Новини

25.02.201415:37

Miley Cyrus била като Elvis

Priscilla Presley никога не би отправила критика към Miley Cyrus, защото й напомня за Elvis. Бившата съпруга на краля на рока си спомня за критиките, който Elvis често е получавал заради сценичните си костюми и танците си, пише бгнес.   "Не зная какво да мисля за нея. Тя е много талантлива. Мисля, че Miley чувства, че трябва да... прочети още »
25.02.201415:01

Ирландският пъб, в който не плащаш с пари, а с каквото можеш

Обикновено регулярните посетители в питейни заведения си стават близки – и помежду си, и със заведението. Но защо да не си станат още по-близки, толкова, че всъщност отношенията помежду им да бъдат на изцяло доброволни начала, рекли си купчина приятели в един мрачен и дъждовен ден. А денят бил мрачен и дъждовен, защото действието се... прочети още »
25.02.201411:31

Sean Paul показа клипа към последния си сингъл “Want Dem All” (видео)

Най-новият сингъл на Sean Paul “Want Dem All” с Konshens от последния му албум Full Frequency вече може да се похвали и с клип. Видеото е режисирано от Jon J. и показва моменти, когато ямайската поп/денсхол суперзвезда разбива публиката си от фенове на концерт в Коста Рика. В кадрите му партнира Konshens, който също така участва и... прочети още »
25.02.201411:20

Robin Thicke и Paula Patton се развеждат

Robin Thicke и съпругата му Paula Patton обявиха, че ще се разведат след осем години брак.   Макар и двамата да пазят пълно мълчание в туитър, пуснаха съвместно изявление до сп. "People", в което се казва: "Винаги ще се обичаме и ще бъдем най-добри приятели, но заедно решихме да се разделим на този... прочети още »
24.02.201415:57

Jennifer Lawrence е лице на Dior за трети път (галерия)

Актрисата Jennifer Lawrence се съгласи дълбоките й сини очи и красивите й руси коси да бъдат част от кампанията на френската марка Dior за трети пореден път.   Почти без никакъв грим и очи, подчертани само със златисти сенки, 23-годишната холивудска надежда остави стилистите да подберат визията й и се превърна в лице на... прочети още »
24.02.201415:17

Adele ще записва с Prince в следващия си албум?

Изпълнителката на "Skyfall" миналата седмица беше на концерт на Prince в Лондон.   Според британския вестник "Sun" след концерта двамата са обсъдили третия албум на Adele. "Adele остана кратко на концерта, защото това бе само бизнес среща. Двамата имат желание да работят заедно по една или повече песни от... прочети още »
24.02.201414:41

Rihanna тръгва на турне с Eminem

Rihanna и Eminem отново ще си сътрудничат по-продължително време, защото тръгват заедно на турне.     Изпълнителката и именитият рапър имат записани два сингъла - "Love the Way You Lie" и "Monster", а сега се събират за серия съвместни шоута през лятото.     Турнето "The... прочети още »
24.02.201414:16

Kое е или беше любимото ви изобретение в отглеждането на дете?

Как се гледат близнаци, особено ако двамата винаги вървят в различни посоки – това ще разберем от Лео Бианки в рубриката "Трима мъже в люлката”. А по този повод ви питаме – кое е или беше любимото ви изобретение в отглеждането на дете?   Защо музиката на Queen продължава да живее? За гениалността на групата и... прочети още »
24.02.201412:29

Лекари поставиха вярна диагноза благодарение на "Д-р Хаус”

Медици от германска болница успяха след дълго лутане да поставят вярна диагноза, благодарение на сериала „Д-р Хаус”, разказва мениджърнюз.   Месеци наред те не можели да установят причината за тежкото състояние на 55-годишен пациент и да започнат адекватно лечение. Той бил приет в клиника към Марбургския университ със... прочети още »
24.02.201411:32

Кой изкарва повече в Холивуд - жените или мъжете?

Холивуд може би много би искал да се похвали с либералните си възгледи, но категорично е заседнал в 50-те години на миналия век, когато става дума за отношението му към жените, установи ново проучване, цитирано от бгнес.   Не само, че дамите са много по-слабо представени на екрана и зад кулисите, но и са значително по-зле платени от... прочети още »
24.02.201411:12

Почина Джоко Росич

Актьорът Джоко Росич почина на 22 февруари в болница "Лозенец". Той беше опериран преди няколко седмици в "Пирогов" от тумор в мозъка, информира бгнес.   Великият български актьор е издъхнал вечерта в 21.30 часа. Джоко Росич е роден на 29 февруари 1932 в Крупан. Майка му е българка, а баща му - сърбин. През 1951... прочети още »