Новини

19.02.201416:20

Найлоновите чорапи стават на 75 години

Найлоновите чорапи, които обикновено носят жените и които изцяло промениха света на модата, празнуват своя рожден ден. Производството им започва точно преди 75 години, пише бгнес.   Първите найлонови чорапи се произведени в американската компания "DuPont", като тогава се е обяснявало, че са направени от чудотворни влакна.... прочети още »
19.02.201416:12

Anne Hathaway ще раздава Оскарите тази година

Актрисата Anne Hathaway ще бъде една от водещите на церемонията по раздаването на наградите "Оскар" на 2 март.   33-годишната актриса, която водеше церемонията заедно с James Franco през 2011, отново ще се завърне в това амплоа. Брюнетката, спечелила "Оскар" за Най-добра поддържаща женска роля миналата година, за... прочети още »
19.02.201416:00

Кое е това, което умира най-трудно?

Животът е комедия, много често – черна. Затова  една добра черна комедия винаги заслужава да се види, ето защо ще ви представим един шедьовър в жанра – "Умиращ трудно”, и актьорите и тв водещи Косьо Лунгов и Станислава Ганчева. А това, което умира най-трудно, ще е темата ни в четвъртък.   Миро ще бъде... прочети още »
19.02.201414:17

7 причини, поради които никога нищо няма да постигнете

Раймар Тирадо е американски предприемач и е написал тази статия за "Хъфингтън поуст”, пише МениджърНюз. Ето какво казва той и макар да звучи грубо, може да даде ценни идеи.   "Ще ви разкажа за това, на което никой не ви е учил.   За това, което ви кара да надминете пределите на обикновеното съществуване.... прочети още »
19.02.201413:44

Rihanna пред сп. Vogue: Никога не съм се стремила към славата...

Rihanna заяви, че никога не е искала да бъде известна.   Певицата подписва договор с продуцентската компания Def Jam, когато е едва на 17 години, припомня бгнес. Rihanna, която утре навършва 26 години, сподели, че световната популярност не е била нейна цел. Единствената й цел тогава е била музиката.   "Като дете пеех... прочети още »
19.02.201413:07

Животно ухапа Lady Gaga по време на снимки

Снимките на филм или клип към песен понякога могат да се окажат опасни за звездите - Lady Gaga беше ухапана от животно, съобщи бгнес.   За снимките на клипа към новата си песен "G.U.Y." ексцентричната певица използвала замък в Калифорния.     Тя била заобиколена от екзотична коза, бебе кенгуру и бавен... прочети още »
18.02.201416:22

Кметът на Лондон сравни Джордж Клуни с Хитлер

Холивудският актьор Джордж Клуни влезе в словесна война с кмета на Лондон Борис Джонсън. Британският политик сравни холивудската звезда с нацисткия лидер Адолф Хитлер, което силно ядоса актьора, пише бгнес.   По време на представянето на новия си филм "Пазители на наследството" Клуни беше въвлечен в спор относно гръцки... прочети още »
18.02.201414:06

Съвременни знаменитости и техните исторически двойници (галерия)

От билбордове и списания, до киното и телевизията, навсякъде виждаме едни и същи известни лица. Но има места, където не очаквате да ги видите: в картини, рисувани преди два века и повече.   Колегите от обекти са открили прилики между 8 известни знаменитости и портрети от 17, 18 и 19 век. Въпреки че прическите и модите може да са... прочети още »
18.02.201413:45

Защо Левски си остава светиня за всяко поколение българи?

Защо Левски си остава светиня за всяко поколение българи – това е темата ни в сряда, 19 февруари, когато честваме денят на Апостола. Ще чуете интервю с актьора Веселин Плачков, който изпълнява ролята на Дякона в новия игрален филм за него.   Милена Динкова ще говори за кризите в любовта, в рубриката "Мъжът и жената... прочети още »
18.02.201413:24

Amy Winehouse посмъртно увеличи доходите си 4 пъти

Доходите на певицата Amy Winehouse са се увеличили четирикратно след смъртта й през 2011.   Изпълнителката почина на 27 години от отравяне с алкохол в дома й в Северен Лондон през юли 2011, припомня бгнес. Оттогава досега Amy е спечелила повече пари, отколкото докато била жива. В сметките й, управлявани от нейните родители, фигурират... прочети още »
18.02.201412:59

Harry Styles може да стане актьор... ако склони на цената

Кинопродуцентът Harvey Weinstein разкрива, че дъщерите му страшно си падат по британската поп-звезда Harry Styles.   "Дъщерите ми са големи фенове на групата One Direction и по-специално на Harry, пише бгнес. Те смятат, че той е невероятно красив и че ако започне да се снима във филми, за нула време ще се превърне в... прочети още »