Новини

26.03.201415:48

Gwyneth Paltrow и Chris Martin се развеждат

Gwyneth Paltrow и Chris Martin обявиха, че се развеждат след 11 години брак.   Двамата публикуваха и съвместно съобщение: "С изпълнени с тъга сърца съобщаваме, че решихме да се разделим. Повече от година направихме всичко възможно - и заедно, и поотделно - да видим какво би могло да е възможен вариант за нас, но стигнахме до... прочети още »
26.03.201412:03

Taylor Swift се отказва от любовните връзки

Taylor Swift е решила да си вземе почивка от романтичните срещи и да се съсредоточи върху професионалните си ангажименти, за което я е посъветвал нейният екип.   Певицата неведнъж се е изказвала откровено по въпроса за връзките си и как бившите й партньори я вдъхновяват да напише всеки следващ хит. За голямо разочарование на хората,... прочети още »
26.03.201411:03

Наближава Часът на Земята 2014

След като Спайдърмен стана първият посланик-супергерой на световното движение Часът на Земята, организирано от WWF, Андрю Гарфилд и Ема Стоун избраха да подкрепят два отделни проекта на движението. Актьорите от очаквания с огромен интерес блокбастър "Невероятният Спайдърмен 2“ ще вдъхновяват хората да използват силата си, за да се... прочети още »
25.03.201415:43

Shakira отпразнува новия албум с видеото към "Empire"

Shakira отпразнува издаването на новия си едноименен албум с видеопремиера на сингъла "Empire"! Вижте видеото сега:  прочети още »
25.03.201415:28

Как се лекува любовна мъка?

Как се лекува любовна мъка? Въпросът е към всички настоящи и бивши членове на "Клуба на разбитите сърца”.  Нашият специалист по успешни връзки Милена Динкова ще говори за отвореното сърце, разбитото сърце и излишната драматизация на любовта.   Маги Гигова тръгва по следите на безследно изчезналите (самолети и други... прочети още »
25.03.201412:44

Какъв е вашият темперамент?

Темпераментът е особеност на личността, която се характеризира с изключително устойчиви свойства на психиката. Той се характеризира с бързината или бавността в протичането на психичните процеси, пише обекти.   Класификацията в темперамента принадлежи на древногръцкия учен Хипократ. Той определя 4 основни темперамента –... прочети още »
25.03.201411:45

David Guetta се разведе

Легендата на денс музиката David Guetta (46) се раздели със съпругата си Cathy (46) след 24 години заедно.    Френската двойка, която има две деца - Tim Elvis (10) и Angie (7) - се срещна през 1990, направи бурна сватба още същата година и тъй като и двамата са в бизнеса, бяха една от най-властните двойки в бранша - и една от... прочети още »
25.03.201411:21

J.Lo разкри вдъхновението за новия си албум

Jennifer Lopez признава, че разводът със съпруга й Marc Anthony й е дал един различен поглед върху любовта, който тя е използвала за вдъхновение при създаването на последния си албум. Според звездата, раздялата с Marc е "повратна точка в живота й", която изцяло е променила мисленето и отношението към любовта и чувствата... прочети още »
25.03.201410:49

Определиха Rihanna за модна икона на 2014 (галерия)

Барбадоската певица Rihanna е определена за модна икона на 2014 от Съвета на модните дизайнери (CFDA) в САЩ.   Звездата, която често бе забелязвана на модните дефилета по време на Седмицата на модата в Париж тази година, ще бъде удостоена с престижното отличие на церемонията по връчването на Модните награди през юни, информира... прочети още »
25.03.201410:35

Съставиха карта на филмовите катастрофи

В интернет бе публикувана карта на САЩ, показваща кои градове са най-често арена на опустошителни бедствия в киното, пише бгнес.   За изготвянето на картата са послужили 189 филма, като авторите й подчертават, че не претендират за изчерпателност. На първо място е класиран Ню Йорк, любим на създателите на филми за катастрофи. Градът е... прочети още »
25.03.201410:18

Виж новото горещо видео към “Sexercize” на Kylie

В безспорно най-секси клипа, показващ как минава една спортна тренировка, Kylie запознава феновете си с горещия и еротичен свят на “Sexercize”. Режисьорът Will Davidson, който е снимал и лирик видеото към “Skirt”, отвежда зрителя на пътешествие в света на спортните тренировки, последващото отмаряне в сауна и сцени,... прочети още »