Новини

23.04.201413:58

Beyonce и Jay-Z си купиха къща в Лондон

Beyonce и Jay-Z си купиха имот за 5,5 милиона паунда в западната част на Лондон, пише бгнес.   "Beyonce и Jay-Z са англофили, обмислят идеята за дом в Лондон от няколко години. Тази година ще дойдат на турне в Англия, което ще приключи преди края на годината", издава източник на британския вестник... прочети още »
23.04.201413:43

Taylor Swift може да се пробва като актриса

Taylor Swift не веднъж е споделяла възхищението си към нашумелия сериал "Girls" и неговата създателка Lena Dunham, а самата себе си смята за най-големия му почитател. Двете дами са и близки приятелки и това допълнително засилва слуховете, че Taylor ще получи постоянна роля в шоуто, пише бгнес.   Dunham не веднъж е отправяла... прочети още »
23.04.201411:43

Jay-Z няма да присъства на сватбата на Kanye West

Jay-Z няма да присъства на сватбата на колегата си Kanye West и половинката му Kim Kardashian, но ще се реваншира, като им подари сватбен подарък за 100 000 паунда, пише бгнес.   Jay-Z, съпругата му Beyonce и дъщеря им няма да присъстват на сватбеното тържество на Kim и Kanye, което ще се състои в Париж следващия месец. Причината е... прочети още »
22.04.201415:13

Jennifer Aniston сватосва Gwyneth Paltrow и Orlando Bloom

Jennifer Aniston опитва да сватоса колегите си Gwyneth Paltrow и Orlando Bloom, пише бгнес.   Актрисата от сериала "Приятели" иска да помогне на красивата блондинка отново да открие любовта след раздялата й с вокалиста на Coldplay Chris Martin. Според Jennifer, Orlando Bloom, който миналата година се раздели с модела... прочети още »
22.04.201414:16

James Blunt представи нов клип към третия си сингъл “Postcards”

“Postcards” е новият сингъл от четвъртия студиен албум на британския певец и композитор James Blunt, Moon Landing, който бе издаден ноември месец миналата година и достига второто място в класацията за албуми на Обединеното кралство. Закачливата песен, в която е използвано и укулеле, от скоро може да се похвали с официално... прочети още »
22.04.201413:20

Психологически профил според цветовите предпочитания

Цветовите предпочитания са един от факторите, на чиято база психолози и психиатри си съставят мнение относно характера на човека, неговите наклонности, начин на мислене, психическо състояние и здраве, твърди Фрамар.    Вижте таблицата, решете кой е любимият ви цвят и научете какво издава афинитетът ви към него за личностните ви... прочети още »
22.04.201413:07

И Miranda Kerr пропя! (аудио)

Направи го кой ли не вече, защо не и тя? Австралийската красавица Miranda Kerr изненада всички, като записа дует с изпълнителя Bobby Fox.   Парчето е "You're The Boss", и за записите певецът лично пристигнал при Miranda, за да запише гласа й. "Тя изобщо не се взимаше на сериозно - просто влезе в студиото, влезе в... прочети още »
22.04.201412:37

Трябва ли Черноморието да се обяви за национален парк?

Трябва ли Черноморието да се обяви за национален парк, за да спрат атаките срещу последните останали незастроени  места? За това как да защитим "Дерето и всичко диво по морето” ще си говорим с Боби Сандов от Зелените.   Какво е направило Дон Жуан неустоим за повечето жени? Тайните на големите съзблазнители и... прочети още »
22.04.201412:28

Justin Bieber няма да бъде депортиран от САЩ

Justin Bieber няма да бъде депортиран от САЩ, независимо от петицията срещу канадеца, която заявяваше това желание, подписана от 270 хиляди човека и пратена до Белия дом.    Законът гласи, че ако дадена петиция достигне 100 000 подписа, правителството е длъжно да излезе с позиция по нея. В становището на Белия дом се казва... прочети още »
22.04.201411:28

Kim Kardashian е на свирепа предсватбена диета

Kim Kardashian има месец до сватбата си с Kanye West и явно е решила да е в най-добрата форма, която може да постигне - с цената на свирепи мерки и огромни усилия.   Освен, че е отказала кафето, алкохола и всички въглехидрати, Kim кара само на салати и крехко месо. За да не тормози волята си, е забранила в къщата изобщо да се внасят... прочети още »
22.04.201410:41

Чуй целия нов албум на Jason Derulo!

Феновете на Jason Derulo имат голям късмет - могат да изслушат албума на звездата онлайн - изцяло! Албумът е на пазара от 15 април, така че след прослушването с чиста съвест можете да си го купите.  прочети още »