Новини

27.03.201413:23

Kакво мислите за риалити предаванията и следите ли някое от тях?

Започнахме седмицата на зелено и я приключваме по същия начин – Екатерина Войнова от WWF ще ни гостува, за да ни запознае с тазгодишното провеждане на акцията "Часът на земята".    Веднага след нея в студиото ще нахлуе с обичайната си неизчерпаема енергия Зузи Аспарухова, за да ни представи премиерата за тази... прочети още »
27.03.201412:40

Scarlett Johansson ще бъде работеща майка

Бременната актриса Scarlett Johansson смята "егоистично" да жонглира между филмовата си кариера и ролята си на майка. Въпреки че бъдещата майка наскоро каза, че занапред ще се опита максимално да намали актьорските си ангажименти, тя е решила да не се отказва напълно от тях и да балансира между работата и семейството, пише... прочети още »
27.03.201412:26

Akon: "Приключих с Lady Gaga, защото кариерата й залязва"

Хип-хоп певецът Akon твърди, че прекратяването на отношенията му с екстравагантната изпълнителка Lady Gaga се дължи на залеза в нейната кариера.   Според признанията на звездата Lady Gaga вече не е толкова популярна колкото е била преди и определено е загубила предишния си блясък и слава. "Прекратих отношенията си с Gaga... прочети още »
27.03.201411:53

Hugh Laurie с концерт в София на 11 юли

"Докторът" с най-специфично чувство за хумор в света, Hugh Laurie, пристига в България на 11 юли за концерт, част от световното турне по представяне на албума Didn`t It Rain. На сцената на зала 1 на НДК "Д-р Хаус" ще излезе заедно със своя The Copper Botton бенд.   Добил световна популярност с култовата си роля в... прочети още »
27.03.201411:35

Мъже се снимат само по чорапи срещу рак на тестисите (галерия 18+)

Интересна кампания се заформя в мрежата за споделяне на изображения Instagram - мъже се снимат чисто голи, с изключение на един чорап, покриващ мъжкото им достойнство, за да повишат интереса и осведомеността към рака на тестисите. Снимките са маркирани с хаштаг #cockinasock.   Смутени от особеното съдържание на снимките, от Instagram... прочети още »
26.03.201417:19

Kevin Spacey ще бъде Winston Churchill

Kevin Spacey се готви да влезе в политиката. Не наистина, разбира се, а на екрана - носителят на две награди "Оскар" ще изиграе бившия британски премиер Winston Churchill в новия си филм.   Предстоящата лента ще се съсредоточи върху изкачването на Churchill на власт, съобщава бгнес. Това няма да е първият политически проект... прочети още »
26.03.201417:10

Oткъде намирате вдъхновение и коя е вашата муза?

В световния ден на театъра ви питаме – откъде намирате вдъхновение или коя е вашата муза /или пък муз/.    Анастасия Карнаух със сисгурност се вдъхновява от книгите и ще представи своето топ 3 на седмицата в "Аз чета с Настя”.     Влади Дивизиев ни води към най-добрите концертни изпълнения на... прочети още »
26.03.201416:49

Madonna ще режисира нов филм

Madonna ще бъде режисьор на адаптацията на романа "Ade: A Love Story", която разказва за романса между една студентка и африканец.   Певицата, която направи режисьорския си дебют през 2011 с историческия романтичен филм "W.E.", ще стане зад камерата за адаптацията на романа на Rebecca Walker "Ade: A Love... прочети още »
26.03.201416:10

Mary J. Blige ще пее на сватбата на Kim и Kanye

Kim Kardashian и Kanye West, които ще се оженят на пищна церемония във Франция тази пролет, са поканили певицата Mary J. Blige да пее на сватбата им.   Двойката все още не е получила потвърждение от изпълнителката, но младоженците искрено се надяват R&B звездата да се съгласи да бъде с тях в най-специалния им ден. "Една от... прочети още »
26.03.201415:48

Gwyneth Paltrow и Chris Martin се развеждат

Gwyneth Paltrow и Chris Martin обявиха, че се развеждат след 11 години брак.   Двамата публикуваха и съвместно съобщение: "С изпълнени с тъга сърца съобщаваме, че решихме да се разделим. Повече от година направихме всичко възможно - и заедно, и поотделно - да видим какво би могло да е възможен вариант за нас, но стигнахме до... прочети още »
26.03.201412:03

Taylor Swift се отказва от любовните връзки

Taylor Swift е решила да си вземе почивка от романтичните срещи и да се съсредоточи върху професионалните си ангажименти, за което я е посъветвал нейният екип.   Певицата неведнъж се е изказвала откровено по въпроса за връзките си и как бившите й партньори я вдъхновяват да напише всеки следващ хит. За голямо разочарование на хората,... прочети още »