Новини

19.05.201416:37

Поаро се сбогува със зрителите си

Срещите с прочутия белгийски детектив и неговите “малки сиви клетки” са към края с премиерата на сезон 13 на "Случаите на Поаро“ по Diva Universal. Финалните серии стартират в четвъртък, 22 май, в 21:00 часа. Всеки четвъртък в 21:00 часа ще се излъчва по един епизод, като сезонът ще продължи и през... прочети още »
19.05.201415:40

Продадоха телефона с автограф на Rihanna за 66 000

Rihanna помогна с близо 66 000 долара на полицейско управление в Калифорния.   На баскетболен мач барбадоската красавица счупи мобилния телефон на шефа на полицейското управление в Калифорния. Малко след случая като извинение изпълнителката дарила 25 000 долара на полицейското управление. Преди благородната й постъпка обаче, шефът... прочети още »
19.05.201415:11

Кои са най-вредните детски храни?

Кои са най-вредните детски храни и можем ли изцяло да лишим децата от любимите лакомства? Темата ни във вторник е детското хранене и очакваме конкретни съвети за храни и режим от специалиста по холистично хранене Магдалена Пашова.   Телофонът ще звънне – но не аналогово, а с прекрасния глас на Мери Мутафчиева и Мери Бойз Бенд... прочети още »
19.05.201414:38

Google Glass отново пуснати в свободна продажба (видео)

Google пусна в продажба очилата с допълнена реалност за всички американци, но без да намали цената на иновативното устройство, пише TechNews. Това е втората подобна акция, с която интернет гигантът проучва интереса към Google Glass.     Инициативата Explorer Program ще продължи ограничен период от време, тъй като Google все... прочети още »
19.05.201413:17

Запознати ли сте с честванията според секс календара?

В официалния календар с празници тези дати не фигурират, но неофициално те съществуват по целия свят, пише бгнес.   14 март е Международния ден на фелациото. Според някои сексолози неписаният обичай на този ден е жените да се грижат за своите партньори, не само сексуално. Например подходящо е да приготвите изненадваща... прочети още »
19.05.201413:03

Съветите за красота на Zoe Saldana

Красивата актриса Zoe Saldana сподели някои от любимите си козметични трикове, които е научила от майка си.   Наскоро звездата представи своя книга, посветена на грижата за коса и кожа с продукти, създадени изцяло от органични съставки. "Всичко е направено от продукти, които са присъствали в домашната ни кухня", коментира... прочети още »
19.05.201412:36

Jay Z и Beyonce с куп звезди в новия си клип (видео)

Jay Z и Beyonce са поканили низ от звезди в следващото си видео, "Part II (On the Run)". В новия музикален клип участват Sean Penn, Don Cheadle, Guillermo Díaz, Emmy Rossum, Jake Gyllenhaal, Blake Lively, Rashida Jones и Kidada Jones.      Двойката, която планира съвместно турне "On The Run... прочети още »
19.05.201412:24

Toni Braxton иска да се омъжи отново

Toni Braxton няма търпение да се омъжи отново.   Певицата се раздели със съпруга си Кери Луис през 2009, а разводът им бе финализиран през юли миналата година след 12-годишен брак, припомня бгнес. Тя споделя обаче, че не е загубила романтиката в сърцето си. "Преживях разочарование в любовта. Всичко от песента ми "Unbreak Mu... прочети още »
19.05.201410:24

7 съвета за по-щастлив работен ден

Освен че съм невероятно параноична за бизнеса си като цяло (надявам се по един здрав, уверен и градивен начин), аз съм убедена, че трябва винаги да се грижа за себе си колкото се може повече и да се старая работните ми дни да са възможно най-щастливи, пише Лара Морган, предприемач и автор на бестселъра "По-смела от повечето“,... прочети още »
16.05.201416:07

7 удивителни факта за емоциите

Любов, гняв, страх, вълнение, щастие, тревожност, гордост – обхватът на човешките емоции сякаш е безкраен. Но какво ни кара да се чувстваме по един или друг начин, пита Обекти. Как чувствата намират външен израз? Науката дава отговор на някои от тези сложни въпроси – и може да ни помогне да сме по-наясно с чувствата... прочети още »
16.05.201414:17

David Beckham напътства синовете си за фотосесиите им

Футболната легенда David Beckham призна, че е помагал на най-големия си син Brooklyn в първата му фотосесия за списание "Man About Time".   Beckham, който има опит от многобройни снимки за едни от най-известните модни марки в света, заяви, че е бил готов да помогне и на двамата си сина за техния първи досег до света на... прочети още »