Новини

23.01.201414:44

Ако мъжете позираха за горещите снимки с мотори (галерия)

Всички знаем как излгеждат рекламите на мотори - великолепното возило и до него не по-малко великолепно момиче. А сега си представете, че вместо това там е сниман мъж... облечен по същия начин.   Е, МotoCorsa са решили да направят именно това. Фирмата от Портланд заснела обичайната гореща фотосесия с момичета, рекламиращи Ducati 1199... прочети още »
23.01.201413:03

Запознайте се с флоротипите - изкуство от изсъхнали растения (галерия)

Elzbieta Wodala е талантлив артист от Вроцлав, Полша, която е създала свои собствен стил в изкуството, който е нарекла флоротип. Флоротипите са апликации, създадени изцяло и само от сухи цветя и растения.    “Преследвам страстта си от 9 години и съм създала свой собствен стил, пълен с женска деликатност, усещане за покой и... прочети още »
23.01.201412:50

Ето как изпълнителите изглеждат перфектно в клиповете си (видео)

Сигурно сте забелязвали как изпълнителите изглеждат по един начин на снимките си, а после, в клипа, с който промотират даден сингъл, видът им изведнъж е драстично подобрен? Разбира се, официалният им пиар отдава това на "упорити тренировки, здравословно хранене и много сън", но дори за най-наивните това обяснение не стига. За всички... прочети още »
23.01.201412:26

Cate Blanchett е била пияна при получаването на Златния глобус

44-годишната актриса Cate Blanchett призна, че била пияна, когато излязла на сцената да прибере Златния глобус за най-добра актриса във филма на Woody Allen "Син жасмин".   Тя сподели, че не си спомня много от церемонията по награждаването, защото й дали награда много късно вечерта. "За съжаление моята категория беше... прочети още »
23.01.201411:24

Ясно е името на новия албум на Shakira

Новият студиен албум на Shakira ще бъде озаглавен... Shakira. Певицата обясни, че се е спряла на името заради дългия си период на себеоценка по време на записването на песните, пише бгнес.   Очаква се албумът да бъде издаден на 24 март във Великобритания и на 25 март в САЩ. "Когато настъпи моментът да избера име на албума,... прочети още »
23.01.201411:04

И сестрата на Lorde пропя - чуй първото й парче!

Всички феное на Lorde, които оцениха нейното инди очарование, имат още един повод за радост -  по-малкaта й сестра India Yelich-O'Connor също показа на какво е способна.   15-годишната India публикува дебюта си в SoundCloud, под формата на два кавъра - "A Great Big World" и "Say Something" на Christina... прочети още »
22.01.201416:48

Kак ще определите себе си като музикален стил?

В четвъртък ви питаме – как ще определите себе си като музикален стил? Докато определяме ритъма и музикалното темпо на живота си, Влади Дивизиев ще ви разкрие в музикалната карта на света къде можете да чуете на живо великите Еаgles.    Ще чуем как звучи и един от най-екзотичните фестивали по света – този на Емир... прочети още »
22.01.201416:20

Tyra Banks не одобрява мършавите манекенки

Tyra Banks изрази разочарованието си от предишните участнички в "Следващият топ модел на Америка", които отслабнали, за да се впишат в стандартите на модната индустрия след напускане на шоуто, информира бгнес.   Бившият супермодел полага усилия да събира жени с всякакви размери в дългогодишното си реалити шоу за модели, но... прочети още »
22.01.201416:12

Kylie Minogue още обича бившия си

Kylie Minogue призна, че все още обича бившия си приятел, съобщава бгнес. Австралийската певица се раздели с испанския модел Andres Velencoso през октомври след 5-годишна връзка. 45-годишната Kylie признава, че продължава да мисли за него.   "Разделихме се като приятели. Все още обичам Andres. Той е най-страхотният и готин... прочети още »
22.01.201416:03

Quentin Tarantino се отказва от "Отвратителната осморка"

Режисьорът Quentin Tarantino обяви, че спира рабтата си по уестърна "Отвратителната осморка", пише бгнес. Той обясни, че е повече от разочарован, след като неотдавна научил за изтичането на копие от сценария на лентата.   "Безкрайно съм обиден, защотото, след като написах сценария, си позволих да го доверя на шестима... прочети още »
22.01.201414:35

Руснак живее шест месеца като човек от в X век (галерия)

Покрай холивудските продукции и прекомерни романи, обикновено си представяме живота в средновековието като прост, лесен и романтичен, но даи наистина е било така? 24-годишният Павел Сапожников е решил да види как наистина са живели предците ни преди 11 века, решавайки да прекара шест месеца, живеейки в копие на условията през Х... прочети още »