Новини

13.03.201414:18

Парите променят към лошо дори и маймуните

Може и да мислите, че понятия като валута, пари, капитали, търговия, икономика са присъщи само на венеца на еволюцията – човекът. Двама учени от Йейл, икономистът Кийт Чен и психологът Лори Сантос обаче доказват точно обратното с любопитен експеримент, в който решили да научат маймуни да използват пари, пише обекти.    И... прочети още »
13.03.201413:04

Коя любима ваша поредица искате да продължава до ден-днешен?

Коя любима ваша поредица /независимо дали е филм, предаване или книга/ искате да продължава до ден днешен? Поводът е завръщането на култовата документална поредица Космос, започната преди години от Карл Сейгън. Какво да очакваме в новото издание ще разберем от нашия кино-гид Зорница Аспарухова, която ще се фокусира и върху филмите на... прочети още »
13.03.201412:51

Pharrell Williams разкри с кого най-много е искал да работи

Всички искат да работя с Pharrell Williams, но той винаги ще съжалява, че не е работил с Michael Jackson, тъй като песните които той е написал за Краля на попа, са били дадени на Justin Timberlake.   Преди повече от десетилетие хитовият изпълнител създал повече от 10 песни за Jackson, но екипът на изпълнителя отхвърлил... прочети още »
13.03.201412:29

Kylie Minogue пусна за слушане новия си албум в интернет

Най-новият албум на Kylie Minogue Kiss Me Once може да се чуе свободно на сайта на британския в-к "Guardian" - ЧУЙ ГО ТУК.   Албумът, състоящ се от 11 парчета, обаче не може да се сваля. Официалната премиера на Kiss Me Once е на 17 март. По време на работата си в студиото Kylie активно си сътрудничеше с рапъра Jay-Z, който... прочети още »
13.03.201412:16

Излезе Топ 10 на най-досадните знаменитости за 2013

Сп. "Forbes" състави своя ежегоден списък с най-преекспонираните знаменитости, които са толкова прекомерно отразявани в медиите, че са успели да втръснат на всички, освен може би на най-върлите си фенове.   Безспорен лидер в класацията е Justin Bieber, при това далеч не само в тази класация. Подрежда се на #9 в Знаменитости... прочети още »
12.03.201417:21

Честит рожден ден, Deep Zone Project!

В четвъртък сме на рожден ден –15 годишния юбилей на една от най-успешните български групи – Deep Zone Project. Как ще празнува бандата и защо само месец не стига, ще чуем от DJ Dial Solo от групата.   В музикалната карта на света отново ще ни вкара Влади Дивизиев, който този път се е позиционирал в Лос Анжелис, за да... прочети още »
12.03.201416:03

Naomi Campbell иска да има бебе

43-годишният супермодел Naomi Campbell, която миналата година се раздели с дългогодишния си приятел Владимир Доронин, иска да създаде семейство.   Красавицата разкри, че не се нуждае от партньор, за да има деца. "Искам да имам бебе, независимо дали имам мъж или не. Ще имам мое собствено", каза Campbell в Ню... прочети още »
12.03.201415:41

Jessie J е уморена от славата

Певицата Jessie J признава, че усеща силно напрежение, защото винаги трябва да изглежда щастлива и перфектна пред феновете си, пише бгнес. По време на един от концертите си в Ню Йорк, хитовата изпълнителка разказа откровено за начина, по който славата и очакванията към нея я притискат в ъгъла.   "Моля ви, простете ми ако се... прочети още »
12.03.201414:51

Не оставяйте телефона в спалнята нощем

Не просто не трябва да оставяте телефона си на нощното шкафче, докато спите, а въобще е хубаво да го изнасяте извън спалнята си, препоръчват бгнес, позовавайки се на британски експерти.   Не за първи път се разкриват отрицателните ефекти на мобилния върху вашия мозък, но практиката на лекарите засилва още повече безпокойствието за... прочети още »
12.03.201412:51

Знаете ли коя е най-честата причина за изневяра?

Оказва се, че не само има конкретна най-разпространена причина за изневерите, но дори и определени категории жени, които са склонни да изневерят на партньора си?   Ново проучване, в което участват жени на възраст между 20 и 35 години, показа, че по-вероятно е да изневерят жени, които се занимават с канцеларска работа, интелигентни и... прочети още »
12.03.201411:45

Jennifer Lopez по-уверена отвсякога

Jennifer Lopez признава, че днес се чувства по-уверена отвсякога.   Звездата, която в момента е жури в телевизионното шоу "American idol", участва в снимките на нов филм, подготвя поредния си музикален албум, а едновременно с това е дизайнер на собствената си модна линия "Kohls" и е готова да посрещне всяко ново... прочети още »