Новини

04.03.201414:20

10 звезди редом до... самите себе си от миналото (галерия)

По случай церемонията по раздаането на Оскарите, People.com са направили забавна серия колажи на някои от най-ярките холивудски звезди, рамо до рамо със... самите тях, но години - или десетилетия - по млади. прочети още »
04.03.201412:12

Coldplay се завръщат с нов албум, чуй първия сингъл от него

Coldplay се завръщат с новата си песен "Magic".     Първият официален сингъл идва от предстоящия албум на групата Ghost Stories. прочети още »
04.03.201410:43

Scarlett Johansson е бременна с първото си дете

Scarlett Johansson е на път да стане най-горещата майка в Холивуд.   29-годишната актриса очаква първото си дете от годеника си Romain Dauriac, съобщава бгнес. Новината идва само шест месеца след като Johansson обяви годежа си с френския журналист. По онова време тя беше забелязана с голям диамантен пръстен на Международния... прочети още »
04.03.201410:26

Gwen Stefani роди момче

Gwen Stefani роди третия си син Apollo Bowie Flynn Rossdale.   44-годишната певица и съпругът й Gavin Rossdale са женени от 11 години и вече имат две деца - 7-годишния Kingston и 5-годишния Zuma.   Gwen обяви бременността си едва миналия месец, а този вече е щастлива майка за трети път. Най-новото попълнение в семейството се... прочети още »
04.03.201410:17

Турнето на Beyoncé опорочено от фалшиви билети

Стотици фенове на певицата Beyoncé останаха разочаровани и измамени. Най-малко 140 души се оказаха извън загражденията на концерта в Манчестър, тъй като при проверката на входа, билетите за шоуто на изпълнителката се оказали фалшиви, информира бгнес.   Жена, пострадала от фалшификацията на билети, сподели, че закупените от нея... прочети още »
28.02.201413:33

Kои са най-големите възходи и падения на българската държава?

По случай националния празник ви питаме кои според вас са най-големите възходи и падения на българската държава през близо 14-вековната й история – тази тема ще дискутираме и с икономиста, журналистика и политика Румен Данов, автор на книгата "Българските освобождения”.   Още в 8 сутринта Зу ще ни усмихне в студиото... прочети още »
28.02.201413:27

Интересни факти за тазгодишните Оскари

Актьорът Ед Харис, който играе командир на мисията във филма "Аполо 13", има роля и в "Гравитация". Там той присъства само с гласа си, пише бгнес.   Дженифър Лорънс е най-младата актриса, получавала 3 номинации за Оскар.   Меган Елисън, която е продуцент на "Американска афера" и "Тя",... прочети още »
28.02.201413:22

Приложение изпраща съобщения на приятелката ви

Ново мобилно приложение кара нежните половинки в една връзка да не се чувстват пренебрегвани от заетите си приятели, пише британският вестник "Daily Mail".   BroApp е мобилно приложение, което изпраща на момичета предварително създадени съобщения. Негови създатели са двама млади австралийци, известни като Том и Джеймс,... прочети още »
28.02.201413:15

Ice Cube ходел на турнета с оръжие

В края на 80-те и началото на 90-те години рапърът Ice Cube ходел на турнета с оръжия.   44-годишният рапър, чието истинско име е O'Shea Jackson, ходи по турнета с американската хип-хоп банда N.W.A. (Niggaz Wit Attitudes) в края на 80-те и началото на 90-те години с оръжия за по-голяма сигурност, пише... прочети още »
28.02.201413:03

Обсъждат създаване на бебета от ДНК на трима родители

Бебе с трима родители – обещаващ начин да се избегнат смъртоносните болести или опасна стъпка против природата?   Американските здравни власти обсъждат възможността за одобряването на нов вид ин витро оплождане, използвайки ДНК от трима родители, съобщи Си Ен Ен. Според някои учени методът ще е опит да се предотвратят... прочети още »
28.02.201411:34

7 източника на стрес, които толерираме твърде често

Животът е възможност всеки да се радва и оценява, не да търпи и толерира. Ето защо сега е перфектният момент да спрете влиянието на седем източника на стрес, които правят дните ви мъчителни. Ето кои са, според блогъра Марк от marcandangel.com, цитиран от обекти.   1. Хора, които са преднамерено трудни Не позволявайте негативизмът... прочети още »