Новини

06.03.201414:17

Какво трябва да направят мъжете, за да разберат какво чувстват жените?

Какво наистина трябва да направят мъжете, за да разберат какво чувстваме ние?  Докато събира вашите предложения, Ива ще даде думата и на Камен Алипиев – Кедъра. Той е един от участниците в състезанието на високи токчета, в който мъже влизат буквално в женските обувки, като част от протест срещу насилието над жени.   Тако... прочети още »
06.03.201414:03

Katie Holmes ще разкаже живота си в риалити

Katie Holmes преговаря за собствено риалити шоу.   Актрисата обмисля да последва стъпките на колежката си Gwyneth Paltrow и да разкаже живота си на малкия екран. "Katie се възхищава от Gwyneth. Тя се надява риалити предаването да бъде чудесна нова посока за нея. Редица кабелни американски мрежи се интересуват от шоуто",... прочети още »
06.03.201413:53

Kanye West и Kim вдигат сватба на 24 май

Kanye West и половинката му Kim Kardashian ще се оженят в Париж на 24 май, информира бгнес.   Хитовият изпълнител предложи брак на риалити красавицата навръх 33-ия й рожден ден през октомври миналата година, а малко преди това двамата разказаха, че мечтаят брачната церемония да се състои не къде да е, а именно в града на любовта... прочети още »
06.03.201413:44

Tori Amos идва у нас за първи път през лятото

Една от най-открояващите се съвременни лайв изпълнителки - Tori Amos, идва у нас, за да представи предстоящия си студиен албум Unrepentant Geraldines. На 20 юни 2014 в Зала 1 на НДК американската легенда ще докаже, че определението на сп. "Rolling Stone", "един от 5-те най-добри изпълнители на живо в света”, не е... прочети още »
06.03.201411:05

Танцуваш - и телефонът ти се зарежда (видео)

Nokia пусна клип по YouTube, демонстриращ устройство, позволяващо смартфонът да се зарежда по време на танци, пише бгнес.    Новата зареждачка наподобява тънка пластина, която се закрепва върху обувката. С негова помощ момичето от видеото зарежда телефона си, като танцува - на улицата, в метрото и пр.   Изхабената от... прочети още »
05.03.201418:52

Смятате ли, че мястото на бащата е в родилната зала и защо?

Четвъртъкът си има своя главен герой и това е Тео Койчинов. Той ще разкаже за най-новата и важна роля в живота си – тази на татко на малкия Стефан и ще сподели защо е направил избора на присъства на ражднето. Смятате ли, че мястото на бащата е в родилната зала и защо – това е темата на предаването.   Специално от Англия... прочети още »
05.03.201415:16

Раздаването на Оскарите - с рекордна аудитория (галерия)

Вечерта на раздаването на тазгодишните Оскари телевизиите събраха най-голямата зрителска аудитория за последните 10 години.   Виж как изглеждаха звездите на червения килим.   Около 43 млн. зрители седнаха пред телевизорите, за да видят тазгодишните носители на престижните статуетки. Така 86-то издание на Оскарите, което бе... прочети още »
05.03.201415:06

Mila Kunis влиза в "Двама мъже и половина"

Годеницата на Ashton Kutcher – Mila Kunis ще бъде гост звезда в сериала "Двама мъже и половина".   30-годишната актриса ще влезе в ролята на Vivian – млада пътешественичка със свободен дух, която се появява на прага на Walden (Ashton Kutcher), пише бгнес. Той ще повярва, че брюнетката е перфектната жена за него,... прочети още »
05.03.201414:54

Появи се първата телевизионна реклама на марихуана (видео)

За първи път ще рекламират марихуана по телевизията, информира бгнес.   Компанията "Marijuana Doctors" ще излъчва рекламата само в късните часове. Зрителите ще бъдат милиони души от Ню Джърси, Чикаго и Масачузетс. В рекламата подозрителен мъж се опитва да продаде суши в малка уличка. Целта на рекламата е да внуши, че щом... прочети още »
05.03.201414:44

Pharrell Williams - лице на колекция тениски

Pharrell Williams обяви, че е новото лице на колекция тениски на Uniqlo, UT.   С 12-годишна история UT претърпя редица промени през тази година благодарение на новия си творчески директор и модна икона NIGO, пише бгнес. Новият модел тениски е от по-плътен материал в сравнение с другите модели на марката. По този начин дрехата пасва... прочети още »
05.03.201414:26

Justin Bieber отпразнува рождeния си ден на Бахамите (галерия)

Justin Bieber е похарчил хиляди долари, за да отпразнува рождения си ден със семейство и приятели на Бахамите.   На 1 март канадската звезда навърши 20 г., които отпразнува подобаващо с разточителна почивка. Според информацията Bieber е поглезил гостите си на специален остров, а поканените са отседнали във вили за около 4 725... прочети още »