Новини

17.01.201416:27

Kate Moss на 40 (галерия)

Животът на супермодела Kate Moss ще бъде разказан на хартия от Chris Roberts - проследете го и в галерията ни   Новината за книгaта идва точно навреме за 40-тия рожден ден на супермодела. Moss навършва 40 години и с повод или не тя неколкократно се е сблъсквала нелюбезни папараци или е попадала в жълтите колонки на... прочети още »
17.01.201414:56

Излиза нова колекция от любовни песни към сагата “Здрач”

Свети Валентин вече наближава и за тези, които търсят светъл романтичен подарък, навсякъде има дузина приповдигнати, весели саундтраци. Но за тези, които желаят малко повече тъмнина, тази нова компилация е задължителна.    Вдъхновена от филмите по сагата “Здрач” и продадените в мулти-милиони бройки филмови... прочети още »
17.01.201414:39

Как изглежда човек, който не се е мил 60 години (галерия)

Този 80-годишен старец прилича на герой от тъмните светове на "Властелинът на пръстените”, но това не е сценичен грим. Старият бродяга просто не се мил през последните 60 години, разказва в своя фоторепортаж информационната агенция INRA, цитирана от обекти.     Запознайте се, това е иранският бродяга Аму Хаджи.... прочети още »
17.01.201414:31

13 лоши навика, които трябва да оставите в старата година

Готови ли сте да бъдете по-продуктивни, а вашият бизнес по-успешен през новата година, пита обекти? Започнете, като оставите тези 13 непотребни навика в миналото, както съветва Риева Лезонски, президент и основател на GrowBiz Media:   1. Да не спортувате.  Когато пропускате тренировки за сметка на допълнителна работа, вашата... прочети още »
17.01.201412:26

Kanye West съди Амазон заради "койние уест"

Kanye West е завел съдебно дело за емитирането на виртуална валута, подобно на биткойн, наречена "койние уест". Преди всичко обаче Kanye трябва да реши кого точно да съди. Възможни обвиняеми по делото могат да бъдат сайтове като 0daycoins и Амазон, които работят с валутните борси, пише бгнес.   В иска, който R&B певецът... прочети още »
17.01.201410:55

Nicole Scherzinger издава нов албум

Nicole Scherzinger ще издаде нов албум. Изпълнителката работи по проекта заедно с продуцента Tricky Stewart, информира бгнес.   Nicole работи върху продължението на последния си албум "Убийствена любов", който пусна през 2011 година. За работата си по предстоящия проект звездата се е доверила на 40-годишния американски... прочети още »
16.01.201423:05

Манастирите на България и хората, които ги обитават

На Антонов ден вдигаме наздравица от сутринта с Тончо Токмакчиев, за да ни е здрава годината и никаква болест да не ни пипа. В рубриката "Дим да ни няма” наш гид е Ралица Филипова – журналист и тв продуцент, която ще ни разходи из малко познатните манастири на България и хората, които ги обитават.   А Зорница... прочети още »
16.01.201417:03

Звезда от "Досиетата Х" стана писателка

Джилиън Андерсън, известна от тв сериала "Досиетата Х", се преквалифицира от актриса в писателка, пише бгнес.   Андерсън е сключила договор с американското издателство "Саймън и Шустер" за написването на серия научно-фантастични романи. Поредицата ще се нарича "Earth End Saga" /"Сага за края на... прочети още »
16.01.201415:39

Madonna на патерици след инцидент с... високи токчета

55-годишната Madonna куцука от болка в дома си в Ню Йорк след енергични танци на високи токчета, пише бгнес.   Неин говорител разкри пред "Ню Йорк Пост", че певицата е натъртила кост на крака от бурни танци. До една седмица тя ще се чувства по-добре и ще може да ходи без патериците. Най-вероятно инцидентът е станал в... прочети още »
16.01.201414:58

Няма да повярвате на какво е способно човешкото тяло! (видео)

The Ross Sisters са акробатично трио сестри-танцьорки - Aggie, Elmira Ross и Maggie, (макар истинските им имена да са Veda Victoria, Dixie Jewel и Betsy Ann Ross).    Номерът им се е състоял в танцувално-акробатичен номер с епична степен на гъвкавост на телата. Най-големият им успех е през 40-те, когато участват във филма... прочети още »
16.01.201413:41

Christie Brinkley: един модел на... 59 (галерия)

На 11 февруари тя ще се появи на страниците на предстоящото юбилейно половинвековно издание на Sports Illustrated Swimsuit Edition - легендарното издание, чиито момичета по бански населяват всички мъжки фантазии вече 50 години.   Christie Brinkley беше една от иконите на Sports Illustrated Swimsuit Edition на всички времена,... прочети още »