Новини

19.05.201412:24

Toni Braxton иска да се омъжи отново

Toni Braxton няма търпение да се омъжи отново.   Певицата се раздели със съпруга си Кери Луис през 2009, а разводът им бе финализиран през юли миналата година след 12-годишен брак, припомня бгнес. Тя споделя обаче, че не е загубила романтиката в сърцето си. "Преживях разочарование в любовта. Всичко от песента ми "Unbreak Mu... прочети още »
19.05.201410:24

7 съвета за по-щастлив работен ден

Освен че съм невероятно параноична за бизнеса си като цяло (надявам се по един здрав, уверен и градивен начин), аз съм убедена, че трябва винаги да се грижа за себе си колкото се може повече и да се старая работните ми дни да са възможно най-щастливи, пише Лара Морган, предприемач и автор на бестселъра "По-смела от повечето“,... прочети още »
16.05.201416:07

7 удивителни факта за емоциите

Любов, гняв, страх, вълнение, щастие, тревожност, гордост – обхватът на човешките емоции сякаш е безкраен. Но какво ни кара да се чувстваме по един или друг начин, пита Обекти. Как чувствата намират външен израз? Науката дава отговор на някои от тези сложни въпроси – и може да ни помогне да сме по-наясно с чувствата... прочети още »
16.05.201414:17

David Beckham напътства синовете си за фотосесиите им

Футболната легенда David Beckham призна, че е помагал на най-големия си син Brooklyn в първата му фотосесия за списание "Man About Time".   Beckham, който има опит от многобройни снимки за едни от най-известните модни марки в света, заяви, че е бил готов да помогне и на двамата си сина за техния първи досег до света на... прочети още »
16.05.201413:27

Ето кой е най-богатият млад изпълнител в света

Adele е обявена за най-богатия млад музикант под 30-годишна възраст.   Състоянието на 26-годишната певица възлиза на 45 млн. паунда, пише бгнес. Втора позиция в класацията заема шотландецът Calvin Harris, който е складирал в банковата си сметка 30 млн. паунда.   Трета по ред се нарежда Cheryl Cole, която наскоро подписа... прочети още »
16.05.201413:07

Има ли място за рицари днес и кои са техните каузи?

Има ли място за рицари днес и кои са техните каузи? Това е разговорът ни с рицарите край кръглата маса – Мартин Будаков и Румен Леонидов – тазгодишните носители на приза "Рицар на книгата” заедно с Ива.   Очаквайте и пеперудените момичета - едни истински принцеси, но на какво и за какво – ще разберете от... прочети още »
16.05.201412:23

Jay-Z и Beyoncé пуснаха изявление за скандала

Jay-Z и Beyoncé дадоха официално изявление за разигралата се драма с по-малката сестра на певицата Solange, която нападна рапъра в асансьор в Ню Йорк. Сайтът TMZ пусна кадри от нападението, което се случи по-рано тази седмица, припомня бгнес. Звездното семейство най-накрая наруши мълчанието си относно инцидента и пусна официално... прочети още »
16.05.201412:11

Край на "Двама мъже и половина"

След 12 сезона телевизия CBS реши да прекрати сериала "Двама мъже и половина", съобщава бгнес.   Новината за края на популярния сериал, в който първоначално главната роля изпълняваше Чарли Шийн, а след това Аштън Къчър, бе потвърдена от президента на телевизията Нина Таслер. Тя разкри, че авторът на сериала Чък Лори има... прочети още »
16.05.201412:06

Тийнейджър подобри рекорд по бързо писане на SMS

Бразилски тийнейджър счупи световния рекорд за скоростно писане на SMS съобщения. Постижението на 16-годишния Марсел Фернандес бе записано в Книгата на рекордите Гинес, пише бгнес.   Участниците в състезанието, проведено миналия месец в Ню Йорк, трябваше да наберат на телефона на английски език следната фраза: The razor-toothed... прочети още »
16.05.201411:25

Чуй новия сингъл на Paolo Nutini, “Let Me Down Easy”

“Let Me Down Easy” е новият сингъл от Paolo Nutini от неговия нов албум Caustic Love. Досега от албума са продадени над 200 000 бройки като се задържа на първото място за три последователни седмици в Обединеното кралство и се превърна в най-продавания нов запис на годината.    Един от открояващите моменти в... прочети още »
15.05.201421:44

Коя е най-остарялата наша пословица?

Коя е най-остарялата наша пословица? За това говорим в последния ден от седмицата, когато сме на вълна мъдрост и смях.   Зорница Аспарухова ще ви представи новият вариант на "Годзила" 50 години след премиерата, както и филмовият наследник на "Туин Пийкс".   Анна и Джаред отново нахлуват в студиото за... прочети още »