Шоубизнес

10.05.201110:52

Арнолд Шварценегер и съпругата му се разделят

Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер и съпругата му Мария Шривер обявиха, че се разделят, докато продължават да работят върху бъдещето на тяхната връзка, предаде "Ройтерс". Изненадващото съобщение идва четири месеца, след като роденият в Австрия шампион по културизъм и холивудска звезда, напусна губернаторския пост... прочети още »
10.05.201107:51

Радклиф, Патинсън и Найтли сред най-богатите хора на Острова

Холивудските знаменитости Даниел Радклиф, Робърт Патинсън и Кийра Найтли бяха определени за едни от най-богатите млади хора във Великобритания, съобщават американските медии. Състоянието на звездата от продукцията "Хари Потър" бе оценено на 76,8 млн. долара от вестник "Сънди Таймс", изготвил списък на 50-те най-богати... прочети още »
10.05.201107:20

Уитни Хюстън още е в капан на дрогата

Поп иконата от близкото минало Уитни Хюстън отново се е подложила на лечение от зависимост от наркотици и алкохол, потвърди нейната говорителка, цитирана от "Ройтерс". Многократната носителка на награди "Грами" е предпочела да се включи в програмата без да влиза в клиника. "Уитни доброволно се включи, за да... прочети още »
09.05.201111:40

Ема Бънтън от "Spice Girls" роди момченце

Бившата певица от "Spice Girls" Ема Бънтън за втори път стана майка на момче. Синът на гласовитата блондинка и половинката й Джейд Джоунс се появил на бял свят в събота. "Роди се синът ни Тейт! Всички сме страшно щастливи и развълнувани! Благодаря на всички за любовта и подкрепата!", написала Ема Бънтън в профила си в... прочети още »
09.05.201108:28

Лейди Гага брани новото си видео

По време на дебютната си обиколка в Мексико, Лейди Гага защити видеото към песента "Judas" от обвинения, че експлоатира християнството и католическите символи. Религиозни групи нападнаха песента още преди да е излязъл клипа. "В новото ми видео за мен беше важно да има библейски символизъм – за прошката, за свободата и... прочети още »
09.05.201107:59

Пол Маккартни се жени за трети път

Сър Пол Маккартни ще се ожени за трети път. Бившият "Бийтълс", който е на 68, е сгоден за 51-годишната нюйоркска бизнесдама Нанси Шевел, с която са заедно от четири години. Биографът на изпълнителя Стюърт Бел не съобщи повече никакви подробности, но изтъкна: "Ние всички се вълнуваме за него". Датата на сватбата все още... прочети още »
08.05.201108:09

Брайън Адамс стана татко

Рок легендата Брайън Адамс, стана татко за първи път на 51 години. Личната асистентка на Адамдс, Алисия Грималди е родила дъщеря му Мирабела Бъни на 22 април, съобщи People.com. Говорителите на певеца още не са потвърдили новината. Според информацията майката и бебето са добре и щастливи. Брайън Адамс е известен с това, че пази в дълбока... прочети още »
05.05.201108:32

Марая Кери избра ексцентрични имена за децата си

Марая Кери е кръстила новородената си дъщеричка Мерилин - на филмовата звезда Мерилин Монро, съобщава американската преса. Кери и съпругът й Ник Кенън се сдобиха с близнаци- момче и момиче на 30 април. Според изявлението на двойката момченцето е кръстено Мъръкън Скот, а момиченцето - Мерилин. Имената не са избрани случайно от родителите.... прочети още »
04.05.201108:18

Най-новото от Дженифър Лопес: "I'm Into You" - видео

Секси летен ритъм представя страстната Дженифър Лопес в новото си видео към парчето "I`m Into You". Дългоочакваната песен е вторият сингъл от седмия студиен албум на певицата "Love?", който скоро ще излезе на пазара. Във видеото горещата дива показва страстни стъпки на фона на страхотен плаж, както и при пирамидата... прочети още »
04.05.201108:15

$20 милиона минали през носа на Стивън Тайлър от Аеросмит

Фронтменът на "Аеросмит" (Aerosmith) – Стивън Тайлър, сподели, че е профукал 20 милиона долара за наркотици, информира nme.com, цитирайки интервю на звездата за сп. Пийпъл. "Изсмърках "Порше”-то си, самолета си, къщата си”, каза 62-годишният музикант. Тайлър споделя, че пристрастеността му била... прочети още »
03.05.201112:32

Днес е световната премиера на Sade и "The Ultimate...

След изключителния успех на последния им студиен албум Soldier of Love, групата и емблематичната й фронтдама Шаде (Sade)  са готови с първата си двойна колекция в тяхната дискография - "The Ultimate Collection”. Двойната компилация излиза у нас в деня на световната си премиера (3 май) от Вирджиния Рекърдс/Sony Music... прочети още »