Шоубизнес

18.01.201108:40

Никол Кидман се сдоби с второ бебе от сурогатна майка

Австралийската актриса Никол Кидман (Nicole Kidman) и съпругът й, новозеландският кънтри певец Кейт Ърбан (Keith Urban) , обявиха раждането на второто им дете, родено от сурогатна майка. Бебето е родено на 28 декември в болница в Нешвил, уточняват гордите родители в комюнике. Бебето е износено и родено от сурогатна майка и е биологично... прочети още »
16.01.201115:18

Линдзи Лоън си направи пластична операция

По -малко от един месец след като любимката на папараците в Холивуд излезе от клиника за лечение на зависимости, в която пък отиде след като поседя известно време в затвора, Линдзи Лоън ( Lindsay Lohan) демонстрира ведро излъчване и нова визия.(снимки). Без съмнение обаче младата актриса е ползвала услугите на пластичните хирурзи, като е... прочети още »
15.01.201121:54

Радио FM+ представя: Jennifer Lopez Feat. Pitbull – On The Floor

Jennifer Lopez (Дженифър Лопез) ще направи завръщане в ефира с нов потенциален хит, записан заедно с рапъра Pitbull (Питбул). Все още не се знае датата, в която песента ще излезе официално, но вече се разпространява версия в интернет. В този хит латино ритмите ще са в изобилие, защото се използва и семпъл от хита от края на 80-те години -... прочети още »
15.01.201121:27

Roxette с ново видео към дебютния сингъл She’s Got Nothing On (But...

Само седмица след като представиха на света своя дебютен сингъл от така чакания нов албум, звездното шведско поп дуо Roxette (Роксет) се завръща и с видео! След 25 години на световна слава и над 70 милиона продадени албуми, една от най-големите шведски поп групи се завръща в светлината на прожекторите, десет години след издаването на... прочети още »
14.01.201108:51

В Канада забраниха хитът на Dire Straits

Съветът по медийни стандарти на Канада призна хитът "Money for Nothing" на британската група Дайър Стрейтс (Dire Straits) за оскърбителен за хомосексуалистите и забрани излъчването му в оригиналния му вид. Причината е в наличието на думата "faggot", в северноамериканския жаргон се използва като презрително обръщение към... прочети още »
13.01.201121:37

Tinie и Rihanna с изпълнения на наградите BRITs

Радио FM+ представя - Brit Awards 2011. Търсете тук - всичко за събитието, номинираните и церемонията, която можете да слушате на живо в ефира ни през февруари. Ето и последните клюки, които научихме за предстоящите награди Brit, докато слухтяхме на церемонията по обявяването на номинираните. Tinie Tempah получи цели четири номинации... прочети още »
13.01.201120:35

Вижте всички категории и номинирани за Brit Awards 2011

За четвърта поредна година в ефира на България Радио FM+, в партньорство с Nokia C7, ще излъчи музикалните награди Brit Awards. Тази година събитието ще е в лондонската О2 Arena, а на 16 февруари слушателите ще чуят цялата церемония на живо в ефира. Ето и номинираните по категории: Best British Single Nominees: She Said - Plan B Pass... прочети още »
13.01.201115:19

Вижте първи новата статуетка за наградите BRIT Awards 2011

В годината, която посрещаме 31-вите музикални награди BRITAwards, отбелязваме и няколко вдъхновяващи промени – ново лого и нова статуетка за победителите. Британците са създали нов трофей, наречен "празно платно", които ще се префасонира всяка година от водещи британски творчески личности, което ще направи трофея уникален... прочети още »
13.01.201108:55

Сандра Бълок взе мъжа на Скарлет Йохансон

46-годишната актриса Сандра Бълок има връзка с бившия мъж на колежката си Скарлет Йохансон, съобщи “Ю Ес уикли”. Според изданието Бълок и 12 г. по-младият Райън Рейнолдс изкарали заедно Нова година в град Остин в щата Тексас и на партито пламнала любов помежду им. Сандра и Райън са приятели от години и през 2009-а изиграха... прочети още »
13.01.201108:15

На 43 години Памела Андерсън отново е на корицата на Playboy

На 43-годишна възраст Памела Андерсън със сигурност може да се нарече неостаряващ сексимвол, след като за 13 -ти път се появява на корицата на американското издание на Playboy! Спасителката на плажа се снима за мъжката библия за първи път през далечната 1991 година. Сега тя изгря в цялата си прелест в януарския брой на американското... прочети още »
13.01.201107:52

Рокът умира, но според статистиката

Музикално списание обяви, че рокът е мъртъв. Само статистически, но това буди тревога у милионите почитатели на тази музика. Британската статистика безпристрастно сочи, че от 100-те най-продавани през миналата година парчета едва три са рокмузика. Това е много по-малко от 13-те рок хита в първата стотица през предходната 2009 г. Сухата... прочети още »