Новини

05.02.201412:25

Cameron Diaz създаде колекция обувки

Още през юли миналата година стана ясно, че актрисата от филма "Палавата класна" ще бъде творчески директор на марката Pour La Victoire. Балансирайки между снимането на нови филми и работата по книгата си, Cameron Diaz успя да намери време и да създаде първата си колекция обувки.   "Когато за първи път попаднах в Pour... прочети още »
05.02.201410:59

Johnny Depp иска Rolling Stones да пеят на сватбата му

Johnny Depp вече е избрал кой ще пее на сватбата му с актрисата Amber Heard. Актьорът се е спрял на добрия си приятел Keith Richards и иска Rolling Stones да изпълняват песните си по време на церемонията.   Depp се запозна с бъдещата си съпруга през 2011 на снимачната площадка на филма "Дневникът на едно пиянде", но искрата... прочети още »
05.02.201410:34

Taylor Swift никога няма да се съблече за списание

Надяващите се някой ден любимката им да лъсне на провокативна корица ще бъдат разочаровани - Taylor Swift няма никакво намерение да се съблича за фотосесии, нито в нейните клипове, информира бгнес.   Swift категорично заяви, че никога няма да последва примера на своите колежки Miley Cyrus и Rihanna и да се съблече пред обектива,... прочети още »
04.02.201417:18

Има ли приятелство между мъжете и жените, или това е потисната любов?

Има ли истинско приятелство между мъжете и жените или това е потисната любов? За това ще говорим в сряда с вас и нашия консултант по успешни връзки Милена Динкова   5 февруари е и денят за церемонията по 2-те годишни хип-хоп награди, които вече са в зала 1 на НДК и събират цвета на българския хип-хоп, както и две световно известни... прочети още »
04.02.201416:26

George Michael публикува видеото към "Let Her Down Easy"...

George Michael направи премиера на най-новия си сингъл. Песента не е негова - кавър е на класиката на Terence Trent D'Arby, и е първото парче от предстоящия му нов албум Symphonica. Видеото към кавъра е било режисирано то Vaughan Arnell и е с участието на Hannah Janes.      Symphonica ще излезе на 17 март и ще бъде... прочети още »
04.02.201414:20

Татуировка върху устните е най-новата мода

Последната мания сред татуировките е рисуването по вътрешната част на устните.   Ако мисълта за упойка във венците в зъболекарския кабинет ви кара да треперите, то какво остава за новата боди арт тенденция, която се състои в рисуване с игли по вътрешността на устните, пише бгнес.   Татуираните устни набират все по-голяма... прочети още »
04.02.201414:15

Matthew McConaughey: "Исках роли, които ме плашат"

Актьорът Matthew McConaughey искал да има роли, които го "плашат", след като решил временно да спре да работи по романтични комедии, пише бгнес. 44-годишният актьор съзнателно отказал да приеме роля в романтична комедия, след като се превърнал в едно от емблематичните лица за жанра на филми като "Как да разкараш гаджето за 10... прочети още »
04.02.201414:01

На кого искат да приличат клиентите на пластичните хирурзи?

Лицата на Jennifer Aniston и Hugh Jackman са най-желаните визии сред клиентите на пластичната хирургия, разкриват лекарите от водеща клиника за пластична хирургия в Санта Моника, САЩ, пише бгнес. Жените мечтаят за тяло като на модела Gisele Bündchen, а мъжете искат плочки на корема като на актьора Channing Tatum.   Тези, които... прочети още »
04.02.201411:53

Чуй новия сингъл на Kylie Minogue, “Into The Blue”

Kylie Minogue се изкачи на музикалната сцена през 1987 и се превърна не само в световен изпълнител, печелещ множество награди и с песни на върха на класациите през последните две десетилетия, но и в модна икона, дизайнер, предприемач, актриса и филантроп. Тя  счупи не един рекорд и сътвори история с нейния дебютен албум Kylie (1988),... прочети още »
03.02.201417:09

Кои са вашите любими герои и фрази от анимационни филми?

"Аз съм най-самотният самотен самотник”, казва Сид от Ледена епоха и с това откриваме насладата от анимационните филмчета в понеделник. Очакваме вашите любими герои и фрази от анимационните филми и раздаваме книги, детски игри и филмчета.    Композиторът на мюзикъла "Аладин" Марио Балтаджиев ще разкаже за... прочети още »
03.02.201415:54

Не знаехте как растат тези плодове, зеленчуци и подправки, нали?...

Всички си имаме любими пловоде, зеленчуци и подправки, но повечето хора нямат идея откъде идват някои от тях или как изглежда растениято, на което са плод.    Нашата галерия ще ви помогне да разберете всичко това, както и да разсеете някои свои погрешни убеждения - например идеята, че кивито расте на... прочети още »