Новини

27.02.201410:30

Pierce Brosnan и Milla Jovovich снимат филм в София

Холивудските суперзвезди Pierce Brosnan и Milla Jovovich пристигат в София за снимки на трилъра Survivor, информира мениджър.бг.    Режисьорът  на лентата James McTeigue вече е у нас. В творческата му биография са заглавия като "Гарванът" с John Cusack като Едгар Алън По и "В като Вендета". Той е работил... прочети още »
27.02.201410:18

Най-успешните звездни аромати на всички времена

През февруари няколко световни звезди последваха тенденцията и пуснаха на пазара аромати със своето име. Сред тях са Beyoncé, която презентира парфюма Rise, и Britney Spears, която допълни серията си с уханията Naughty Remix и Nice Remix – преосмислени варианти на хита от 2005 Fantasy, пише мениджър.бг. Да видим обаче кои са... прочети още »
27.02.201410:05

Бивши модели на Playboy, 50 години по-късно (галерия)

През 1965 бизнесът на иконичните Зайчета на Playboy е бил в разцвета си.   Hugh Hefner точно бил отворил франчайз от ексклузивни клубове Playboy, където уникалната му визия за стил, сексапил и забавления привличала аудиторията от целия свят - както, в немалка степен, продължава да прави и до днес.    Днес Hefner е на 87... прочети още »
26.02.201417:14

Имате ли скрити таланти, които искате да извадите наяве?

Имате ли скрити таланти, които искате да извадите наяве? Започваме нашето си риалити шоу, в което всеки ще има публика затова, което до този момент е криел от света. Поводът е Марта Вачкова, която започва ново авторско шоу навръх имения си ден – 1 март. В него всички гости ще имат две основни качества – да са й лично много... прочети още »
26.02.201411:51

Оргията от "Вълкът от Уолстрийт" хич не била забавна (видео)

Актьорът Jonah Hill не се е забавлявал, когато са снимали сцената с оргията от "Вълкът от Уолстрийт". Прекарал целия ден заобиколен от потни голи хора и опознал секс партньорката си твърде добре, съобщава бгнес.   Актьорът споделя, че много негови приятели са го разпитвали за шумната сцена от филма на Martin Scorsese.... прочети още »
26.02.201411:34

Cindy Crawford споделя тайните на красивото си тяло

Трудно може да се повярва, че супермоделът Cindy Crawford е на 48 г., особено ако съдим по перфектните й крака.   "За каквото и да имате малко време, просто не го губете", съветва Crawford по повод физическите упражнения в комбинация с натоварен график.   От време на време Cindy ходи на пилатес или просто скача на... прочети още »
26.02.201411:15

Shakira отваря училище в Колумбия

Shakira се отправи към родната си Колумбия, за да отвори училище, финансирано от благотворителната фондация на изпълнителката Barefoot, информира бгнес.   Колумбийската звезда постави първата тухла от строежа на училището през 2011, а днес сградата е напълно готова и училищните занятия ще започнат още този месец.   Заедно... прочети още »
26.02.201410:54

Сътрудници на Justin Bieber арестувани за кражба

Личният шофьор и един от охранителите на Justin Bieber са били задържани в щата Джорджия по обвинение, че откраднали фотоапарата на журналист, се казва във вчерашно съобщение на полицията, цитирано от бгнес.   Инцидентът станал в увеселително заведение в гр. Сенди Спрингс. Охранителят на певеца Hugo Hesny (32) влязъл в разпра с... прочети още »
25.02.201417:07

Възможно ли е едновременно духовно и финансово благоденствие?

Дийпак Чопра идва в България. Един от най-големите духовни учители на съвремието ще изнесе своята първа лекция не само у нас, но е за Източна Европа на тема – “Бъдещето на добруването”. Това определя и темата ни – възможно ли е да се постигне едновременно духовно и финансово благоденствие и вие успявате... прочети още »
25.02.201416:45

Садомазохизмът е полезен за здравето като медитация

Садомазохизмът е полезен за здравето. Може да доведе до състояние, подобно на медитация и "състояние на променено съзнание", пише британският "Дейли Мейл", цитиран от бгнес.   Учени смятат, че тази практика предизвиква приток на кръв в мозъка. По този начин съзнанието се променя като в състояние на дълбока... прочети още »
25.02.201416:40

Ето кой ще замести Mila Kunis в "Тед ІІ"

Продуцентът Seth MacFarlane замени актрисата Mila Kunis с холивудската звезда Amanda Seyfried, която ще играе главната роля във втората част на филма "Тед".    Според последните новини от филма, Milа или ще участва с малка роля в лентата, или няма да играе в продукцията изобщо, пише бгнес. Вражда между Kunis и... прочети още »