Шоубизнес

23.03.201108:30

Брайън Адамс със звезда на Алеята на славата

Канадският музикант Брайън Адамс беше удостоен със звезда на холивудската Алея на славата. 51-годишният рокаджия получи признание за своята музикална кариера, започнала преди 33 години. Изпълнителят беше изключително развълнуван от оказаната чест и призна, че често се е възхищавал на Алеята на славата в по-младите си години, но никога не е... прочети още »
22.03.201112:00

Лейди Гага ще има концерт в Черна гора!

Американската попзвезда Лейди Гага ще присъства лично при откриването на "Атлас кепитъл център" в черногорската столица Подгорица. Официалната церемония е планирана за края на тази пролет. Преговорите с Лейди Гага продължили няколко седмици и в крайна сметка музикалната звезда се е съгласила да изпълни няколко парчета.... прочети още »
22.03.201111:48

Manu Chao си избра The Pomorians за съпорт в София

Българската група The Pomorians ще бъде съпорт на “MANU CHAO LA VENTURA” в София на 14-ти април в столичната зала "Фестивална". Триото - Янко Бреков (бузуки,китара,вокал), Красимир Керкинов (бас,акустична китара,вокал) и Тихомир Люцканов (барабани,перкусии) ще открие вечерта на Manu Chao, минути преди идолът на хиляди... прочети още »
22.03.201108:57

Мел Би е бременна с третото си дете

Британската певица Мелани Браун, известна още като Мел Би, която има две деца- 12-годишната Финикс и тригодишната Енджъл, е бременна с третото си дете, съобщават американските медии. Тридесет и петгодишната звезда на групата "Спайс Гърлс" очаква първото си дете от съпруга си Стивън Белафонт да се роди това лято. "Много сме... прочети още »
22.03.201108:12

Шакира се мести в Испания при Пике

Колумбийската поп-дива Шакира възнамерява да се премести да живее в Испания, за да могат тя и възлюбеният й Жерар Пике да прекарват повече време заедно. По информация на испанската преса, певицата и футболистът на Барселона вече дори търсят подходящо любовно гнездо в столицата на Каталуня. Любовта между двамата пламна по време на Световното... прочети още »
22.03.201107:21

Лейди Гага ще спи в легло-яйце

Ексцентричната поп звезда Лейди Гага прави ремонт за близо два милиона долара, водена от желанието си да превърне апартамента си в Ню Йорк в храм на сценичната си личност, съобщи Контактмюзик. Една от новите придобивки на певицата ще бъде легло, като яйцето, от което тя се "излюпи" на церемонията по връчването на наградите... прочети още »
21.03.201116:01

TRON: Legacy RECONFIGURED, колекция с ремикси на оригиналния...

На 5 април Walt Disney Records ще издаде TRON: Legacy RECONFIGURED, колекция с ремикси на оригиналния филмов саундтрак. Албумът ще бъде в България от Анимато Мюзик. TRON: Legacy RECONFIGURED е еклектичен микс от признати диджеи, ремиксатори и продуценти от различни точки на света, всеки със совя собствен свеж поглед към парчетата от... прочети още »
21.03.201109:55

Кейт Мос иска Лед Цепелин за сватбени музиканти

Кейт Мос има цял списък с музиканти, които би желала да пеят на сватбата й, информира nme.com, цитирайки в-к "Сън”. Според информацията, бъдещата булка се надява да убеди Лед Цепелин, Кание Уест или Ролинг Стоунс да й станат сватбени музиканти. Освен тях Кейт е набелязала Дюран Дюран или Клаш. Доста амбициозно! Анонимен... прочети още »
19.03.201108:57

Зад сцената на "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part...

Звездите от приключенската сага говорят за последния филм "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2": прочети още »
19.03.201107:54

Най-великите метъл парчета според Gibson

Производителят на култовите китари Gibson състави списък на 50-те най-велики метъл парчета на всички времена. Класацията е изготвена чрез гласуване на посетителите на сайта на Gibson. Като номер едно е посочено Master of Puppets - пилотното парче от третия студиен албум на Metallica, издаден през 1986 г. Джеймс Хетфийлд и компания фигурират... прочети още »
19.03.201107:48

Чарли Шийн ще заработи $7 милиона за един месец

Чарли Шийн може да спечели седем милиона долара за един месец със собствен моноспектакъл. Така актьорът има шанс да стабилизира финансите си, след като го уволниха от сериала "Двама мъже и половина." Част от средствата звездата ще дари на пострадалите при бедствията в Япония. Шоуто на Шийн изисква скромни средства, защото... прочети още »