Новини

28.03.201416:27

Beyoncé и Jay-Z на Световното по футбол в Бразилия

Jay-Z и Beyoncé ще посетят Световното първенство по футбол в Бразилия, но преди това са решили да се посъветват относно мачовете с техния приятел David Beckham, тъй като и двамата не разбират от футбол, пише бгнес.   Звездите ще се отправят към Рио де Жанейро още в началото на юни и очакват градът вече да е настроен за... прочети още »
28.03.201416:16

"Завръщането на първия отмъстител“ по кината у нас от април

След катастрофалните събития в Ню Йорк с Отмъстителите, "Завръщането на първия отмъстител“ на Marvel заварва Стив Роджърс, известен още като Капитан Америка (Крис Еванс), да си живее кротко във Вашингтон в опит да се приспособи към съвременния свят. Но когато негов колега от ЩИТ е подложен на атака, Стив е забъркан в паяжина от... прочети още »
28.03.201412:08

EXIT 2014 Fusion Stage: околосветско пътешествие за четири дни

За пореден път Fusion Stage – втората по големина сцена за жива музика на EXIT и новаторската Riffs & Beats Stage ще ни отведат на околосветско пътешествие от 10 до 13 юли.  То ще започне с британски дъб, ще продължи с американски рок, ще премине през германски инди-фолк, чак до корейски ембиънт метъл и японски алтернативен... прочети още »
28.03.201411:28

Курс по... "Miley Cyrus" стартира в Ню Йорк

Феновете на певицата Miley Cyrus вече могат да изучават подробно живота и кариерата й благодарение на специален "Курс по Miley Cyrus", предложен от колежа Скидмор, Ню Йорк.   Декани от частен арт колеж в Саратога Спрингс подкрепят звездата и изучават поведението й в курс, наречен "Социологията на Miley Cyrus: раса,... прочети още »
28.03.201410:52

Jessie J организира безплатен концерт за рождения си ден

За да отпразнува подобаващо предстоящия си рожден ден, британската поп звезда Jessie J ще изнесе безплатен концерт за почитателите си в Лондон.   Изпълнителката реши да зарадва феновете си, като прекара най-специалния си ден от годината заедно с тях. Jessie обяви изненадата часове преди началото на концерта и призова желаещите да... прочети още »
27.03.201415:32

Купиха вила в Бали с... биткойни

Почитател на електронната валута биткойн плати повече от 800 биткойна (около 890 000 долара) за луксозна вила в Бали, Индонезия, пише бгнес. Напълно обзаведената вила с две спални е продадена чрез онлайн магазина за продажба с биткойни BitPremier.   "Купувачът на вилата наскоро купи известно количество биткойни и иска да запази... прочети още »
27.03.201415:25

Tom Ford отвори интернет магазин

Сайтът на дизайнера Tom Ford вече има раздел за пазаруване. От сайта могат да бъдат закупени чанти, изделия от кожа, обувки, бижута, козметика и парфюми, информира бгнес.   "Изчаквах търпеливо представянето на интернет магазина, докато марката се утвърди на пазара извън мрежата. Вече имаме 98 магазина по целия свят, а интернет... прочети още »
27.03.201414:56

P Diddy отново стана Puff Daddy

P Diddy обяви предстоящото излизане на своя най-нов студиен албум, на който ще стои старото му име - Puff Daddy, информира бгнес.   Това е 7-и студиен албум за рапъра и първи от 2010, когато излезе Last Train to Paris. Феновете на музиканта обаче са по-развълнувани от новината, че Puff Daddy, който после стана P Diddy, а... прочети още »
27.03.201413:23

Kакво мислите за риалити предаванията и следите ли някое от тях?

Започнахме седмицата на зелено и я приключваме по същия начин – Екатерина Войнова от WWF ще ни гостува, за да ни запознае с тазгодишното провеждане на акцията "Часът на земята".    Веднага след нея в студиото ще нахлуе с обичайната си неизчерпаема енергия Зузи Аспарухова, за да ни представи премиерата за тази... прочети още »
27.03.201412:40

Scarlett Johansson ще бъде работеща майка

Бременната актриса Scarlett Johansson смята "егоистично" да жонглира между филмовата си кариера и ролята си на майка. Въпреки че бъдещата майка наскоро каза, че занапред ще се опита максимално да намали актьорските си ангажименти, тя е решила да не се отказва напълно от тях и да балансира между работата и семейството, пише... прочети още »
27.03.201412:26

Akon: "Приключих с Lady Gaga, защото кариерата й залязва"

Хип-хоп певецът Akon твърди, че прекратяването на отношенията му с екстравагантната изпълнителка Lady Gaga се дължи на залеза в нейната кариера.   Според признанията на звездата Lady Gaga вече не е толкова популярна колкото е била преди и определено е загубила предишния си блясък и слава. "Прекратих отношенията си с Gaga... прочети още »