Новини

02.04.201411:27

Новият албум на Michael Jackson излиза през май  

На 13 май e премиерата на XSCAPE, албумът с нови песни от Краля на поп музиката – Michael Jackson. Албумът се издава от Epic Records с подкрепата на "Estate of Michael Jackson“. У нас албумът ще излезе в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Проектът съдържа 8 нови песни, които светът ще чуе за... прочети още »
02.04.201411:14

Мария Илиева с концерт в Лондон

На 4 април Мария Илиева ще направи първия си голям концерт в Лондон. На сцената на Clapham Grand на певицата ще партнират маестро Живко Петров (клавишни) и Лили Йончева (перкусии).   Поканата за концерта на Мария Илиева идва от един от най-големите организатори на български културни събития във Великобритания. Специално за феновете... прочети още »
01.04.201415:35

10 прости въпроса за човешкото тяло, на които науката не може да...

Днес знаем за човешкото тяло повече от когато и да било. Въпреки напредъка на науката обаче много наши особености остават загадка, пише обекти. Например:   1. Защо имаме отпечатъци на пръстите? Науката не знае нищо за природните функции и причини за появяването на онези странни нарези по върховете на пръстите ни. Възможният отговор... прочети още »
01.04.201412:48

Израел забрани реклама с Bar Refaeli (видео)

Израелският модел Bar Refaeli за пореден път се оказа твърде гореща за Израел. По-изненадващото е, че успява да го направи дори с Мъпет, пише бгнес.     Реклама на бельо, заснета от красавицата, е повече закачлива, отколкото сексуална, но явно се оказа прекалено секси за публиката в родната й страна. Властите решиха да... прочети още »
01.04.201412:38

Ексклузивно интервю с Nick Hallam за новия албум на Stereo MCs

В сряда говорим на емоционалния турист – човек, който се нуждае от преживяванията на някой друг, за да запълни празнината в себе си. Попадали ли сте на този типаж и как да го разпознавате - това ще бъде темата на Милена Динкова в "Мъжът и жената ефективно”.   Британските денс легенди от 90-те, Stereo MCs, представят... прочети още »
01.04.201412:17

8 факта, които (може би) не знаете за Leonardo DiCaprio

Актьорът е нещо много повече от това, което виждаме на големия екран. Зад всички сложни роли се крие човек, който вярвате или не, не е много обикновен, имайки предвид следващите факти, които вероятно не знаете за него, пише бгнес.   1. Leo е кръстен на Leonardo da Vinci. Майка му посетила художествена галерия, докато била бременна и... прочети още »
01.04.201411:42

Adele ще издаде албум, когато самата тя поиска

Adele ще издаде следващия си албум, когато сама реши и няма да бърза да се възползва от вълната на успеха на последния си албум 21, пише бгнес.   Изпълнителката на саундтрака от филма "007 Координати: Скайфол" вече работи по следващия си албум заедно с Ryan Tedder от One Republic. Тя обаче не бърза да издава нов албум,... прочети още »
01.04.201410:44

Без фотошоп - всички животни в тази приказна фотосесия са...

Това, което ще видите в тази галерия, не е фотошоп - руската фотографка Катерина Плотникова от Москва е създала тези впечатляващи, приказни фотографии с помощта на истински животни!    Разбира се, на снимачната локация винаги има и обучен дресьор, но от това снимането с мечката едва ли е било много по-спокойно, особено за... прочети още »
31.03.201417:16

Ако сте замислили номер на някого, ние ще го изпълним!

Посрещаме 1 април с вашите идеи и нашето изпълнение. Ако сте замислили номер на някого – използвайте ни като екип за мокри поръчки и ние ще го изпързаляме. Важното е да напишете името и телефона на потърпевшия, както и приблизителната идея на лъжата c лични съобщения във ФБ страницата "Ива от сутрин до обед”.   Боби... прочети още »
31.03.201416:59

Поднорменото тегло е по-опасно от наднорменото?

Ново канадско проучване за връзката между теглото и преждевременната смърт установи, че ако човек има индекс на телесна маса в рамките на подноремено тегло, това е свързано с още по-висок риск от смъртност, отколкото при хората с висок индекс на телесна маса, пише бгнес.   За да проведат качествено изследването, учените от... прочети още »
31.03.201416:49

Nicole Kidman отново е лице на Jimmy Choo (галерия)

За четвърти път австралийската актриса Nicole Kidman е избрана за рекламно лице на луксозната марка обувки Jimmy Choo, съобщи бгнес.   В рекламната кампания звездата разкрива перфектните си дълги крака, като позира единствено по дълго бяло сако и разбира се обувки Jimmy Choo. Kidman определя колекцията, като "естетически... прочети още »