Новини

10.03.201417:05

Ще се върнат ли младите хора по света отново в България и кога?

Във вторник се завръща рубриката "РадиоFM+ по света”, в която Влади Дивизиев започва своите репортажи от САЩ. Ще чуете интервю с продуцента и актьор Наско Колев, който подкрепя младите българи от протестите миналото лятото с песен и кауза. Това е повод и голямата ни тема е: ще се върнат ли младите хора по света отново в България и... прочети още »
10.03.201416:26

17 забавни растения, които явно се мислят за нещо друго (галерия)

Ако си мислите "какво пък толкова, морковът си е морков и нищо повече", ще ви (по)кажем, че грешите! Да, някои моркови наистина са си просто моркови, но други са междупланетни супергерои.    Всъщност, има различни причини, поради които агропродукцията израства в нетипична за вида си форма. Най-често причината е... прочети още »
10.03.201414:12

Gerard Pique здраво стяга Shakira, на нея й харесва

Много хора се зарадваха на последния клип на Shakira, където тя и Rihanna са заснети в горещи пози, но се оказва, че мотивацията зад идеята изобщо не е била насочена към задоволяване на горещите фантазии на мъжете, а просто израз на безизходица за изпълнителката. Причината е проста - Gerard Pique не й дава повече да се снима с... прочети още »
10.03.201412:38

7 начина да стимулирате мозъка си

От какво има най-много нужда паметта? От тренировки – редовно и по много! Когато прехвърлим 20-те, мозъкът ни започва прогресивно да забавя дейността си. Т.нар. когнитивно западане е неизбежен страничен ефект от постепенното застаряване. Но всъщност, според данни от най-нови проучвания, можем в голяма степен да неутрализираме... прочети още »
10.03.201412:18

Знаете ли в кой ден се гледа най-много порно?

Най-много онлайн порно се гледа в понеделник, показва проучване на сайт със сексуално съдържание в интернет, който разкрива интересни факти за навика на хората по света да гледат еротични филми, пише бгнес. Не е чудно, защото стартът на работната седмица след уикенд почивка обичайно е най-досадният ден за всички, така че добре дошло е всичко,... прочети още »
10.03.201411:59

Излезе видеото към дуетния сингъл на Михаела Филева и NickName

Преди броени дни Михаела Филева и NickName представиха дуетния си сингъл "Има ли начин?“ и новата си клубна програма в столичен клуб. Над 200 почитатели, приятели, колеги и медии станаха първите зрители на видеото към красивата балада.      Вечерта продължи с представяне на новата клубна програма на Михаела... прочети още »
10.03.201411:43

Подробно за новия албум на Paolo Nutini

Paolo Nutini издава очаквания с нетърпение нов албум Caustic Love на 14 април. Продуциран от Paolo и Dani Castelar, записът включва 12 оригинални песни, за които Sunday Times Culture написа "Какво е правил той в последните пет години?! Писал е най-добрите песни в своята кариера."   Само на 27 певецът, родом от... прочети още »
07.03.201416:26

Deep Zone Project празнуват юбилей

За Deep Zone Project целият март ще мине под знака на 15-годишен юбилей.     По този повод една от най-успешните български формации у нас стартира отсега с изненади, нова продукция и култови партита. Точната рождена дата на Deep Zone Project е 3 март, но празнуването ще продължи вероятно и лятото.    Главният... прочети още »
07.03.201416:16

Личните трагедии дават сила на Jennifer Hudson

Последният албум на певицата Jennifer Hudson е вдъхновен от лични трагедии.   През 2008 Jennifer загуби майка си, брат си и племенника си, които бяха застреляни от бившия й зет William Balfour, припомня бгнес. Певицата споделя, че е простила на убиеца и използва изрази на майка си в новите си песни.     "Това... прочети още »
07.03.201413:56

Вярвате ли във връзката между астрологията и бизнеса?

Вярвате ли във връзката между астрологията и бизнеса? Можете да споделите своя личен опит по темата, а съвсем професионално по въпроса ще говори астрологът Краси Кирчева.   Главният организатор на Форум КЛЮЧ Александър Куманов ще ни запознае с идеята на събитието "Сподели промяната”. Основната цел на форума е да провокира... прочети още »
07.03.201412:36

Facebook променя дизайна на новинарския поток

Разработчиците на Facebook започнаха работа по обновяването на новинарския поток (News Feed) на социалната мрежа, съобщиха днес мениджър.бг.   Промените ще засегнат размера на публикуваните снимки (в новата версия те ще станат още по-големи) и шрифта, който се използва на страницата. Ще се смени и общият фон на новинарския поток... прочети още »