от 20 сцени, като през тази година ще посрещне своя двумилионен посетител. Ето и пълната програма на Главната сцена за 2011 година: Arcade Fire, Pulp,... прочети още »
14.06.201111:35

Ейми Уайнхаус се завърна с таен концерт

Британската певица Ейми Уайнхаус се завърна на сцената за таен концерт в неделя, по-малко от две седмици след като излезе от рехабилитационна клиника. Изпълнителката на хита Back to Black, която отдавна се бори с пристрастеността си към наркотиците и алкохола, беше изписана от клиника по-рано този месец. Уайнхаус обаче доказа, че се... прочети още »
14.06.201110:19

Кейти Пери е загубенячка в клипа на "Last Friday Night"...

Поп звездата Кейти Пери трябва да е хвърлила доста старание, за да успее да изглежда като истинска задръстенячка, каквато е в новия си видеоклип. Брекети, огромни очила и глуповато изражение подпомагат превъплъщението на звездата в "Last Friday Night". Изненадата от "Последната петъчна вечер" е още по-пълна, особено като... прочети още »
13.06.201109:42

Лили Алън се омъжи за Сам Купър

Британската поп-певица Лили Алън се омъжи  за предприемача и декоратор Сам Купър  в малка църква близо до родния й дом в Глочестършайър Западна Англия. На поканата, изпратена до приятели на двойката, двамата са представени качени на трактор и облечени като фермери. Младата британка все пак се ожени в класическа булчинска рокля с... прочети още »
10.06.201112:05

Валери Божинов и Николета Лозанова са сгодени

Николета Лозанова пусна поредната бомба за връзката си с Валери Божинов. Тя се похвали пред всичките си приятели, че двамата вече са сгодени. Тя съобщи новината в личната си страница във "Фейсбук", а малко по-късно и футболистът потвърди промененото си семейно положение. Божинов споделя, че Николета е неговото "злато"... прочети още »
10.06.201111:00

Бритни Спиърс се е сгодила тайно

Бритни Спиърс се сгодила тайно за приятеля си Джейсън Трауик, съобщават британски медии. Поп звездата има връзка с Трауик от две години и неотдавна заяви, че иска да създаде дом с любимия си, който неотдавна напусна работата си като неин агент, за да могат да се съсредоточат изцяло върху връзката си. През април представител на Спиърс... прочети още »